Keresés

a te bd gyűjteményed

2017. szeptember 20., szerda 15:49
Mai xpress:

0
2017. szeptember 19., kedd 22:25
Akame ga Kill! - Collection 1 Limitált Gyűjtői Kiadás (2BD + 3DVD, matricák+tetkók, 100 oldalas információs könyv, A3-as poszter)

Részletesebb képek: https://imgur.com/a/BUyHO

Akame ga Kill! - Collection 2 (2BD)

Részletesebb képek: KÜLSŐ LINK
0
2017. szeptember 19., kedd 22:15
Köszönöm szépen :) Sajnos most eléggé össze-vissza vannak, de hamarosan új helyet kapnak és akkor töltök fel róla képet! :)
0
2017. szeptember 19., kedd 18:44
Sajnalom. Nagyon szep kiadvany, meg a folian keresztul is :) De ki lesz bontva, elobb-utobb ;)

Igen, mint ahogy minden jobban nez ki a promo kepeken. En egy picit vastagabb dobozra szamitottam. Amikor megjott, azt hittem, valami mast kuldtek :D de nem!
0
2017. szeptember 19., kedd 17:05
Én sajnos lecsúsztam róla! Amikor megláttam a hirdetést, azonnal rákattintottam az oldalra mutató linkre, de akkor már "Sold Out" volt.

Mondjuk, hozzátéve, a promó képeken jobban, igényesebben nézett ki, de ennyi pénzért ez így is nagyon jó vétel volt, az biztos.
0
2017. szeptember 19., kedd 17:01
OFF: Ez már itt nagyon  off topic , szóval ne itt folytassuk! Annyi megjegyzésem van még, hogy én természetesen láttam projektoros megoldást is megfelelő körülmények között (sötét szoba), annak megfelelően írtam a lentieket. Egyébként pedig mindenki olyan készüléket vegyen, ami a számára a legjobb. /OFF
0
2017. szeptember 19., kedd 14:22
Mai Xpress csomag:

Részletesebb képek az egyes termékeknél.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. szeptember 19., kedd 12:55
Gratulálok, szép szám :) képeken megnézhetjük? :)
0
2017. szeptember 19., kedd 2:05
Nézzetek be ;)

https://www.facebook.com/ratobtrebor/
0
2017. szeptember 18., hétfő 22:00
Mai xpress-es vételem: Rambo 1-3.

Ezzel a kiadvánnyal összesen 250 Blu-ray filmem van :)
0
2017. szeptember 18., hétfő 16:11
Hahahahahahahahahahahahahahaha.

Amugy lehet h kibontom :)
0
2017. szeptember 17., vasárnap 19:18
Az amit te is írtál, a nagy képméret és a hozzá tartozó jó hangzás.

Ez a kettő adja nekem az igazi mozi feelinget, főleg ha ez egy dedikált szobában van elhelyezve.

Sok házimozi rajongó azért még mindig a vetített képet mondja az igaz mozinak és nem a tv-s féle "egérmozikat".

De mint írtam is mindenkinek más jön be.

Én is láttam élőben valamelyik MM-ben OLED tv-t valóban szép volt a képe, de nekem nem éri még meg azt az árat, amit elkérnek érte, nah meg még ha jól tudom akkor az a technika sincs még teljesen kiforrva, vannak gyerekbetegségei.

Láttál már élőben normális vetített képet? Mert azért én azt nem mondanám, hogy ott nincsen olyan részletgazdag és éles kép, mint egy tv-nek.

Hidd el ott is megtudod számolni az ember hajszálait. Az meg valóban igaz, hogy azt a minőséget pl elérjem egy vetítővel, mint a mostani Pana ST50-el ahhoz igan csak a zsebbe kell nyúlni. ÉS itt most ez csak a fekete szín megjelenítést és kontrasztot jelenti. Ezért is tudok kompromisszumot kötni, hogy valamit valamiért. Talán nem leszek öngyilkos, ha nem lesz olyan fekete a fekte, mint a plazmán, mert a kb 2x vagy 3x-os képméret kárpótolni fog érte. :)

Nah meg azért egy középkategóriás vetítővel is (természetesen ha a szoba adottságai is megfelelőek) jobb képet lehet elérni, mint ami pl CC mozikban van.

Nah meg mondjuk azért örülök, hogy megjelenik a 4k meg hasonlók, mert így szépen tolják lefelé a régebbi full HD-s projektorok árát is, meg szépen kerülnek majd az aprókra, akik követni akarják az új trendet és új 4k-s projektort szeretnének. :)

Így én olcsóbban juthatok majd nagy képhez. :)

De igen már arról is hallottam, hogy a mozikban is cserélni akarják, legalábbis van már egy ilyen a vásznat, egy nagy kijelzőre. De azt nem gondolom, hogy ez is pl nálunk itt a magyar mozikban 1-2 éven belül megvalósulna. Sőt még kint sem biztos, hogy bejön ez a próbálkozás.

Úgyhogy én azt javaslom, ha nem láttál még vetített képet otthon akkor próbáld ki, valamelyik házimozi bemutatóterembe kérj időpontot egy kis demóra és meglátod, hogy milyen is ez a mozifeeling. :)
SuperHeRo
0
2017. szeptember 17., vasárnap 13:19
OFF: "Úgyis az adja vissza igazán a mozi feelinget."

Valóban mindenkinek más és más az ízlése és az egyéni preferenciái.

Számodra például mit jelent a "mozi feeling"? Még pontosabban... milyen értelemben használod itt és most ezt a kifejezést?

Én személy szerint a "mozi feeling"-et egyetlen szempontból keresem, az pedig a lehető legnagyobb képátló, ami a megjelenítőt illeti.

Minden egyéb tekintetben a mozi már régen nem ér fel azzal a képi élménnyel, amit egy modern, csúcs kategóriás LCD (LED), vagy OLED tévé nyújt. Vagy akár az említett Panasonic plazma tévéd.

A vetítés, a vászon soha nem ad olyan tűéles képet, vibráló színeket, valódi feketét, és jó kontrasztot, mint amit egy ilyen tévé képes megjeleníteni.

Márpedig miért érné be valaki a gyengébb képminőséggel, ha egyszer filmrajongó? :)

A különféle otthoni vetítős megoldásoknak addig volt igazi létjogosultsága (és extrém esetben még mindig van; értsd: milliárdosok saját moziszobája több méteres vászonnal), amíg a prémium televíziók is ~30-40 colos képátlóval voltak csak elérhetőek. Ezért aztán, ha valaki olyan nagy méretben szerette volna élvezni a kedvenc filmjét, mint a moziban, akkor nem volt más választása, mint a projektor.

Manapság viszont, amikor az alsó-közép kategóriában is "rajzanak" az 55-65 colos tévék, és a legnagyobb gyártók kihozták a 77, 86 colos prémium tévéket, sőt, immár egyre több 100 colos modell is a piacon van... Ebben a kijelző méretben nincsen érv az otthoni vetítés mellett a tévé ellenében.

Igaz, utóbbiakat még 20.000-30.000 dolláros áron lehet megvásárolni, viszont ha nekem lenne ilyenre elköltendő ~5-6 millió forintom, biztos nem egy ugyanannyiba kerülő projektoros megoldást választanék. Még egy-két év, és a 100 col körüli, vagy feletti OLED kijelzők is piacra kerülnek...

Addig is kompromisszumos megoldást ígér a HISENESE 4K Laser Cast "televízió rendszere": https://www.youtube.com/watch?v=l0rgnsfgpVo

KÜLSŐ LINK

Amelynek a technikai paraméterei ígéretesek, de mégis csak egy projektoros megoldás, így nagy valószínűséggel egy jobb 4K HDR OLED tévé képi jellemzőit nem fogja elérni. Mindenesetre elég jó kezdeményezésnek tűnik.

Jó hír, hogy egyre több gyártó (kínaiak is) lép be az OLED tévé piacra; kihozzák a saját megoldásaikat, közben a technológia fejlődik (még van hová és miért)... Pár éven belül várhatóan a nagyobb választék az árakra is jótékony hatással lesz.

Az biztos, hogy jelenleg az OLED tűnik az otthoni házimozi jövőjének.

Akinek van lehetősége legalább kipróbálni egy ilyen készüléket, megfelelő minőségű 4K HDR tartalommal, az tegye meg. Garantálom, hogy vizuális orgazmusban lesz része. ;-) /OFF
0
2017. szeptember 17., vasárnap 0:02
Az még úton van.
0
2017. szeptember 16., szombat 22:54
Én olyan méretben már inkább vetítenék, vagyis nagyobban 100" körül.

Nekem most egy 42+es Pana plazmám van, de ezt nem is tervezem lecserélni 4k, meg UHD meg hasonló tv-kre, mert szerencsére ezek nem izgatnak. Meg ugye még nem is nagyon van rá rendes anyag, meg mint írtad a lejátszók is drágák.

Nekem bőven elég lesz egy kb 100"-os vászon valami jó kis projektorral. Úgyis az adja vissza igazán a mozi feelinget. ;)

De ugye ki mit szeret. :) Nem vagyunk egyformák.
SuperHeRo
0
2017. szeptember 16., szombat 20:58
"Az UHD filmeket egyelőre sajnos semmin sem nézem, mert ugyan a Samsung tv-m tudja, a lejátszóm még nem. Ergó zsákbamacska picit, de hamarosan beszerválok egy lejátszót is hozzá. Ezzel kapcsolatban, ha van valami ajánlásod, szívesen fogadom!"

A natív 4K lejátszási képesség még nem olcsó; ~100.000 forint körül indulnak az ilyen BD player-ek a "hétköznapi gyártók" palettájáról. A prémium kategóriában (OPPO, Cambridge Audio, stb.) pedig 200.000-300.000 forinttól, és a "határ a csillagos" ég.

Ami jelenleg az egyik legjobb vétel az a "Sony UBP-X800B" típusú prémium lejátszó. Már az olcsóbb modelljeik is jó minőségben vannak megépítve, kadenciahelyesen játszanak le mindent, és a képminőségük is pazar. Még felskálázásban is nagyon jók.

Egy jó tévével kombinálva garantált az élmény. ;-)

Én is egy ilyen lejátszót néztem ki magamnak, de egyelőre halasztottam a vásárlást, mert a hőn áhított LG 65E6V, illetve C6V OLED tévéknek még nagyon magasan van az áruk. (Közben lassan el is fogynak a piacról.)

Ezért inkább egy SONY 55W809C tévét vettem, az pedig "csak" Full HD-s. A következő vétel úgyis egy ~65-75 colos 4K HDR tévé lesz. Remélem, maximum 2-3 éven belül a gyártók visszahozzák az OLED tévéikben a 3D-t, és nagyobb lesz a választék, nyomottabb árakkal! :)

Mindenesetre - ahogyan említettem - a SONY prémium BD lejátszójával biztosan nem nyúlsz mellé. ;-)
0
2017. szeptember 16., szombat 20:07
Nagyon klassz csomag! :)

Ám még a "Piszkos alku" hiányzik a képről... ;-)
0
2017. szeptember 16., szombat 14:55
Még egy Transformers:

0
2017. szeptember 16., szombat 13:16
A mai Xpress csomag az abszolút non plus ultra. :)

Részletesebb képek az egyes termékeknél.
0
2017. szeptember 13., szerda 18:47
Köszönöm, neked pedig mondhatni tökéletes gyüjteményed van. :)

Mai a Visszatérő FAC, ha van igény lesznek képek is. :)
0
2017. szeptember 13., szerda 15:14
Szeptemberi boldogságom (+ 2 könyv)!

0
2017. szeptember 12., kedd 22:12
Szep bizony nagyon.

Grat hozzajuk.

Nekem ezek vannak meg: http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/thumbnails.php?album=30
0
2017. szeptember 12., kedd 22:02
Szépség és a szörnyeteg FAC igazán szép kiadványra sikeredett, kár, hogy magyar BD-t nem tudok beletenni.

Ez a jelenlegi FAC gyűjteményem:

0
2017. szeptember 10., vasárnap 13:35
En tudom de o nem 😂😂😂
0
2017. szeptember 10., vasárnap 12:24
Sok értelme nincs úgy.
0