Még a korábbi hozzászólásokhoz: én is ráfáztam már, hogy megszereztem pár filmet másoltan, aztán persze kiadták, ezért megvettem eredetiben, a másoltakkal meg kitörölhetem a se... rpenyőből a szalonnazsírt.
Most az az elvem, hogy minden filmet eredetiben veszek meg, és minden filmet itthon. Nem érdekel, meddig kell várni, akkor sem hozatom meg külföldről pl. a Se7en-t, pedig már nagyon szeretném újra látni. Mondjuk pár kivétel van nálam is: a Dollár-trilógia és az Egy marék dinamit külföldről származik. Előbbi nálunk nagyon gyenge kiadásban jelent meg, utóbbi pedig szerintem sohasem fog. A többi filmet, viszont szinte 99%, hogy itthon fogom megvenni.
A másik dolog pedig az, hogy minden filmnél megvárom, amíg úgy jelenik meg, ahogy szeretném: ha pl. kell szinkron, akkor várok rá, ha nem, nem. Az eredeti DVD-im közül pedig csak azokról csinálok másolt, szinkronos változatot, amik különböző okok miatt biztosan nem fognak magyar hanggal, vagy azzal a magyar hanggal, amit szeretek, megjelenni. Remélem így nem fogom többször ráfázni. :)