Keresés

Harry Potter: A teljes gyűjtemény (új változat képes ajándékokkal - 2016) (8 BD) (BLU-RAY)

2016. október 27., csütörtök 15:26
Úgyhogy tényleg nincs más választásom (már csak az oldalbordai nyomás miatt sem), mint tervezni a kiadáshoz valami méltó BD digit, új borítékkal és bővebb, gazdagabb tartalommal... :D
0
2016. október 27., csütörtök 15:23
Megkérdeztem a Pro Video-t a szitázás, boríték lezárás kapcsán, és szerintem nem bánják, ha közkincsé teszem a választ:

"Mivel ez egy újrakiadása a Harry Potter filmeknek, így nem állt módunkban módosítani a lemezek grafikáján, a Warner Bros Home Entertainment hosszas próbálkozásaink után sem engedélyezte a lokalizált korong-grafika használatát.

Sajnos minden kiadás országonként eltérő konfigurációval, csomagolással és grafikával kerül piacra, így nem tudjuk ugyanazt a végterméket biztosítani, mint más országok. Illetve a kétlemezes Blu-ray kiadásoknál (műanyagtokos, fémtokos) is eltérő a korongok grafikája, ott sem engedélyezték az új grafika feltöltését. Az extrák is központilag voltak meghatározva, így azon sem állt módunkban változtatni.

A borítékot sajnos leragasztották a megkérdezésünk nélkül, elnézést a kellemetlenségért.

Reméljük, hogy a tartalom kárpótolja a kellemetlenségért."
0
2016. október 27., csütörtök 14:04
Nekem az a boríték, illetve a felnyithatósága riaszt leginkább.
Nem szeretem, ha egy kiadványnál ilyen meggondolatlan használhatatlan dolgok vannak. Anno az X-men trológia díszdobozt szinte tönkre kellett tenni, hogy kivehessem a tokokat. És ez is brutális.
0
2016. október 27., csütörtök 11:58
Köszi hogy feltetted, az enyém még nem jött meg és amúgy sem raktam volna fel képeket, gondoltam jó lesz az unboxing videó amit belinkeltem de tévedtem! A lemezek szitázása ugye... inkább no comment:(
0
2016. október 27., csütörtök 3:39
Ahogy elnézem, azért 5 rész új lemez szitázást kapott. Vagy tévedek?
0
2016. október 27., csütörtök 2:16
Legendás lényekből 5 rész lesz. Majd jönnek az ilyen egybecsomagolt 1-2 rész aztán 1-3 rész és ígytovább majd ugyanezek 3Dben, utána limited collectors edition és extended edition 3D, 3D UHD és a legvégén még kétszer kiadják a Harry Potter filmekkel együtt.
0
2016. október 27., csütörtök 1:38
Pedig abban bíztam, hogy legalább a lemezek új szitázást kapnak. De ha nem, hát nem. Csak az az érdekes, hogy akkor a régi lemezekből vajon hány raklappal állhat a PV-nél? Mert az tuti, hogy a Legendás lények... után is lesz gyűjtői kiadás, ha nem is rögtön jövőre, de 1-2 év múlva biztos.

Azért egy ekkora franchise esetében így bánni a kiadásokkal. Most nem azért, de pl. a Rocky anno milyen szép digipacket kapott. Semmi extra nem volt pedig benne, de érződött a papír anyagán, meg az egész dizájnon, hogy foglalkoztak vele. Kinézett valahogy. Ezt itt én nem látom annyira. Egy ekkora cím esetében az állunknak a padlót kéne verdesnie. Az isten szerelmére, ez mégis csak a Harry Potter!
0
2016. október 27., csütörtök 0:48
Annyira gáz ez a kiadás, hogy szavakat sem találok rá. Nem is vagyok meglepve, hogy az emberek többsége inkább letölti a filmeket. Elbeszélgetnék azzal, aki ezt hagyta így kiadni.
RaptorZ majd csinál nekem hozzá egy szép, igényes, normális digit, bár sajnos a lemezekkel Ő sem tud mit kezdeni.
0
2016. október 27., csütörtök 0:34
Nekem még így is bejön. Egyszer majd lehet ezt is beszerzem.
0
2016. október 27., csütörtök 0:11
Nagyon ronda es igenytelen. Szerintem.
0
2016. október 27., csütörtök 0:03
Köszi, hogy beraktad!
0
2016. október 26., szerda 22:21
Oh, hogy nem rak be a rendszer egy automatikus szélesség állítást, és szerkeszteni sem lehet, amit írtam...

A képek újra (bocsi)

0
2016. október 26., szerda 22:18
Remélem nem veszed zokon, hogy megosztom a kiadvány képeit. A régi gyűjtői énem most tépné a haját, a mostani viszont inkább csak mosolyog ezen...

Az egy dolog, hogy ezek egy az egyben a régi lemezek, mind a szitázást, mind a tartalmat beleértve (a lemezek 2008, 2009... stb dátumúak), és nem az új, egységes design, és mondhatnám, hogy szerencsére nem tudom, hogy az azokhoz készült-e új transzfer, de a köszönjük a 7/1 és 7/2-nek, hogy még így is kilóghatnak a sorból!

Ami ennél fájóbb pont, hogy a boríték roppant okos módon kétoldalú ragasztóval volt lezárva, amit elég barbár módon tudott asszony kibontani...

Nem baj, vagy írok a Provideonak vagy csinálok újat magam. :)

A kártyák legalább pofásak:

Összességében azért nem bánom ezt a kiadást, bár nem fém, nem 2 lemezes extrás, de ár/érték szempontjából, tekintve, hogy a dvd-k már réges-rég megvannak, 20e-t megértek.
0
2016. október 25., kedd 15:15
Köszi a linket! Megnéztem. Szóval nem digi. Amúgy tetszik. Jók a füzetkék és a rajzok. Masszív kartontoknak tűnik a külső nagy slipcase. Nagy kérdés, hogy magyarított lesz-e a külső és belső megjelenés.
De majd Te megírod! Előre is köszi!
0
2016. október 25., kedd 13:11
Szerintem ez lesz az:

https://www.youtube.com/watch?v=foaPpguVaR4

Azért ha megérkezik beszámolok:)
0
2016. október 24., hétfő 20:10
Engem egy írásbeli beszámoló is érdekelne a kiszerelésről.Köszi ha valaki megoldja.
0
2016. október 24., hétfő 15:15
Pontosan ilyen egyszerű.
most posts by TM
0
2016. október 24., hétfő 15:03
Úgy látom néhány nap és elérhető!
Szóval, aki frissiben meghozatja ezt, én nagyon jó néven vennék egy képes élménybeszámolót! Előre is köszi!
0
2016. október 23., vasárnap 22:49
Dömi, ez így túl egyszerű. :) Akkor szimplán csak figyelmen kívül kell hagyni a leírást, hogy melyik extra lemezek hiányoznak, merthogy az összes hiányzik?
0
2016. október 23., vasárnap 22:28
Ugy h azok 1 lemezes kiadasok voltak, az utobbiak meg 2 lemezesek. Most pedig ezeket a 2.lemezeket nem adjak hozza. Ennyi
0
2016. október 23., vasárnap 22:07
Arról van esetleg infó, hogy a filmet tartalmazó lemezek megegyeznek-e a 2008-as kiadás lemezeivel, vagy új transzfert kaptak?

Illetve nekem az alábbi kiírás sem teljesen egyértelmű: "A kiadvány nem tartalmazza a Harry Potter és a félvér herceg, valamint A halál ereklyéi 1-2. extra lemezeit!". Egyrészt miért hagynák ki pont ezeket a lemezeket? Másrészt a kiírásból sajnos nem következik, hogy a többi filmhez járna az extra lemez... Amúgy is a kiadást 8 BD lemezesnek írják... nem 8 BD + 5 DVD-nek.

Most akkor ez hogy van? :)
0
2016. október 11., kedd 12:33
Plusz úgy is van még, ahogy eddig további 129837645987124756958656 másik termék esetében is volt.
Most pedig jöhet a hazai árakat körberöhögő, német nyelvű megjegyzés az ottani online bolt fórumában, bitte.
0
2016. október 11., kedd 11:53
+

incifinci áfa
0
2016. október 11., kedd 11:42
Úgyisvan, hogy az egy nagyobb piac, nagyobb darabszámokkal, nagyobb kedvezményekkel. Ha bemész egy nagykerbe venni egy darab ceruzát, akkor azt megkapod x forintért, ha ugyanattól a cégtől egy multi vásárol ceruzát egy tehervagonnal, akkor az általad fizetett darabárár töredékéért kapja meg ugyanazt a terméket. Magyarul, nem mindegy, hogy valaki 200 darabot rendel valahobnnan valamiből, vagy mondjuk húszezret.
A másik dolog pedig az euro vásárlóértéke. Hiába ugyanaz a pénznem az unió országain belül, egyes országokban a tényleges értéke simán eltérő lehet, vagyis nem ugyanannyi euro valami egyik helyen, mint a másik helyen. Ez akkor lenne még világosabb, ha nálunk is euróban lennének az árak. De ez nem a ProVideo ármánykodása, ennél valamivel nagyobb gazdasági érdekcsoportok mentén zajlik a buli.
most posts by TM
0
2016. október 11., kedd 11:31
Németországban a 11 lemezes, gyönyörü kiadás 50€. Akkor hogy is van ez?
0