Keresés

Blade Runner - Szárnyas fejvadász - 30 éves jubileumi limitált gyűjtői kiadás (3 BD) (BLU-RAY)

2012. november 19., hétfő 12:50
Ez utóbbiból érdemes megnézni a rendezői változatot: egy-két dolgot helyretesz (hozzáteszem, a film vége azért így is "meh").
0
2012. november 19., hétfő 12:36
Akkor csupán lehet, hogy arról van szó, hogy ez nem a te filmed. Sokan már csak presztízsből szidják, sokan nem értik, de engem kilóra megvett már az első megtekintésénél kölyökkoromban. Az új Emlékmás is nagyon tetszett, mert végig ezt a hangulatot hozta, maga a történet is jobban K. Dick-es, mint Swarzi akciója. Jó az is, de nem kell rajta különösképp elmerengeni. A Hannibál pedig szerintem meggyalázása a Bárányok hallgatnak örökségének. Mozgóképen. Az is igaz, hogy a Vörös sárkány sem tetszett különösebben, ellentétben az Embervadásszal, ami piszok jó!
De lényeg a lényeg ez a film nemcsak hogy zseniális, de időtálló és alapkő is mint a Prometheus is lett.
0
2012. november 19., hétfő 12:23
"Ez a film minden egyes újranézés után egyre jobb."
- akkor ennek örülök, mert elsőre halálosan idegesített, másodszorra szimplán untam, és rohadékmód nem tudok mit kezdeni azzal, hogy egy ilyen szép kivitelezésű, harminc év után is gondolatébresztő darabbal ennyire nem tudok mit kezdeni. :)
Nincs más hátra, megnézem újra és újra, aztán meglátjuk. A Robin Hood szerintem is elég slampos lett, a Hanniballal így öt év távlatából egyelőre ki vagyok békülve.
0
2012. november 19., hétfő 12:10
Újranézve a filmet, számomra teljesen egyértelmű hogy Deckard replikáns. Ez a film minden egyes újranézés után egyre jobb. Ridley szuper rendező, csak a Hannibált és a Robin Hood-ot tudnám feledni...
0
2012. november 18., vasárnap 18:55
Az enyém is.
0
2012. november 18., vasárnap 17:29
Igen, a videón is egyértelműen látszik, hogy nem agyongyűröttnek kellene lennie...
0
2012. november 18., vasárnap 14:58
A kép egy dolog, de a termék videón is látszik milyennek kellene lennie...
0
2012. november 18., vasárnap 14:32
Ha ilyennek kellene lennie a kiadványnak, akkor miért "élvasalt" a doboz a termék adatlapján lévő fotón?
0
2012. november 18., vasárnap 9:28
Sajnos magam is ilyen "hőzsugorított" dobozt kaptam. Egy majd  20 ezer forintos tétel esetén ez arcátlanság, tudatos fogyasztói megkárosítás! (Már csak azért is, mivel a kiküldés előtt tudniuk kellett, hogy így elcsúfították...) Persze, mindenki mondhatja, hogy csak egy műanyag darabról van szó, de az ember pont azért vesz díszdobozt, mert hajlandó kifizetni az esztétikai többletért plusz pénzt. Ebbe viszont most alaposan belerondítottak. Kedves xpress, kérlek Benneteket, tolmácsoljátok valamennyiünk panaszát a forgalmazó felé, és várnám/várnánk a kárpótlási javaslatukat! Köszönettel!
0
2012. november 17., szombat 13:48
Minderre persze rég rájöttem már magam is. Legalábbis ami a tré külső és a zsugorfólia közötti összefüggéseket illeti. :-)

Elég gáz, hogy többezer forintos kiadványokat okádék külsővel kap kézhez az ember. Persze lehet azt mondani, hogy ez csak a csomagolás, de egy autónál is a belső komfort, a motor paraméterei és az egyéb műszaki megoldások képviselik a lényeget, a karosszéria lemezeinek egyenletes felülete - mondhatni - már csak esztétikai értéket képvisel, tehát ha ez ennyire nem számít, az érintett kiadók munkatársai nyilván azt sem bánnák, ha autót kapnának hasonlóképpen elcsúfítva, de funkcionálisan egyébként kifogástalan állapotban.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 17., szombat 13:17
A zsugorfóliázógép hasonló egy fekvőszaunához, csak az alja egy rács, amelyen keresztül a felső rész lehajtása után kiszívja a végtelenített "nylonzsákból" a levegőt, a végét pedig egy fűtőszálszerű valami elégeti, összeégeti. Namost nem is a vákuumtól összefonnyadó nylon olyan erős, hogy így összeroppantsa a benne lévő cuccot, hanem az a bibi, hogy a fóliázógép belsejében a kelleténél sokkal magasabb hőfok lehetett, ami viszont megolvasztotta, eldeformálta a kiadvány műanyag részét. Ha olyan új, műanyagtokos terméket látsz, ahol a tok borítótartó külső műanyagfóliája már megjelenéskor ráncos, az is emiatt van. Sajnos a termékek le(át-, vissza-)fóliázása minden helyen aljamunkának számít és a legcsicskább emberekkel végeztetik, akik vagy tudatlanságból vagy beleszarásból kifolyólag gépiesen odafigyelés nélkül végzik ezt a (ahogy a példa is mutatja) igenis fontos műveletet. Mit mondjak, tragikomikus az egész. Egyébként ugyanilyen okokból foltos az összes külföldi gyártású termék magyar nyelvű kísérőlapja is (lásd pl. Drive digibook stb) mert ott is némileg hozzáolvad a fólia a kísérőlaphoz, ami aztán fény felé tartva okádék. Na de olcsó húsnak (munkaerő) híg a leve (minőség).
most posts by TM
0
2012. november 17., szombat 12:41
nagy valószínűséggel mindegyik ilyen, legalábbis az enyém igen is.
0
2012. november 17., szombat 12:04
Ha ez is velem történt volna, tutti, hogy személyes támadásnak vélem. :-)
0
2012. november 17., szombat 12:01
Akkor az összes általuk forgalmazott példány ilyen?
0
2012. november 17., szombat 11:27
ez ezért van mert a "kedves" ProVideo újra csomagolta a terméket és a zsugorfóliázás nem sikerült túl jól.
0
2012. november 17., szombat 11:25
Ja, nem nálad... de akkor is jaj.
0
2012. november 17., szombat 11:21
Ez gáz. :(
Sajnálom, hogy megint nálad fordult elő.
0
2012. november 17., szombat 11:03
Köszi, megnéztem azt is. Ívet mondjuk nem látok rajta, az alapján is úgy tűnik, mint a fentebb látható illusztráción: a műanyagnak a dobozzal egybevágó élének kellene lennie.
0
2012. november 17., szombat 11:01
Azt hiszem, közben rá is jöttem...

Ha ilyennek kellene lennie, akkor a korábbi hozzászólásomat - annyiban, hogy erre a kiadványra nem vonatkoztatható, mivel itt zárt állapotában is szembetűnő problémáról van szó - visszavonom:

Szóval a sárga vonalban kellene lennie az élének, de a zsugorfóliázás ennyire megnyomorította? Így már én sem tenném ki szívesen a polcra...
0
2012. november 17., szombat 11:00
A termékoldalra linkelt videón látszik. Nincs úgy összeégetve, ívesebb, és ránctalanabb a műanyag ablak, mint ezen.
most posts by TM
0
2012. november 17., szombat 10:42
Egyébként milyennek kellene lennie?

Az előző hozzászólásomat mobilról írtam, azon nem láttam rendesen a képet, most meg nincs viszonyítási alapom. Mert természetesen ha a Pókember külső kartondoboza - ami egyébként dísznek kikerült a polcra - lett volna sérült, azt azért én is zokon vettem volna.
0
2012. november 17., szombat 10:13
Nem csak papírdoboz, mivel műanyag része is van. Valószínű, hogy fóliázáskor égethették össze ilyen ocsmányul a műanyagot. Felháborító! Sajnálom a termék gazdáját, hogy egy ilyen csonkított díszdobozt kell bámulnia a polcán.
most posts by TM
0
2012. november 17., szombat 10:13
hát nem tudom. számomra az is fontos,h a csomagolás is sértetlen legyen. én tuti reklamáltam volna a lenti képek láttán.
0
2012. november 17., szombat 10:07
Ha valaki, hát én aztán háklis vagyok a kiadványok esztétikai álapotára - lásd Prometheus fémdoboz máig nem lezárt ügye.

A pókszobros kiadványban törött volt a szobrot tartó műanyag, de eszembe sem jutott, hogy reklamáljak miatta, hiszen pont ez a szerepe: az sérüljön, ne a szobor. Betöltötte a funkcióját, mert a szobor makulátlan.
0
2012. november 17., szombat 1:12
ez egy sima papírdoboz, célja nem a díszítés, csak tárolja a lemezt és a többi cuccos. egyáltalán nem érzem gáznak, hogy a fólia ilyen.
0