Egyébként nem vagyok az, csak leszek. Egyelőre tanulom. :) Majd akkor kérdezz a chat topikban, még ma válaszolok nagyjából 4-ig, utána mennem kell egy szülinapi buliba.
0
2011. december 29., csütörtök 11:00
9368
Oké.
0
2011. december 29., csütörtök 10:58
6056
Jajjj de jó, hogy felbukkantál, akartam tőled valamit kérdezni! :) Te ha jól emlékszem kutató biológus vagy? De majd menjünk át a chat fórumba ott válaszolj ha lehet :)
0
2011. december 29., csütörtök 10:57
5528
Meglehet, hogy ott is annyi volt, mert árat nem láttam, és a Potter 1-6 szintén 5e volt darabja.
0
2011. december 29., csütörtök 10:54
9368
Én is láttam offline tegnap :)
0
2011. december 29., csütörtök 9:30
6056
Ööööööööööööööööööö hát ő 5k-ért vette......... :) :) Rossz Cora-ba jársz! :)
0
2011. december 28., szerda 0:17
5528
Ja 8k. De valóban én is kimerem jelenteni ér annyit, mert minden tekintetben etalon. De ilyen akció után már nem hiszem, hogy túl sokan fizetnének annyit.
0
2011. december 27., kedd 22:49
6056
Én úgy tudom ott kicsit több volt, egy fóti barátom vett egy ilyen betűvel kezdődő helyen egy példányt :) De még annyit is megér maradjunk annyiban! :)
0
2011. december 27., kedd 22:47
5528
Mindegy, mert tőlem úgyis vagy 200km-re van ahol te láttad. De lehet, hogy a Cban is akciós volt csak ugye nem láttam az árát, bár azt azért kétlem...
0
2011. december 27., kedd 22:06
3534
Ment mail!
0
2011. december 27., kedd 22:00
6056
Akkor könyörgöm azonnal dobj egy mailt, hogy hol!!!!!!!! :)
0
2011. december 27., kedd 21:58
3534
Nemrég láttam offline a filmet. Akciós áron. De nem reklámozok másokat itt.
0
2011. december 27., kedd 11:15
5528
Ez aztán az orrba-szájba rendelés. Még mindig jópáran vannak akiknek fáj a foga rá, főleg most, hogy akciós. És bizonytalan :D Tehát aki eddig ráért vele várni az még ráér várni... Bár én is vevő lennék rá és meg is vehettem volna a Cora-ban, pont ennek nem volt kint az ára, milyen véletlen és egyetlen példány volt ott is. Mindegy majd meglesz, bele nem roppanok.
0
2011. május 22., vasárnap 23:05
5528
Nem érdekelnek a táborok, sem a pártolás. De értem mit mondasz és elfogadom. Én viszont mindig is úgy néztem filmet, hogy előbb a szinkron aztán a saját nyelv. Nem értem annyira az angolt(még), hogy nézhessem úgy, a felirat olvasás meg elvonja a figyelmem.
0
2011. május 22., vasárnap 22:57
5528
Ó elhallgatom én eredeti nyelven is a filmeket. Ott van az UW Evolúció-ban mikor Marcus leszáll az erdőben és elkezd beszélni Selene-nek az nagyon jó. Szóval én nem vagyok mániákus szinkronimádó csak szeretem és valamelyest ragaszkodom is hozzá nekem amolyan szenvedély szerűség ahogy hallgatom kik szólalnak meg és eszembe jut a neve az arca meg az is milyen filmekben/sorozatokban mely színészeknek adta hangját meg még esetleg a karakter neve is akit hangoztatot. De am nem vagyok megszálott :D Hú én most láttam egy doboznyi német DVD filmet úgy egy hete. Én aztán bevallom, a port-on a profilomban az erdeklődési körnél ott virít csupa nagy betűvel, hogy SZINKRONSZÍNÉSZEK :D Ebből gondolom az okosabbja kikövetkezteti, hogy érdekel cseppet a szinkron...
0
2011. május 22., vasárnap 21:15
605
Pont nem tartozom abba a táborba akikre gondolsz. Mindig is szinkron párti voltam, vagyok. Régen szinte mindent szinkronnal láthattunk, vagy a TV-be vagy a műsoros VHS kazettákon. Fel voltunk gyermekként háborodva ha a moziba feliratosan kellett megnézni kedvenceinket.(80-as évek) Nagyon jó magyar szinkronok voltak, és szerintem vannak napjainkban is, bár több a gyengén sikerült is. Később a DVD megadta azt a lehetőséget, hogy nézhettük így is, úgy is. Állítom, hogy a gyűjteményem 80%-át nem láttam eredeti hangon, csak is szinkronnal. Viszont vannak olyan filmek, de inkább karakterek illetve elsősorban színészorgánumok amiket megöl(de legalább is nagyban rontja az élményt) még a jófajta magyar hang is. (Sajnos ezt be kellett látnom nekem is, aki nem szeretem olvasni a feliratot filmnézés közben.) Erre egy kiváló példa a Ledger féle Joker alakítás is, de sok ilyen példa van még. Természetesen mindenki úgy nézi a filmet ahogyan csak szeretné, én egyik irányban sem vagyok elfogult. Továbbra is a szinkront fogom előnyben részesíteni, de néha jobb az eredeti.
0
2011. május 22., vasárnap 21:06
7926
Kíváncsi vagyok akkor mi lesz,ha nem lesz szinkronizálás.Akkor majd az lesz a baj,hogy csak felirat van.Picit tényleg túl van lihegve ez az eredeti hang "sznobizmus". Soha nem zavart,ha csak felirat van a filmen,de általában megveszem a szinkronos ujrákat is.A Német nyelvet kifejezetten utálom,nagyon nehezen veszem rá magam hogy Németül nézzek meg egy filmet,akármilyen jó is az.Szerintem ezzel többen vagyunk így mint állítják.Csak egyszerűen ciki bevallani,hogy szinkronosan is néznek filmet az emberek.
0
2011. május 22., vasárnap 20:17
5528
A port-on is erről dumálnak lépten nyomon egy kazal film topicjában, hogy inkább nézzék szinkron nélkül a filmeket, na ettől viszont már hányni tudnék annyira untig szövegelik. Mindenki eldönti szépen, hogy magyar vagy angol(vagy más nyelv) amin nézni szeretné és úgy tekinti meg. Nem kell már a sárgaföldig oltani a szinkront...
0
2011. május 22., vasárnap 18:58
7926
Ebben van valami.Arról nem is beszélve,hogy cirka huszonegynéhány éve még az alámondás is jó volt.Én is szeretem a szinkronos filmeket és van olyan film is amit még soha nem láttam szinkronnal és el sem tudom képzelni hogy Magyarul beszélnek benne (pl.:Szelíd motorosok),de azt hozzá tenném,hogy ennél a filmnél (lehet hogy a személyes ellenszenv miatt) a Stohl hangja tényleg tönkreteszi a karaktert.
0
2011. május 22., vasárnap 18:40
5528
Érdekes én eltudom nézni a filmeket szinkronnal és nem hányok közben. Ja igen, mert én maguk a szinkronszínészek hangja miatt szeretem a szinkront. A minőség romlást is észrevettem persze. De mit tegyek? Kicsi vagyok én ahhoz, hogy beletudjak nyúlni, így hidegen hagy.
0
2011. május 22., vasárnap 15:58
1731
filmek kb 95%-át eredeti hanggal nézem, néhány valóban jól sikerült szinkron kivételével: gyalog-galopp, brian élete, igaz ezek ősrégiek, vagy utóbbi időben: kleopátra küldetés, vagy kiss kiss bang bang, csak egy kis pánik, ill. ananász express, de ez 6ár eset nálam.
ezeket biztos szinkronnal is megnéztem, a több film esetében nem tudok érdemben nyilatkozni :)
0
2011. május 22., vasárnap 15:10
14593
Pedig ez a fájó igazság. A jelenkori magyar szinkron (kevés üdítő kivételtől eltekintve) sehol nincs mondjuk a 20-30 évvel ezelőtthöz képest, amikor jó néhány magyarítás jobban sikerült, mint az eredeti hang... :(((
0
2011. május 22., vasárnap 14:30
5528
Jaj, mert később nem nézheti meg szinkron nélkül? Rohadtul irritál már, hogy mindenfelé csak azt hallom, hogy ne szinkronnal nézd ezt a filmet azt a filmet mert hulladékra sikeredett a hangja. Ott az opció, át lehet váltani nyugottan.
0
2011. május 22., vasárnap 12:32
605
Ugye nem szinkronnal nézted? Mert a Stohl féle magyar hang agyon vágja az alakítást nagyban.
0
2011. május 22., vasárnap 10:53
1731
tegnap megnéztem bd-ről, (először dvd-ről láttam), akkor joker nem tetszett, de most annyira nem zavart, de a mai napig nem tudom, mitől lett volna ez egy "akkora" nagy alakítás... (?) egyetlen jelenetben találom nagyon jónak, és ez meg is maradt bennem, mikor a kórházból jön ki és visszanéz, majd robban minden.
a változó képarányról:
miután a filmre koncentrál az ember, és amennyiben nem tudtam volna, hogy változik, valószínűleg nem vettem volna észre, de az 1.78:1-es képarány sokkal jobban bejön (és nem az imax miatt :) ).
az imax felvételek vmi gyönyörűek, az extrák rengeteg plusz infót tartalmaznak.
most kétféle borítóval van meg, a dvd-n joker, ezen batmanus :)