Keresés

Harry Potter: A teljes gyűjtemény (új változat képes ajándékokkal - 2016) (8 BD) (BLU-RAY)

2016. szeptember 27., kedd 0:09
Nyolc karakterkártya, Roxfort térképe és a Roxfort-i kastély alaprajza.
0
2016. szeptember 26., hétfő 23:47
Ha belefértek volna a dvd-k akkor az ára nem ilyen baráti lenne. Hanem kb. 40,000ft. Igaz, lenne olyan aki annak a megjelenésével együtt is hiányolna valamit. :) Mondjuk egy vasládát benne az összes Harry steelbook-al.

Egyébként milyen képek vannak ebben?
0
2016. szeptember 26., hétfő 23:34
A dvd-k hiányát én sem értem. Ha a sima tokokban meg a fémdobozban elfértek, akkor itt is. De ami jobban aggaszt, hogy remélem nem fogják egy vastagtokba belerakni a lemezeket, mint az SW vagy a Bond gyűjtemény esetében. Szerintem az egyáltalán nem esztétikus.
0
2016. szeptember 26., hétfő 21:32
Én csak azt nem értem, hogy ha már jönnek az új kiadások, akkor azok a plusz DVD-k miért nem fértek már bele ebbe a kiadványba?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 26., hétfő 20:50
En is kivancsi vagyok erre. Ha ez is lesz annyira igenyes, mint a tavalyi Hobbit gyujtemeny, akkor lehet h benevezek erre is (a steelbookok mellett :))
0
2016. szeptember 26., hétfő 20:38
Azt lehet már tudni, hogy milyen formában fogja tartalmazni a díszdoboz a kiadványokat? A filmek külön tokokban lesznek és úgy a dobozban, vagy valamilyen papírtokban lesznek, mint a brit kiadásban?
0