Keresés

Elveszett filmek

2006. április 21., péntek 23:32
Jöjj és lásd! szerepelt a Mokép tavalyi kiadási tervében, a DVD EstExtra 36. számában olvasható a DVD-ről a teszt, pl. milyen extrák vannak rajta, de végül nem adta ki a kiadó. Lehet, hogy később kiadják, bár jobb, ha megkérdezed a Moképet, ők talán tudnak segíteni.
0
2006. április 21., péntek 22:33
Elem Klimov rendezte, 1987-ben mutatta be a MOKÉP. Jó film nekem is tetszett annó.
0
2006. április 21., péntek 21:55
Üdv!

Nekem egy kérdésem lenne, remélem tud valaki válaszolni rá.

Most bukkantam rá egy szovjet háborús filmre (nem ér röhögni ;) ), ami elég érdekesnek tűnik, de nem tudok róla semmit. Szóval. 1985-ös film, a címe: Jöjj és lásd. Április 24-én jelenik meg DVD-n az Egyesült Királyságban, és ennek apropóján bukkantam rá. Ahogy láttam az USA-ban is már egy ideje megvásárolható a film.

Nos, a kérdésem az lenne, hogy tud erről a filmről valaki valamit? Esetleg a film magyarországi helyzetéről? A port.hu (imdb.hu) szerint szinkron is készült hozzá.

Remélem tudtok pár infót mondani róla, nagyon érdekelne a dolog. Világosítsatok már fel, ha tudtok.

Előre is köcce.

http://www.imdb.com/title/tt0091251/
http://www.imdb.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1243
http://www.sendit.com/video/item/7000000111335
http://comeandseemovie.com/
0
2006. április 14., péntek 13:18
Erre az első sorozatra én is emlékszem, de a címe nem rémlik nekem sem.
Én arra emlékszem, bár lehet, hogy rosszul, hogy mikor az igazi alakjukat vették fel, akkor szőrösek, barnás színűek voltak és ha minden igaz, akkor nyálkásak. Az emberi alakjukban pedig ritka merevek voltak.

Ha valakinek rémlik a címe, én is nagyon kíváncsi lennék rá... :)
0
2006. április 14., péntek 5:07
az elso  a hegy gyomraban . en is imadtam :)
0
2006. április 13., csütörtök 23:47
Számomra is "elveszett" 2 film, melyeket még gyerekkoromban láttam...
Az első 1 western film, ami 1976 körül ment az mtv-n(kétszer is)
Arra emléxem, hogy a film elején 2 jó cowboy tűzharcot vív egy csomó rossz cowboy-al a hegyekben. Az egyik jó cowboy-nak sziklapor megy a szemébe, egy eltévedt golyó miatt és ettől megvakul. A másik jó cowboynak átlövik a jobb kézfejét.Szépen el is éldegélhetnének így, ámde kihívják a gonosz cowboyok vezérét egy pisztolypárbajra a film végén, aki bele is egyezik ebbe, meg lévén győződve arról, hogy úgyis 2 kriplivel van dolga...
A vége persze happy end, legyőzik gonosz ellenfelüket és a megvakult jó cowboy is visszanyeri a látását...

A másik film krimi, Richard Widmark volt a főszereplője, ez a film 1978 körül ment az mtv-n.
Igazából csak az elejére emléxem a filmnek, ahol Widmark zsarut játszik, aki a film elején társával megpróbál elkapni 1 bűnözőt(aki néger).
Szóval Widmark és a társa éppen ott szobroznak a néger rosszfiú lakásának ajtaja elött és megpróbálják szépszóval rávenni őt, hogy menjen velük a kapitányságra, ámde a galád rosszfiú tüzet nyit rájuk az ajtón keresztül, és megöli Widmark társát.
Widmark ennek ellenére bejut a lakásba de a gazfickó kereket old...
Widmark a film végéig szomorkodik társa halálán, ámde megint csak happy end:végül kézre kerül a gazfickó...
Ennyi, amire emléxem ebbőla 2 filmből, ha valaki tudná a címüket, árulja már el nekem legyen szíves.
Előre is köszi!
Ja, angol és magyar cím is kellene, ha valaki tudja.
0
2006. március 20., hétfő 19:52

Tényleg ez a "Kincses sziget az űrben" cím ismerős. Lehet, hogy az volt az. köszi.
0
2006. március 20., hétfő 19:27
Az Anhtony Quinn-es sorozat a    Kincses sziget az űrben  vagy valami ilyesmi című olasz sorozat lehet (L  Isola del tesoro)
0
2006. március 20., hétfő 18:41

Egy sorozatnak a címére lennék kíváncsi. Ilyen ifjúsági sorozat volt. (asszem 15 évvel ezelőtt adta az MT1). Valami idegen lények voltak benne, de emberi külsővel. (fekete ruhában voltak, mint a temetkezési vállalkozók. Kb. olyan figurák voltak, mint Tom Hanks Ami sok az sokkban lévő furcsa család. Egy fiatal srác és egy lány a nagyszüleiknél laktak (asszem a nyáron) és a velük szemben lévő házban élt ez a család, (ha jól emlékszem a két házat vmi tó választotta el) akik ha nappal érintkeztek elkezdett vmi folyni az arcukról.
A víz alatt volt valami "barlang rendszerük" ahová mentek, de ekkor már ilyen gombóc alakjuk volt és ilyen cső rendszerben közlekedtek (gurultak) és ebben a barlang rendszerben volt a "királynő".

A másik sorozat pedig az űrben játszódott. Amiről csak azt tudom, hogy Anthony Quinn játszott benne és Mádi Szabó Gábor volt a magyar hangja.
0
2006. március 20., hétfő 17:26
Naná, hogy emléxem rá:)Kedvenc partizánfilm sorozatom volt, annak ellenére,hogy Ljubisa Samardzic nem játszott benne...
0
2006. március 20., hétfő 15:53
Aztán "Gaston Phoebus (vagy valami ilyesmi) - a piréneusok oroszlánja"?!! Nagyon izgi kis páncélos-lovagos filmsorozat volt...
0
2006. március 20., hétfő 15:43
Jónapot! Emlékszik még valaki a "Belgrádi fiúk"-ra?! Pájó és társai...
0
2006. március 20., hétfő 10:18
The Wild Geese 1978 Ezt ugy tudom meg akarták jelentetni nem tudomn melyik kiadó de régebben volt róla hír de aztán teljesen eltünt !(valahol olvastam róla!)
0
2006. március 20., hétfő 3:54
Helyesbítenék is gyorsan:én tévedtem, az érintettektől elnézést kérek:)Sajnos,előfordult velem is, hogy bizony összekevertem néhány dolgot. Dehát ennyi év távlatából nem csoda, azt hiszem...Persze az összes részt láttam, amit csak vetített a magyar tv, akár 1977-ben, akár 1979-ben, akár 1984-85-ben.
Mégegyszer elnézést:)
0
2006. március 20., hétfő 2:25
Kedves noname:)
Ezzel csak az a baj,hogy az eredeti szinkron így volt:Martin Landau(Lőte Attila)és Barbara Bain(Dallos Szilvia)de egyébként majdnem stimmel(ne)...:)
0
2006. március 20., hétfő 0:08
Na, akkor már ketten vagyunk! :)

A története nekem abszolút kiesett már...Csak annyi maradt meg, hogy bűnügyi sorozat volt, és a csajt sosem kapták el. /hacsak nem az utolsó részben/ Viszont a zenéjére én is emlékszem, hogy tetszett. Olyan fülbemászós dallam volt!
0
2006. március 19., vasárnap 23:42
Én is emléxem erre a sorozatra, és az anyajegy rémlik. Talán szélhámos volt a főhősnő?. A zenéje nagyon tetszett. Néha még feldereng. :-o)
0
2006. március 19., vasárnap 23:37
Igen, 1977.04.07., aztán még további 5 csütörtökön.

Köszi, noname. Nagyon jó kis rajongói oldal!
0
2006. március 19., vasárnap 22:42
0
2006. március 19., vasárnap 22:40
http://web.axelero.hu/arrakis/space1999/index.htm
0
2006. március 19., vasárnap 22:37
Kedves "ZS"!
Én sem aakarok kukacoskodni, de az Alfa Holdbázist 1975 december 9-én kezdte el vetíteni a magyar tv, épp 6 éves voltam és 3 nappal voltunk a télapócsomagok kézhezvétele után:)
A filmet Takács Marika konferálta be, én meg rohantam be a szobába, azt esti fogmosást követően, erre is emléxem pontosan:) De a többi stimmel:)
0
2006. március 19., vasárnap 22:25
Most néhány olyan filmről szólnék, amik teljesen elvesztek a magyar forgalmazásban, ugyanis EGYÁLTALÁN NEM fORGALMAZTÁK EZEKET Magyarországon(sem tv-ben, sem moziban, sem VHS-en, sem DVD-n). Akinek ettől eltérő információi vannak az adott filmekről, az kérem jelezze.Valamint azt is, ha netán meglenne vkinek vmelyik film R2-ben, DVD-n. A filmek a következők:
Pretty Baby 1978 Louis Malle
The Wild Geese 1978 Andrew V.McLaglen
Hotel New Hamphsire 1984 Tony Richardson
Beat Street 1984 Stan Lathan
Descente aux enfers 1986 Francois Giraud
0
2006. március 19., vasárnap 22:10
Akkor én is kukacoskodom: Az Alfa Holdbázisból emlékeim szerint először 1977-ben láthattunk 6 epizódot, aztán később (1979-ben vagy 80-ban) újabb hatot (a második szezonból), 1985-ben pedig újabb részek jöttek (véletlenszerű sorrendben). 1975-ben indult a sorozat brit vetítése.

A hetvenes évek elején készült Álarcban nem NSZK, hanem NDK sorozat volt; Müller-Stahl csak 1980-ban távozott az NSZK-ba. "Áhim Détyen" az ő álneve volt, nem Thomas Lievené.
0
2006. március 19., vasárnap 21:32
Milyen poént? Tényleg kaptam ma egy ilyen levelet... :-)
0
2006. március 19., vasárnap 19:45
Ne aggódj, valaki már az elején értette a poént! :-)
most posts by TM
0