Keresés

Avatar - Bővített extra változat (3 BD) (Blu-ray)

2016. június 9., csütörtök 12:55
Furcsa, nálam nem volt ilyen gond. Ha magyar szinkront választok automatikusan használja a maygar feliratot a Na vi nyelvnél. Igaz, én PC-n nézem PowerDVD-vel. Emlékszem anno sokaknál hasonló gond volt a MIN DVD-vel, ahol azt a pár mondatot idegene nyelvet nem feliratozta vagy ha igen akkor angolul. Ott is az volt a trükk magyar hangot kiválasztani, magyar felriatot kiválasztani, majd kikapcsolni a feliratot a menüben.

Egyébként valaki megtudná erősíteni, hogy ezen kiadáson a bővített részek szinkronizáltak? És hhogy az O-ring jár még hozzá?
0
2016. június 8., szerda 23:04
Köszi a tippet Gyulus nálam a te általad leírt módszerrel tökéletesen megy a forced felírat.
0
2016. február 7., vasárnap 22:40
Akinél nem működik a dolog, ott vélhetően a lejátszó lesz a ludas.

A filmhez egy feliratsáv van, és a kiegészítő feliratok is ebben vannak, kényszerített feliratként. Ez azt jelenti, hogy akkor is meg kell jeleníteni, ha a felirat ki van kapcsolva. Tehát akkor fog megjelenni, ha a magyar hang mellett a felirat is ki van választva, csak a megjelenítése ki van kapcsolva.

Akkor nem fog megjelenni, ha pl. a lejátszó nem aktivizálja a magyar feliratot a szinkronhoz. Egy tipp: meg lehet próbálni kiválasztani a magyar feliratot, majd kikapcsolni a lemez menüjében.

A normális lejátszók beállíthatók, hogy eleve álljanak magyar hangra, a felirat pedig legyen automatikus. Ilyenkor a szinkron mellé aktivizálódik a kikapcsolt magyar felirat, így lesz kiegészítő felirat (ha van a lemezen). Ha nincs szinkron, akkor meg bekapcsolja a feliratot.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. február 7., vasárnap 17:19
Na de mit állítsak be, ha nincs külön magyar kiegészítő felirat?

Ha a magyart választom automatikusan feliratoz mindent.

Amúgy nem nagy veszteség, mivel a Na vi lány automatikusan fordít mindent Jake Sullinak.
0
2016. február 7., vasárnap 17:11
...hacsak nem ez is úgy működik, mint a Trónok harca lemezek, azaz nincs külön kiegészítő felirat, de ha nem állítasz be semmilyen feliratot, akkor automatikusan a kiegészítő feliratot írja ki.
0
2016. február 7., vasárnap 17:08
Ha már én vagyok a téma, engem is érdekelne ;) ...
0
2016. február 7., vasárnap 16:54
Nem jöttem rá hol kell, a menüben nem lehet...
0
2016. február 7., vasárnap 16:48
Köszi a választ!
0
2016. február 7., vasárnap 16:46
akkor állítsd be mert szinkronnál és angol hangnál is hozza rendesen a kiegészítő feliratokat. semmi baja nincs!
0
2016. február 7., vasárnap 16:42
Nálam angolul hozza a feliratot, de egyáltalán nem vészes..
0
2016. február 7., vasárnap 16:33
hülyeség. meg van minden aminek meg kell hogy legyen. vedd meg nyugodtan!
0
2016. február 7., vasárnap 16:24
Niwrok kritikájában szóvá teszi a na´vi szövegekhez a kiegészítő magyar felirat hiányát. Ez tényleg így van? Csak mert a DVD verzión rendben van. Azért érdekelne, mert a saját DVD példányom épp most ajándékoztam el, és így most már BD-re újítanék.
0
2016. január 11., hétfő 19:38
Szuper!

Köszi!
0
2016. január 11., hétfő 17:11
Kedves nightrace és Radi8tor!
A kiadó 20-ra módosította a megjelenést. Jelenleg csomagolódik rá a kérdezett O-ring, ami nem más, mint egy szép külső papírtok.
0
2016. január 11., hétfő 7:21
Én arra lennék kíváncsi, hogy mikor jelenik meg?

16-a szombat, úgyhogy aznap nem fog.
0
2016. január 11., hétfő 2:32
Mit jelent az "o-ringes változat"?
Miben más az eredetileg kiadotthoz képest?
0
2016. január 2., szombat 18:30
A 178 perces "bővített-bővített" változat még sehol nem látott napvilágot BD3D-n ugye?
0
2015. december 24., csütörtök 11:31
Azért sajnálom, hogy az eredeti 21-e hétfő óta napról napra tologatva lett még mindig tartva a reményt, hogy karácsony előtt megvehető ajándéknak, most meg január közepe... Nem értem ezt hogy nem lehetett látni már múlt héten is, hogy nem ér ide és még akkor módosítani a dátumot. Ennyire nem lehet hektikus és kiszámíthatatlan a szállítmányok érkezése, különben az komoly logisztikai és szervezési hiányosságokat jelent a kiadónál, vagy bárkinél, aki benne van a láncolatban.
0
2015. december 17., csütörtök 12:48
Ez a megjelenés várható hétfőre, lehet rá számítani még karácsony előtt?
0
2015. december 7., hétfő 19:48
Kösz, akkor ez az én kiadásom. :) Egy ilyen T2 kiadást tehetnék még így a polcra....
0
2015. december 3., csütörtök 19:39
Igen, a film mindhárom verziója rajta van a kiadáson.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 3., csütörtök 19:23
Wow! Csak hol jól tudom-e: ezt a spéci kiadás "d-ben is, ami tartalmazza a film mind a 3 vágását? Mozis, Special Edition DVD/BD-s Special Edition. Kár hogy hogy steelbookban nem jön, a Terminator és az Aliens mellett jól mutatna
0
2013. december 11., szerda 4:42
Nemrég sikerült megszereznem a bolti ár duplájáért, de örülök neki, mert kifogástalan állapotban van és tartalmas kiadvány.
0
2012. október 31., szerda 15:45
Ebben az a jó, hogy így majd jövőre újra ki lehet adni, extra tartalommal, ilyen olyan díszdobozzal. Ahogy Lucas bácsi megteremtette a Star Wars birodalmat, úgy teremti meg Cameron az Avatar-ét. Évente újabb és  újabb lehúzás.
Amúgy jó ára volt a Star Wars birodalomnak, kíváncsi vagyok milyen lesz a VII rész.
0
2012. október 31., szerda 15:17
Pedig ebben az esetben pont leszólják azt a terméket, ami nem kapható itt. :)
Szerintem azért lesz hamarosan itt is majd!
0