Ötször inkább ez mint egy Iphon. Az is van ennyire tùlárazott...
0
2016. augusztus 19., péntek 14:45
1219
Az ára egy vicc, más ennyiért vesz laptopot vagy felső kategóriás telefont.
Még ha 80 ezer lenne, meg is rendelném de 250. 806 eurót ez nem ér :D
0
2016. augusztus 19., péntek 13:55
3448
Azt mondják az nem jò a pikkelyek miatt nem igen hajlik.
0
2016. augusztus 19., péntek 13:52
1682
Vagy autentikusan sárkánybőr :D
0
2016. augusztus 19., péntek 13:38
6056
Azért a PV sokat nyomorékoskodott mostanság. Az is lehet, hogy már most tudják, hogy ez esélytelen, de azért szemfényvesztésnek bedobják, aztán majd rámondják, hogy nem volt elég előrendelés (persze nem tudjuk meg soha hogy mennyi volt).
De nem biztos persze :)
0
2016. augusztus 19., péntek 13:06
958
Akkor már lehetne krokodilbőr :)
0
2016. augusztus 19., péntek 12:48
1682
Egyéb - Különleges műbőrkötéses kiszerelés
250 ropiért műbőr?
Szánalmas...
0
2016. augusztus 19., péntek 12:44
958
Jó lenne tényleg egy külön felmérés csak a GYU bővített változatra, mert a Hobbitból már tényleg mindenki alaposan bevásárolt. Egy reális ár mellett (25-30 ezer) tuti összejönne a kellő igény, és azt szinte biztos mindenki átvenné, ezzel pedig a kiadó is tuti jól járna. Mindamellett le a kalappal a PV előtt.
0
2016. augusztus 19., péntek 12:43
6403
Csak is Arany János szavaival tudok reagálni ezen árra.
"Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik. - Ajtó megől fehér galamb, Ősz bárd emelkedik."
S Gandalf mondá: _Kurva drága , még akkor is, ha a polcot maga Peter Jackson faragta saját kezűleg Noé bárkájának darabjaiból!
0
2016. augusztus 19., péntek 12:23
3534
1. Szerintem egy ilyen árkategóriájú terméknél, csak egyszer tudod eljátszani azt, hogy előrendeled, de nem veszed át. Biztos vagyok benne, hogy a kiadó soha többé nem próbálkozna ilyen drága és exkluzív termékekkel.
2. Ha jól tudom ez a kiadvány csak itt lesz kapható ha megjelenik, máshol sehol.
3. Ami nálunk igazából soha meg se honosodott (BD), az nem igazán tud leáldozóban se lenni.
0
2016. augusztus 19., péntek 12:13
3448
3. A Gyűrűk Ura extra lemezei lesznek DVD-n. Ezzel semmi gond sincs film legyen BD.
0
2016. augusztus 19., péntek 11:48
291
Három dolog: 1. Most azon múlik, hogy megjelenik, hogy csinálok 50 gmail-es címet, 50 xpresses usert és 50 rendelést leadok, lenne vagy 60 perc az egész, aztán ha megjelent akkor átveszek belőle egyet? Tényleg így meg a világ, hogy légyszi csak az kattintsa be, aki átveszi, becs szóra... :)
2. Miért gondolja azt a világ, hogy a vásárlók közül mindenki az xpressen vásárol? Media Markt is létezik pl.
3. Tök szép kiadás, nagyon igényes, csak ne dvd lenne benne, hanem bd+uhd lemez...a dvd halott úgy 10 éve, a bd is kezd leáldozni. Azért elég kellemetlen lesz ha 1 év múlva kiadják 4k-ban az egészet, neked meg van egy szép gyűjteményed egy elavult technológiával, meg 6 hónap hiteled még rá :)
0
2016. augusztus 19., péntek 11:32
3088
Azért, ha őszinték akarunk lenni, be kell látnunk, hogy ez a mostani igényfelmérés nem több egy viccnél... Lehet, hogy jópáran megrendelik, de tuti, hogy a 95%-uk nem fogja átvenni, ha tényleg megjelenik. Xpress tudja a legjobban, hogy egy standard, de ehhez képest legalábbis majdhogynem minden extra nélküli Blu-ray kiadványnál is arányában sokan vannak, akik nem veszik át a terméket, akkor viszont el lehet képzelni, mi lesz egy ilyen árkategóriánál.
Mindenesetre egy sima igényfelmérés előleg letétele vagy mindennemű biztosíték nélkül minden, csak nem mérvadó arra nézve, hogy valójában hányan fogján átvenni és kifizetni az árut.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. augusztus 19., péntek 11:28
73
Nagyon remélem, hogy sikerül ezt úgy összehozni, hogy nem lesz karcos a doboz, nem lesz leütve a sarka semminek, nem lesznek ujjlenyomatosak a lemezek, és minden benne lesz, ami külföldön is. Bár rohadt húzós az ára, valamint 21 féle különböző kiadásban figyel a polcomon a gyűrűk ura és a hobbit trilógia, de ezt nem tudom kihagyni. +1 előrendelés.
0
2016. augusztus 19., péntek 9:42
19951
Egyszer elunk... :)
0
2016. augusztus 19., péntek 2:42
52684
Megrendelve.
most posts by TM
0
2016. augusztus 19., péntek 1:27
137
Ha nem fizetek semmit valamit nem étkezem talán 2-3 hónap alatt kitudnám fizetni. De elképzelem valaki hitelt akar felvenni megkérdezik mit szeretne venni... benyögi valaki ezt,és mutogatja a képet :D
0
2016. augusztus 19., péntek 1:12
1755
Arra én is vevő lennék. Ez a gyűjtemény viszont nekem nem éri meg. Bőven elég lenne a Gyűrűk Ura 6 BD-s és 9 DVD-s bővített változatát megjelentetni.
0
2016. augusztus 19., péntek 1:03
146
Még véletlen se lenne érdemes inkább külön kiadni a Gyűrűk ura bővített változatokat. Igényfelmérés nélkül, mert a BD gyűjtők garantáltan vennék, mint a cukrot.
0
2016. augusztus 19., péntek 0:45
300
Elnézést a rajongóktól,én is az vagyok,de ez az ár egy vicc.Ennyi pénzt nem sok ember fog ezért adni és ez már itt halott ügy.De a ProVideo-t nem lehet fikázni,mert ők megadták a lehetőséget,de ennyiért tíz ember nem lesz az országban aki előrendeli.Majd azt mondja a kiadó,hogy mindent megtett,hogy ez a kiadvány megjelenjen.Na ja...Úgy,mint a Disney BD-k esetében...Szerintem hagyjuk...
0
2016. augusztus 19., péntek 0:14
626
Uhh...ez igen, ilyet se mostanában láttam, mármint az árára gondolok. Kicsit megdöbbentő volt látni, ennyiért már akár eredeti filmes kellékeket is hozzácsomagolhatnának. Max. 70 ezret érne nekem, a magyar piac nem erre van kitalálva. Lesz vagy 8 előrendelés az országban, bár kívánom legyen sok-sok, a GYU bővített kékben nekem is nagyon kellene, a Hobbit filmeket a megjelenésük idejében sztároltam, ma már inkább kiröhögöm. Felejtős ez nekem.
0
2016. augusztus 19., péntek 0:01
146
Érdekes. Tényleg csoda kiadás, de nem normális, aki ezt megveszi (bocsi Jani :D). Én olyan 100e Ft környéki összegre mondanám azt, hogy rendben van. Megvenni akkor se venném, de reálisabbnak tartanám.
0
2016. augusztus 18., csütörtök 23:52
1256
800 USD, nincs is nagyon messze az ára Ft-ban...nagyon szép kiadványnak ígérkezik, úgy 1/3 ár környékén el is kezd majd érdekelni. Nem sorszámozott, ki tudja mennyi lesz belőle, de ezer db minimum, az pedig ennyiért nem fog gyorsan fogyni. Ott fogja végezni akcióban, nálunk pedig sajnos nem fog megjelenni, mert ennyiért egy tucat ember sem fogja előrendelni, de ne legyen igazam!
0
2016. augusztus 18., csütörtök 23:48
146
Csak kíváncsiságból meg tudná mondani valaki, hogy ez USA-ban, EU-ban mennyibe fog kerülni?
0
2016. augusztus 18., csütörtök 23:47
1726
Bízom benne hogy lesz elegendő megrendelés, és megjelenik ez a gyönyörűség. Igaz, én nem leszek a megrendelők között, a reménykedésem oka a Gyűrűk Ura bővített változatainak magyar vonatkozású Blu-ray lemezeinek legyártásában keresendő. Ha ehhez a kiadványhoz elkészül a mesterlemez, onnantól a közelebbi-távolabbi jövőben szépen megjelennek majd ezek a filmek is nagy felbontásban. Remélhetőleg külön-külön is :)
Így ki tudnám cserélni a jó öreg DVD-ket BD-re a régi GYU szobros dobozokban. Mert számomra - bár tényleg igazán szép ez a kiadvány - még mindig nem versenyezhet a 6 szobros verzió csapatával! :)