Márpedig én leírom, úgyhogy aki még nem látta, és nem akarja megtudni hogy mi történt a 21. epizódban, az NE OLVASSA EL EZT A HOZZÁSZÓLÁST, MERT SPOILER!!! LEHET BENNE!!!
(Remélem most jól kihagsúlyoztam, mert múltkor a fejemre koppintottak, hogy nem hiába írtam fel hogy spoiler, mégis észrevették a spoileres infot... :-)
Az első 10 percről én is lemaradtam, de a következő jegyzetet készítettem magamnak az epizód után:
A haditengerészet is nyomozni kezd Bricks (Don S. Davis - fantasztikus!) eltűnésében. Egy felettesétől megtudjuk, hogy ez a Bricks nem akárki... nagymenő pilót volt, és eltűnése óriási jelentőséggel bír... Felettese szerint a hidegháború semmiség volt a jelenleg kialakult helyzethez képest... (Na persze... :-) Megtudjuk hogy az Óriás Coopernek szóló üzenetei, amit egy műhold is fogott, valójában nem a világűrből jöttek, hanem az erdő azon részéből ahol Bricks eltűnt. Cooper rájön hogy annak is fontos jelentősége van, hogy egy baglyot látott közvetlen Bricks eltűnés előtt. Az epizód végén aztán Bricks rejtélyes körülmények között visszatér... (Lehet hogy ő is valami természetfeletti ügyletekben jártas fickó lehet???) Visszatérése után csak ennyit mond: Nincs minden rendben...
Bobby beáll dolgozni Ben Horn-hoz, mint... mittoménmi... Horn, Hank-et figyelteti vele, Bobby le is fotózza Hank, Renault, és Hank volt börtöntársa találkozóját. Audrey rányomul Bobbyra, de csak azért hogy kikémkedje apja, és Bobby piszkos ügyleteit: El is csórja a fotókat, és elviszi Cooper-nek, aki így megtudja hogy Renault visszatért, és valszeg újra az életére tör, és hogy Hank is benne van az ügyben. Le is tartóztatják Hank volt börtöntársát, egy drogügylet miatt, gondolom most infokat akarnak kiszedni belőle, hogy mire készül Renault.
Meghal az az öreg fickó, aki az előző epizódban megnősült. Haragosa, meg van győződve róla, hogy ifjú felesége, szex-el ölte meg őt, hogy megszerezze pénzét... :-) Az özvegy teljesen megbabonázza Andyt, amit Lucy rossz szemmel néz... Nadine meg továbbra is jól érzi magát az iskolában, rányomult Mike-ra... :-)