Keresés

Vészhelyzet - Első évad (4 DVD)

2005. április 14., csütörtök 14:47
Bambytchek: az egyik kereskedelmi adón egy telefonos játékban meglehet nyerni az első 5 évadot. Nem tudom, hogy ez miként lehetséges. Én is csodálkoztam (kis képen 5 dobozt mutattak).

Nem tudom, hogy mit nem értesz ezen.
Szerinted, ha nyersz pl. egy éves újság előfizetést, akkor megkapod az összes számot egyszerre?
0
2005. április 5., kedd 17:37
Kopasz azt írta, hogy DVD9-en fog megjelenni.
Megnéztem hogy az USA-ban hogy jelent meg és úgy tünt hogy az első két évad ott is kétoldalas volt, a harmadik már egyoldalas, viszont az már 6 db lemezen terpeszkedett.
Ha az első évad is DVD9-en jelenik meg nálunk akkor szerintem logikus lenne, hogy az is hat lemezen legyen. E mellett szól az egységes designe, a technikai követelmények stb. Mellesleg én örömmel hallottam hogy egyoldalas lesz a prezentáció, mivel ezt sokkal előnyösebbnek tartom a kétoldalasnál.
+ a Jóbarátok is kezdetben kétoldalasan jelent meg 1-es régióban de későbbi évadok már egyoldalasak lettek (legalábbis ezt vettem ki a leírásokból, mert konkrétan ezt nem tüntették fel).
Valaki tudna erről pontosabb infokat szolgáltatni?
Az idén megjelent sorozatok mind nagyon igényes kiszerelésben jelentek meg (bár a Kés alatt slim-tokos kiszerelése nem igazán tetszett de ez egyéni vélemény és a többi szempontból semmi hiba nem volt a kiadvánnyal) és remélem hogy a Vészhelyzetnél is törekedni fognak erre, mivel nagy kedvencem volt a sorozat. Az utóbbi kb négy évadot már nem néztem - úgy érzem egy kissé kifulladtak, de ettől függettlenül az első évadokok nagyon jól kidolgozottak voltak és formabontóak stb.
Szóval várom a sorozatot és várom az infókat is, hogy milyen lesz a kiszerelésük mert nekem az se mindegy.
0
2005. március 23., szerda 9:10
Indokoltnak is tűnik a DVD-18, mivel 1179 perc 4 lemez 2 oldalára elosztva oldalanként átlag 147 percet jelent.
A jóbarátok ugyan DVD-10-es lemezeken jött ki, de ott egy oldalra 100 perc alatti játékidő jutott, itt meg még audiokommentárok is előfordulnak a két hangsáv mellett.
Ha ez a Scavano tok a Rendőrakadémia-féle förmedvényt jelenti, akkor én is imádkozom, nehogy olyan legyen!
Viszont dícséretes a szinkron és az anamorf kép. És azok is örülhetnek, akik a fajlagos árat nézik. 7890,- Ft 1179 percnyi műsorért nagyon kedvező árnak tűnik, mondhatni a Jóbarátok kétszer ennyibe került. Egy estés játékfilmre vetítve ez bőven 1000,- Ft alatti árat jelent. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. március 23., szerda 8:35
noname írta a kritikáknál:

"A kiadványról: nagyon remélem, hogy nem Scavano tokban prezentálnak 4 db 2 oldalas lemezt, mert akkor felőlem a hajukra is kenhetik."

Hogy a tok milyen lesz, azt majd meglátjuk. De az biztos, hogy kétoldalas lemezeken lesz. Az angol kiadásról azt olvastam, hogy DVD18-as (kétoldalas, kétrétegű) lemezeket használtak. Ha nálunk is ez lesz, akkor az szvsz elfogadható.

0