Nem értem mi van ezen értetlenkedni való?? Na mind1, akkor kicsit bővebben. Szövetség utca 26. Ne kaputelefonra számítsatok, ugyanis külön bejárata van közvetlen az "idézett" felirat alatt, "L"-sem lehet téveszteni, szóval ne parázzátok már túl a dolgot. Mivel nem egy Offline boltról van szó, így szerintem sosem lesz kiírva, hogy itt DVD-ket lehet venni, max az, hogy átvenni, de ezt a tájékoztatóban le is írták, hogy helyszíni vásárlásra nincs lehetőség. Xpressz javíts ki, ha tévedek, de én úgy képzelem "L" a dolgot, hogy ez egy pesti raktárhelység, ahová vidékről (Sopron) küldik postával/futárral/anyámtyúkjával fel a rendelt filmeket, hogy a pesti vevőkör postaköltség nélkül élvezhesse Xpress szolgáltatásait. Szerintem remek lehetőség, aki teheti használja ki. Maga a "bolt" szerintem hangulatos, ugyan picit még üres, pár növény 1-2 bútor még "L"-férne, de még elég gyermekcipőben jár az egész, azért pár moziplakát (Harry Potter és a tűz serlege, Charlie és a csokigyár, Penge 3, a többire nem emléxem) jelzi, hogy filmes "bunkerrel" van dolgunk. Én sok sikert kívánok Xpressnek, sokat fogunk ott találkozni. ;-)