Keresés

Személyes átvétel TESZT

2005. december 15., csütörtök 20:06
neked meg nem tudom mit kell pattogni
0
2005. december 15., csütörtök 18:35
most nem azért de pl. a konkurenciánál a személyes átvétel már vagy 5 éve működik, nem tudom ettől miért kell így elalélni
az xpress is már régen bevezethette volna, pl. amikorra igérte
0
2005. december 15., csütörtök 16:52
Igen
0
2005. december 15., csütörtök 16:46
Xpress.hu

Ha kivalaszthatom a szemelyes atvetelt, akkor ez azt jelenti, hogy mukodik a lehetoseg szamomra is?
0
2005. december 14., szerda 22:01
És köszönöm mindenkinek a hely pontos leírását, sokat segített vele mindenki!

THX!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 14., szerda 21:58
Ma vettem át a csomagom személyesen. Nem is tudom miért tartottam tőle 2 napon keresztül...?! :)
Egy üvegajtó nyílik az utcára. Amint hozzáléptem az ajtóhoz, már a kedves hölgy nyitotta is az ajtót, mire én beléptem. Meleg, kedves hely, habár kicsit még hiányoznak a szobai kellékek, de rendben van. Én megkérdeztem, hogy vajon jó helyen járok-e, hogy elvigyem a rendelésem, mire a hölgy mosolygósan mondta, hogy igen. :)
Hamar megtalálta a csomagot, átadta, megnéztük tételesen, hogy egyezik-e és minden rendben volt. :) Az Xpress-zacsi nagyon jóóó. :) Örök emlék.

Azt hiszem, hogy ennél zökkenőmentesebben még SOHA nem vettem filmeket. Így maradok ennél a módszernél.
Köszönöm Xpress ezt a lehetőséget is. KIRÁLYAK VAGYTOK!!!!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 13., kedd 21:33
Aham.  Tehát ha most elkezdek rendelgetni, akkor vasárnap, vagy utána -a beérkezésektől függően- mehetek a filmekért!? :)
0
2005. december 13., kedd 20:14
Kedves Master!
Még mindig teszt-üzemmódban működik a személyes átvétel, és a hét közepén a kiemelt vevőknek szervezett akció miatt komoly rohamra számítunk az üzletben (ez lesz az igazi főpróba).
Ha minden olajozottan működik, péntektől kiterjesztjük a lehetőséget, és elképzelhető, hogy most vasárnap is működtetjük majd szűkített nyitva tartással az átvevő-helyet.
0
2005. december 13., kedd 20:11
Kedves Xpress!

Még mindig a személyes átvétel miatt sipákolok! Legalább azt mondják meg, hogy mikor kaphatok leghamarabb ilyen opcitót. Az ajándék DVD-ket már nagyon szeretném magamnál tudni, ha így nem megy akkor megvásárolom máshol.

Thx
0
2005. december 13., kedd 19:29
Ezt:
"Ezt az akciót ugyan csak néhány száz törzsvásárlónknak szerveztük, ennek ellenére arra számítunk, hogy a szokásos rendelési mennyiség sokszorosa zúdul majd a nyakunkba, így a hétfõ este feldolgozott rendeléseket valószínûleg csak kedden este tudjuk útnak indítani."

Hidd el, hogy nem pihentek egy percet sem a kollégák reggel óta, és ők sem jókedvükből csomagoltak háromnegyed hatig.
0
2005. december 13., kedd 19:27
Mit is?
0
2005. december 13., kedd 19:21
Vagyis hátulról a harmadik bekezdést?
0
2005. december 13., kedd 19:15
Dömdödöm: az akcióról szóló levél utolsó bekezdését is elolvastad?
0
2005. december 13., kedd 19:13
Kicsit röhejes,hogy 17:45kor küldik az értesitöt,amikor 17:00-ig lehet menni. Én ma nagyon számitottam rá hogy be tudok menni du.n érte mert igy most nem tudom mikor tudok bemenni. Nem értem,hogy 24 óra kell feldolgozni a filmeket? Ez furcsa.
0
2005. december 13., kedd 15:36
Kosz a tippet. ;-) Erre mar en is gondoltam, igy felirtam minden szamot, ami a csomaghoz kapcsolodik. :-) Udv.
0
2005. december 13., kedd 15:24
Jó ha tudod a csomag számát, mert úgy könnyebben megtalálják.
0
2005. december 13., kedd 14:50
Köszi. :))))
Hétfő óta lámpalázas vagyok a személyes átvételt illetően. :) Csak összejön. :)
0
2005. december 13., kedd 14:48
szerintem meglesz a csomag... drukkolok! ;) :D
0
2005. december 13., kedd 14:36
Jah még annyi, hogy mostmár csak az lehet a gáz, ha holnapig sem csomagolják össze a cuccomat, mert holnap délután vagyok Pesten, így ha nem jön össze, akkor bukta van. :(
0
2005. december 13., kedd 14:27
Nah, minden OK. Most vagyok csak gepnel, eddig WAP-rol nyomtam, s igy eleg nehezkesen ment a kommunikacio. Ma voltam meg egyszer arra, es megtalaltam a helyet. Valoban agrokemia van a tetejere irva, s egy "V" alaku uvegajto nez az utcara egy vasracssal...
Kosz mindenkinek a tajekoztatast, mert nelkuletek nem talaltam volna meg. :) Ugyan meg a csomagom csomagolas alatt van, de akkor remleme, hogy holnap erte mehetek mar. :)

Üdv néktek!
0
2005. december 13., kedd 14:21
Xpress PLZ már nagyon kéne a személyes árvátel opció!! =) Nemakarom máshol megvenni a karácsonyi DVD-et, kedvelem ezt a boltocskát. ;) De ehhez kell a személyes átvétel opció!!!!!!

Nem akarom az uccsó pillanatra hagyni. PLZ Give me a slot!
0
2005. december 13., kedd 13:11
A tegnapi utadra nem tudok reagállni????? :-)

A hétfői 10%-os csomagom még csomagolás alatt van, de a teljesített rendeléseknél figyelemmel lehet követni, hogy mikor készül "L" a csomag. Azt pedig, hogy kaptam e mailt az előzőnél, nos hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan emléxem, de az biztos, hogy itt az Xpressen a teljesített rendelések közt volt, hogy szeretettel várnak a csomaggal. ;-)
0
2005. december 13., kedd 12:56
Kosz "L" az infot. De en akkor sem vagyok biztos benne, hogy tegnap jo helyen jartam-e tegnap... Na majd megtalalom egyszer. Apropo! Kaptal vmi e-mailt arrol, hogy most mehetsz atvenni? Mert eddig en nem kaptam.
0
2005. december 13., kedd 12:51
Én is elégedetten próbáltam ki a személyes átvételt tegnap. Először nálam sem volt aktív ez az opció, de egy gyors, ráadásul hétvégi levélváltással elintézték nekem, tekintve, hogy csak rikán járok Pesten, de hétfőn kivételesen ott volt dolgom.
Még késtem is jó negyedórát, a rács is be volt húzva, ennek ellenére beengedtek és gond nélkül átadták a névre szóló csomagom. Megjegyzem először én is a 26-os szám alatti lépcsőházban keresgéltem, de szerencsére egy ottlakó tudta, hogy közvetlenül mellettük van az Xpress. Egy szép Xpress matrica kellene a bejáratra.
Megtudtam, hogy vásárolni pluszban nem lehet, és hogy 25 napig teszik félre a terméket. Ezzel a plusz szolgáltatással már tényleg maximálisan vásárlóbarát lett a cég.
0
2005. december 13., kedd 12:16
Nem értem mi van ezen értetlenkedni való?? Na mind1, akkor kicsit bővebben. Szövetség utca 26. Ne kaputelefonra számítsatok, ugyanis külön bejárata van  közvetlen az "idézett" felirat alatt, "L"-sem lehet téveszteni, szóval ne parázzátok már túl a dolgot. Mivel nem egy Offline boltról van szó, így szerintem sosem lesz kiírva, hogy itt DVD-ket lehet venni, max az, hogy átvenni, de ezt a tájékoztatóban le is írták, hogy helyszíni vásárlásra nincs lehetőség. Xpressz javíts ki, ha tévedek, de én úgy képzelem "L" a dolgot, hogy ez egy pesti raktárhelység, ahová vidékről (Sopron) küldik postával/futárral/anyámtyúkjával fel a rendelt filmeket, hogy a pesti vevőkör postaköltség nélkül élvezhesse Xpress szolgáltatásait. Szerintem remek lehetőség, aki teheti használja ki. Maga a "bolt" szerintem hangulatos, ugyan picit még üres, pár növény 1-2 bútor még "L"-férne, de még elég gyermekcipőben jár az egész, azért pár moziplakát (Harry Potter és a tűz serlege, Charlie és a csokigyár, Penge 3, a többire nem emléxem) jelzi, hogy filmes "bunkerrel" van dolgunk. Én sok sikert kívánok Xpressnek, sokat fogunk ott találkozni. ;-)
0