Fim Mode Erkennung Video DA-Wandler: 108MHz/12Bit CD Upsampling DivX Wiedergabe Windows WMA Kodak Picture CD Dolby Digital DTS Digital Surround 192 kHz/24-Bit-D/A-Wandler Progressive Scan SCART Anschluss: inkl. RGB Ausgänge: 1xStereo, 1xSCART, 1xS-Video, 1x Komposit, 1xKomponente, 1xopt. Digital, 1xkoax. Digital CD-R Wiedergabe CD-RW Wiedergabe DVD+R/RW Wiedergabe DVD-R/RW Wiedergabe JPEG-Wiedergabe MP3 Wiedergabe VCD Wiedergabe SVCD Wiedergabe CD-Text Bildschirmmenü Frequenzgang: 2Hz -44kHz Geräuschspannungsabstand: 105dB Harmonische Verzerrung + Rauschen: 0,003% Dynamikumfang: 100dB Aufnahmeleistung: 14W Aufnahmeleistung: Standby: weniger als 1W Fernbedienung Lieferbare Farben: schwarz, titan, silbern Zubehör: Fernbedienung, Batterien, Bedienungsanleitung, AV Kabel Abmessungen (B x H x T): 435x51x310mm Gewicht: 2,6kg
0
2004. június 3., csütörtök 0:40
16
Felőlem repülőn is szerelhetik, és képzeld még nem őszültem meg tőle, sőt nem csak én vagyok vele megelégedve, de akármerre olvasgatok, akinek ilyen van, a legtöbben meg vannak vele elégedve.
0
2004. június 2., szerda 14:40
1872
Chipset?
0
2004. június 2., szerda 14:37
115
JVC XV-N315(fekete) vagy XV-N316(ezüst): dvd-r,-rw,svcd, vcd, cd-r,-rw, mp3, jpeg, mpeg-4(továbbfejlesztett egyszerű profil), divX. Digitális közvetlen progresszív kimenet. Kompabilitás a PAL progresszív pásztázással. 192 kHz-es/24 bites audio D/A konverter Gördülő olvasófej. VFP (képfinomító processzor)
Az árat pontosan még nem tudom, de szerintem 40 ezer körül lesz.
0
2004. június 2., szerda 14:24
115
Bocsi, a pontos típusszám JVC XV-N312. Ez még az MPEG-4 egyszerübb formátumát kezeli. Viszont van a XV-N315, ami több formátumát is ismeri a DIV-X-nek.
0
2004. június 2., szerda 12:09
1872
Tud valaki informatioval szolgálni ez alábbi kütyüről?
0
2004. június 2., szerda 10:56
115
Yamada. Ha jól tudom hajón szerelik. Ha nem akarod, hogy megőszülj, akkor ne is gondolj rá. 50 ezer alatt a most megjelent JVC XV-N313-at javasolnám. Úgy 30 ezer körül van és természetesen játsza az MPEG-4-et.
0
2004. június 2., szerda 10:38
1872
Végre valaki konkrétumot írt a Yamadáról... köszönöm.
0
2004. június 2., szerda 6:50
248
Na megnézetm a P737 nél ezt a Divx pro kérdést. Hát sajna tényleg nem szereti ezért egy fekete pont neki. :( Igazából most úgy vagyok, hogy nincs egy olyan lejátszó a piacon amire nyugodt szívvel rábólintanék így inkább kivárok még egy kicsit.
0
2004. június 2., szerda 6:07
16
Ja és tökre elfelejtettem, de 4x tekerésig folyamatosan játsza le a képet, tehát nem lehet semmi a chipset szerintem.
0
2004. június 2., szerda 6:00
16
Sziasztok, nekem yamada 6600 asom van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve!! Eddig minden lemezemet megette. Én még 35ért vettem de már a tescoban is van 28 körül, annyiért szinte ingyen van. A feliratokat elvileg már kezeli(ékezetet is), de nem raktam fel a legújabb béta firmwaret mert én messziről rendeltem, és esetleges gondok esetén bonyolult lenne a garancia. De a véglegeset majd felrakom. Abban ígérnek majd ogg támogatást is, és szerintem az már minden elterjedtebb sub formátumot támogat majd. Én hiszek nekik, mert az előző lejátszójuk(6000/6100) hoz is megcsináltak mindent amit ígértek firmware updatetal. Másrészt nem mellékesen ezen a philipsszel ellentétben van 5.1 kimenet is, és dtst is továbbít az erősítő felé a kétféle digitális kimeneten keresztül. designja is nagyon jó, nagyon szép szerintem, egyedül a távirányító nem az igazi, de az vmi univerzális cucc, nincs is ráírva h yamada, és valahol olvastam h egy csomó más játékoshoz is ilyet adnak, ezért sok mindennel összeakadhat, bár nekem nem akadt. Egyedüli hiány a progresszív kimenet, de az számomra nem hiány, és sztem itt magyarhonban, pláne e árkategória vásárlói között nem sokan rendelkeznek olyan készülékkel amihez ez kellene. A duál audiót is támogatja elvileg, bár még nem próbáltam, de nemsokára.
0
2004. június 1., kedd 23:06
590
Glad!
Te ne mond azt nekem,hogy fogjam vissza magam,azt hiszem,hogy a hozzászólásommal nem igazán bántottam meg senkit,és ne add itt nekem a jólnevelt embert,hogy ennek a stílusnak csak max nálam van a helye itthon!!! Egyébként pedig a divx-es dvd lejátszókról van szó,nem pedig a pc-ről!!! Mikor valamelyik nap reagáltam a fórumra,akkor olyan kedvem volt,de részemről lezártam,én nem fogok itt napokig vitatkozni,mint a hülyegyerekek!
0
2004. június 1., kedd 1:30
248
Halley! Fogd vissza magad, mert ennek a stilusnak SEHOL nincs helye max otthon nálad. Tudom hogy az xpress oldal egy DVD-s oldal, de a fórum pedig divx-ről szól, ami viszont inkább a pc-hez kötődik. Ha megakarunk oldani valamilyen kérdést akkor elkerülhetetlen a pc téma.
sweet&sour feladom! Utolsó próbálkozásként ha nekem nem hiszel akkor olvas vissza, hogy elöttem már többen azt mondták, hogy szinte biztos, hogy nem kezeli a tömörített felirat filét az asztaliak többsége. Tudom, hogy elméletileg megoldható lenne, (ahogy nagyon sok minden), de ez nem kukacoskodás hanem tény, hogy a gyártók többsége nem prefelál egy olyan megoldást aminek az a lényege, hogy egy jelenktételen méretű filét még kisebbre tömörítve kezeljen. Alapvetően szerintem épeszű ember nem ír CD-re tömörítet srt, mert mint mondtam lényeges helyet nem foglal. Ha jobban átgondolog a felvetésed akkor láthatod, hogy több logikai bukfencet is tartalmaz. Ezzel részemről befejezve a győzködés. üdv! glad
0
2004. június 1., kedd 0:41
17
Így van, a vobsub, amiről én beszélek az az eredeti felirat ami a DVD-ken van fent, kép formátumba. Aztán ezt szokták OCR szoftverrel páran szöveggé alakítani, és az nagyon kis helyet foglal. A vobsub-ot általában támogatják a lejászók, de eredeti állapotban 10-20 mb-ot is foglalhat egy film esetében, míg ez tömörítve 1-2. Egyébként ezt amúgy is cache-be tartják a lejátszók ahogy tudom, szóval itt leginkább csak az a kérdés ki irja meg a kitömörítést is a szoftverébe. :)
0
2004. május 30., vasárnap 22:50
590
Ki a büdös picsát érdekli az amiről már ti beszéltek,szerintem ez már Bill Gates-nek is sok lenne,nem hogy egy dvd-s fórumnak!
0
2004. május 30., vasárnap 18:20
110
sweet&sour: szerintem az a 20MB-os sub felirat amiről te beszélsz, az nem egyezik meg azzal a sub formátummal, amit általában a divx/xvid filmeknél használunk.
A sub felirat file-ok szöveges file-ok és max 100-200 kbyte méretűek. Itt egy sub file:
glory.sub (a file tartalma) ============================================== 1 00:00:00,094 --> 00:00:05,203 This AVI was created with LINUX & Mencoder.
2 00:00:25,774 --> 00:00:29,403 ROBERT GOULD SHAW, gazdag bostoni abolicionisták fia...
3 00:00:29,614 --> 00:00:33,607 ...23 évesen korától harcolt Észak és Dél háborújában.
sweet&sour amiről te beszélsz az szerintem valamilyen a dvd-ről leszedett bmp képek sorozata lehet, ami tényleg 20MB vagy nagyobb. Egyébként lehet, hogy többféle sub felirat file is létezik, de az biztos, hogy az álltalad említett sub file formátum az nem text hanem bináris formátumú.
Szerintem kevés embert érdekel az, hogy támogat-e ilyet a játékos, mert ez nem igazán elterjedt. Van egy csomó oldal, ahonnan feliratokat lehet letölteni, de eddig még csak a szöveges sub és srt fájlokkal találkoztam.
0
2004. május 29., szombat 13:39
17
Nem tudom miért veszed az egész témát ellened irányúló támadásnak. Megint elmentél egy telesen másik irányba. A feliratok tömörítése nem egy bonyolult funkció, nem értem miért tartod elképzelhetetlennek, nem tart sok ideig egy ilyen megírása, és lenne rá kapacitás is. Ráadásul ahogy látom a jobb XVID-et támogató cégek igazán odafigyelnek arra, hogy teljesítsék a felhasználók igényeit, ezért mindig új firmware-k jönnek ki különböző új codekek támogatására. A lényeg, hogy én csak annyit kérdeztem, létezik-e olyan lejátszó, ami a tömörített subok lejátszásat már implementálta-e. Ha mégsem, nem hinném hogy túl sokat kell rá várni, csak pár e-mail/forumhozzászólás a gyártóknál, és pár hónap múlva lesz. :)
Nem érdekel mi a véleményed az MSről, vagy a lámákról, esetleg a kezdő Linuxosokról. Inkább menj és vezesd le a feszültséged valahogy máshogy, mert az ilyen emberek miatt nem lehet normálisan társalogni a fórumokban.
0
2004. május 29., szombat 13:20
1872
Saját tapasztalattal rendelkezik valaki az emlegetett lejátszókról?
0
2004. május 28., péntek 22:02
248
"Az unrar ingyenes és egy DVD lejátszónak gond nélkül kell lennie annyi memóriája,...."
Ezen az elven amúgy az összes asztali lejátszóknak minden PC média filet játszania kéne (asf, mpg, gif, ...stb) Kicsit gondolkodj mielött írsz!
0
2004. május 28., péntek 21:12
248
Na te jó ég! sweet&sour tudod az ilyen lámák mint te voltak azok akik már három éve sorban vitték vissza a 'sima' asztali DVD lejátszót a boltba; 'mer' nem játcca a letötött filmeket'. És nem lehetett nekik meg magyarázni, hogy egy egyszerű DVD lejátszó miért nem ugyan az mint a PC habár CD lemezt kezeli mindkettő. Ez nem vicc tényleg voltak ilyenek.
Tudod egyes lámák egyszerüen megszoknak bizonyos feltételes dolgokat, mert az természetes már nekik, aztán ha valahol megakadnak akkor meg habzik a szája (mint a Linuxra került júzer aki veri a ctrl+c,v, de csak nem megy). Felfogtam, hogy nekoed olyan egyértelmű a kicsomagolás, de te is fogd fel hogy az nem olyan egyértelmű mint az, hogy a divx lejátszó tud lejátszani divx-et. Azt nem csodálom, hogy a MS gyártmányú X-box tud ilyet, de hidd el, hogy a asztali lejátszók többsége nem tudja. Persze nem tartom elképzelhetetlenek ilyen létezését csak ez nem fő szempont a gyártóknak. Ja most szólok mielött még meglepődsz, hogy az asztali lejátszón pasziánsz sincs.
Ha valamit nem értesz akkor kérdez vagy maradj inkább csöndben
0
2004. május 28., péntek 21:10
1872
De akkor .bmp-ben...
0
2004. május 28., péntek 20:27
4201
A DVD-n a feliratok képként és nem szövegként vannak eltárolva.
0
2004. május 28., péntek 19:38
1872
Uram atyám! 18 éve egy cég komplett ügyvitele elfért egy 10 Mbyte-os winyón, most meg egy film feliratai (néhány kbyte karakterrel) 20 Mbyte+... Ehhez képest a winword az ésszerű adatkezelés mintapéldája!
0
2004. május 28., péntek 17:42
3495
ez nem teljesen igaz pl a 8mm összes felirata 1ben úgy 80-90 mega. a vobsubot támogathatja, de a raros émát nem hiszem hogy fogja bármelyik is. az xbox csupán azért támogatja, mert az egy 700MHz-es PC mikrofos rendszerrel amire felrakhat az ember szinte bármit.
0
2004. május 28., péntek 17:28
17
> 21. glad 5/23/2004 9:17:39 PM
> Előre bocsátom, hogy nem tudom (tudhatom), hogy az általad említett lejátszó > tud e ilyet, de az nem igaz, hogy pc az simán tudja. > A PC is elöszőr kitömöriti egy másik softverel (még ha ezt te nem is látod mindig) és utánna játsza le. >Nos ha az általad említett lejátszóba pluszba építettek ilyen kicsomagoló szoftvert akkor tud, de különben nem (még a pc se)!
Én jól tudom hogy csinálja a PC, de mit számít ez? Ezzel az erővel azt is mondhatod hogy a DVD lejátszók az xvidet se játszák le, hanem egy külön codecet hívnak meg, ami lejátsza. ;) Bocsi de a hozzászólásod csak kukacoskodás. Az unrar ingyenes és egy DVD lejátszónak gond nélkül kell lennie annyi memóriája, hogy kitömörítse és memóriában tárolja a feliratokat.