Keresés

Fiúk az életemből

2005. október 1., szombat 19:32
Természetesen Michael Yorkot én is jobb színésznek és jobb D Artagnannak tartom, de azért Chris sem volt rossz. Erre a szerepre az ügyeletes szépfiúk közül Hollywoodban nem találtam volna jobbat. Szerintem nem rossz színész. De Michael Yorkot én is kétségkívül jobban szeretem. De nem tapostál azért a lelkivilágomba. :-)))
Ha Madonnát vagy Kate Winsletet bántod, akkor nyílik ki a bicska a zsebemben, de neked még ezt is elnézem. :-)))
0
2005. október 1., szombat 3:32
Na ja! A múltkor végigbogarásztam a filmográfiáját, és azt láttam, hogy azok a filmjei tartoznak a böfögős hányós, beszvrós kategóriába, melyeknek írója, producere volt! Ahol "csak" szerepel, azok a jól szituált, szerethetőbb történetek.
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 3:07
Nekem Sandler-től a Ki nevel a végén illetve a Kótyagos szerelem is nagyon tetszett. Utóbbi (a gügye magyar cimmel ellentétben) egy nagyon élvezetes, és szerintem okos vigjáték - nem olyan, mint amihez Sandler-nél hozzászokhattunk (megjegyzem: nekem azokkal sincs semmi bajom, kiváló kikapcsolódás, amihez 1 deka agy nem kell).
0
2005. október 1., szombat 3:05
"Nekem ez a Drew Barrymore mindig is olyannak tűnt, mint valami kiélt Madonna-klón,"

Nem láttam őket túl sok filmben, de úgy tűnik, közös bennük, hogy mindketten hitelesen tudnak alakítani egy bizonyos karaktert, tehát a teljesítményük csak forgatókönyv kérdése.
Kétségkívül egyikük sem egy M. Streep vagy J. Lange, de Hollywood tele van ilyen egykarakteres színésznőkkel, lásd pl. S. Bullock vagy S. Stone.
Különböznek abban, hogy míg Madonna mérhetetlen mesterkéltsége már szinte természetesnek hat, addig Barrymore ennek majdnem pont a fordítottja.
0
2005. október 1., szombat 2:57
Azt még nem láttam, de ha találkozok vele pótlom!
0
2005. október 1., szombat 2:51
Ez igaz! Adam Sandler-től nézd meg a "Spangol"-t is, abban is ritka normális - önmagához képest! Abban a filmben is van lélek, az író-rendező James L. Brooks (Becéző szavak, A híradó sztárjai, Bármit megteszek, Lesz ez még így se).
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 2:45
Igen, a sztorija nem túl eredeti, (de ötletes). Azért tetszett nagyon mert az idióta hányós poénok mellé, tényleg jó poénok is kerültek, és ezen felül még egy kis lélek is van a filmben, ami manapság nagyon sok rom-kom-ról nem mondható el.
0
2005. október 1., szombat 2:36
Sajnos csak videón van meg, ezért nem tudok segíteni!
Igazad van a 50 first date több, mint limcsi, viszont erősen emlékeztet a "Mormota napra" "Groundhog Day", azaz "Idétlen időkig"!
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 2:29
Na végre! De azért a limonádéná egy hangyányit jobb volt! :-))

Akkor senkinek sincs meg a lemez?
0
2005. október 1., szombat 0:17
Megfogtál! Nekem az "50 első randi" tetszett, jópofa kis limonádé volt! :)
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 0:02
...vagy a Donnie Darkoban! Az első szimpatikus szerepe.
0
2005. szeptember 30., péntek 22:19
Hát bizony az én lelkivilágomba is rendesen belegázoltatok... Elismerem, én sem láttam még Drew Barrymore-tól Oscar esélyes alakítást. De egyáltalán nem tartom rossz színésznőnek! Nem is ezért vagyok belé szerelmes... Minden filmjében olyan karaktereket játszik, akik nagyon bejönnek nekem, szóval egyszerűen imádnivaló! Ez van... lehet hogy az ő alakításait éppen ezért nem tudom elég objektíven vizsgálni... De hogy nem lehet szeretni mondjuk a Fiúk az életembőlben, vagy az 50 első randiban? Vagy Nászok ászában? Vagy az Eszelős szerelemben?
0
2005. szeptember 30., péntek 22:18
Egyetértek: még Robinnak is fos volt.

Ellenben majd a hamarosan következő magyar szuperhős film Robinja, a Dark Heroes, megmutatja milyen is egy igazi Robin... >;)
0
2005. szeptember 30., péntek 22:04
Na látom, belegázoltam a lelkivilágodba, hogy Madonna után még ezt a Chris fiút is lefikáztam, mert úgy eltűntél. :))
Kárpótlásul íme egy kép az ESZELŐS SZERELEM-ből: Drew és Chris.

0
2005. szeptember 30., péntek 20:28
Pedig épp azt akartam mondani, hogy szegénykém nagyon halovány D Artagnan volt, meg se közelítette az alant emlegetett Michael Yorkot, aki mind a fiatal (1973), mind a korosabb (1989) testőrt remekül eljátszotta, pedig első blikkre szerintem nem is túl jóképű pasi. Na ő tényleg jó színész: lásd még KABARÉ, RÓMEÓ ÉS JÚLIA, GYILKOSSÁG AZ ORIENT-EXPRESSZEN, LÉPJ OLAJRA!, LOGAN FUTÁSA, A HAJNAL stb.
0
2005. szeptember 30., péntek 20:22
Abban egyetértünk, hogy Drew nem volt végzetes a filmben, azt nem is mondtam, csak hogy még abban volt a legtűrhetőbb. :-))
Szerintem Donnell nem rossz, csak nem sok lehetőséget kapott még, hogy igazán nagyot alakítson. De nekem pl. tetszett D Artagnan-ként, meg még néhány filmet tudnék mondani. De ez ízlés dolga. Elfogadom, ha nem szereted. :-) Nekem sem a kedvenc színészem, de azért nem rossz.
0
2005. szeptember 30., péntek 20:18
My Darling, ebben nem értünk egyet. A POISON IVY-tól mondjuk én se voltam elalélva, s Drew kb. annyira volt benne végzetes, mint egy pohár limonádé (copyright by Michael York from CABARET). Chris O  Donnell? Hát kevés, nálánál szürkébb és unalmasabb színész rohangál Hollywoodban! Annyira jellegtelen, hogy az embernek még utálni sincs kedve...
0
2005. szeptember 30., péntek 20:10
Bocsánat, helyesen: "Hogy lehet Madonnát nem szeretni?"
0
2005. szeptember 30., péntek 20:09
My Darling! Teljesen egyetértek veled mindenben, kivéve a Madonnás részt! :-)))
Hogy nem lehet Madonnát szeretni???? :-)))
Na mindegy. De Drewt én sem kedvelem, nem tartom jó színésznőnek, igazán semmiben sem tetszett, ami még a legtűrhetőbb "alakítása" volt, az nekem a Poison Ivy c. film, de azért se igazán rajongok.
Az Eszelős szerelem c. filmet legfeljebb Chris O Donnelért érdemes megnézni, őt viszont jó színésznek tartom. :-)
0
2005. szeptember 30., péntek 13:45
Az Eszelős szerelmet még nem láttam, pedig egy újság mellékleteként hozzám vágták. Akkor még jegelem tovább!
most posts by TM
0
2005. szeptember 30., péntek 13:27
Nekem ez a Drew Barrymore mindig is olyannak tűnt, mint valami kiélt Madonna-klón, pedig annyira az originálért se lobogok. (Bocs, Juliet!) Számomra a mélypont az ESZELŐS SZERELEM című halovány BETTY BLUE-utánzat volt, amelyben megítélésem szerint a Drew alakította hősnő legnagyobb baja az lehetett, hogy apuka nem vágta kellő időben pofán... :)) A CHARLIE ANGYALAI-t meg azért utálom nagyon, mert az eredeti angyalok bájosak és NŐIESEK voltak, de ezek a modern angyalok max. annyiban különböznek a pasiktól, hogy csipkés bugyit hordanak. Melltartót már nem is feltételezek a mai világban... :))) Sorry, sose bírtam az olyan nőket, akik tökösebbek akarnak lenni a pasiknál.
0
2005. szeptember 30., péntek 11:25
Nem bántásképpen írom, de nekem még mindig az E.T.-ben tetszett a legjobban! :-)
De ha a legrosszabbat kellene választanom, akkor mindenképpen a Charlie angyalai viszi a pálmát...
most posts by TM
0
2005. szeptember 30., péntek 4:01
Én nagyon szeretem ezt a filmet, épp a minap néztem újra videón. Nem tehetek róla, egyszerűen imádom benne Drew Barrymore-t... Hülyeség hogy rossz színésznő lenne, és Steve Zahn, meg James Woods is nagyon jó volt benne.

A DVD-t eddig a szinkron hiány miatt nem vettem meg, de talán most mégis sort kerítek rá, mert nagyon érdekelne a Barrymore féle audiokommentár, meg hát a többi extra is. Csak jó lenne tudni hogy van e a kommentárhoz angol felirat. Ha valakinek megvan a lemez, segíthetne!
0