Keresés

Ragadozó

2004. június 13., vasárnap 4:21
Azt tudtátok, hogy a predátor szerepében Van Damme díszelgett? Már mint az első részben.
0
2004. június 4., péntek 13:57
Nem mondom, hogy jobb volt, csak más. Szerintem nagyon illett hozzá az a "vadállat zsernyák" szerep. Amikor Peter Keys-t (asszem így írják) megtámadta a folyosón, a duma után nézd meg Glover szemét! Süt belőle a gyűlölet! Így kellett ezt játszani kéremszépen!
0
2004. június 4., péntek 11:42
Dehonnem! :)
0
2004. június 4., péntek 1:25
Na ja. Nekem is az van meg. Egyébként is, a 2 már nem volt annyira OK. Sgt. Murtough nem volt olyan sirály, mint a Svájcinéger. :o)))
0
2004. június 4., péntek 1:04
Tényleg igazad van, a DTS utólag gyanús volt. De a véleményem változatlan marad! A dupla DVD-s első rész az igazi!!! :D
0
2004. június 3., csütörtök 21:11
Nem nem! Abban Jesusking-nek igaza van, hogy ez a "szpesöl edisson" Predator DTS hanggal, de csak a filmes diszkkel, az extrás nélkül.
0
2004. június 3., csütörtök 9:26
Meg ráadásul ez az egylemezes verzió, ami szerintem a nálunk is megjelent vágott filmet tartalmazza. Inkább Hudsonnal értek 1et: jöjjön a 2 lemezes!
0
2004. június 2., szerda 23:48
jézusKirály!

Ez az ajánlat tényleg nagyon jó, de ha ilyen nagy kaliberű filmre ruházok be, akkor már az első rész 2 DVD-s kiadását venném meg. Ebben a csomagban ugyanis nincsenek extrák (nézd csak meg a doboz tetejénél a feliratot: Two Film - Two Discs), pedig azokat nagyon bírom ám! Azt tudod, hogy a csomagban az első részben az első vagy a második kiadás kópiáját használták fel? Az első kópia állítólag béna, a másodiké viszont vág, mint a beretva!!!
0
2004. június 2., szerda 18:02
Az Ausztrál Dollár árfolyamát az EzyDVD-vel kapcsolatban irtam oda, de úgy tudom, ott nincs lehetőség készpénzzel fizetésre.
0
2004. június 2., szerda 18:01
(Eredetileg a kritikához irtam, de igazából idevág) :

Ezt az ajánlatot érdemes meglesni a sendit.com-ról: Ragadozó & Ragadozó 2, magyar felirattal, DTS és DD 5.1-es angol hanggal 14.99 Font (1 Angol Font => 391.10 Ft; 1 Ausztrál Dollár => 141 Ft). Ez utóbbin van lehetőség "Money Order-es" rendelésre is, a cég megbizható, akit bővebben érdekel, nyugodtan dobjon meg egy mail-al.
0
2004. június 2., szerda 17:57
Pedig abban igazad van, hogy bárcsak ne lett volna felirat. Kb. annyit is ér.
0
2004. június 2., szerda 17:50
Igaz lehet. Ha belegondolok, hogy annak idején az Alien Quadrilogy-val mennyit szenvedtek...  3 hónapot, ha jól emlékszem, és az extrákra még magyar feliratot sem raktak! Bezzeg a filmekre tettek, de bárcsak ne tettek volna... Na mindegy, ez nem vág ide.
0
2004. június 2., szerda 9:58
Én elképzelhetőnek tartom, de inkább november elejére.
0
2004. június 2., szerda 2:38
Amerikában az AvP mozifilmet augusztusban mutatják be és a PredDVD júliusban várható. Ha a filmet nálunk november 18-án mutatják be, akkor szerintetek kb októberben már megjelenhet a magyar kiadás is?
0
2004. május 31., hétfő 20:28
Bár így lenne!!! Nagyon boldog lennék!!! :)
0
2004. május 31., hétfő 19:30
2004.01.20. - DVDExtra:

Az Alien Vs. Predator mozifilm bemutatójához időzítve várható, hogy a Ragadozó(Predator) egy újabb extra változatban is megjelenik - reméljük, hogy a külföldön már régóta magyar felirattal is kapható, de a hazai forgalmazásba nem került előző extra változattal ellentétben ez a kiadvány már idehaza is kapható lesz. (Korábban olyan pletykát hallottunk, hogy a hazai kiadó éppen az új extra kiadás miatt nem hozta be az előző változatot, abban bízva, hogy az új kiadásra magyar szinkron is kerülhet.)
0
2004. május 31., hétfő 3:55
T. XPress!
Szeretném tudni, hogy a legújabb, kétlemezes, vágatlan Ragadozó meg fog-e jelenni hazánkban is?
0