Keresés

Személyes átvétel TESZT

2005. december 2., péntek 23:17
Na és mikortól lesz végleges ez a rendszer, hogy mindenki mehet. Tuti itt vennék mindent, MM meg megrohadhat. Itt több, jobb akció van.:) És jobbak az árak is.
0
2005. december 2., péntek 23:16
Xpress!

Én is csak szuper latinuszokba tudok "beszélni" a személyes átvételről.

Én voltam szerdán az ELSŐ Xpress-nél a hivatalos Teszt Vásárlók közül (a helyes,jó fenekü,szöke Démon szerint).  :)

Csak igy tovább Xpress!!!!!
0
2005. december 2., péntek 23:15
Xpress!

Én is csak szuper latinuszokba tudok "beszélni" a személyes átvételről.

Én voltam az ELSŐ Xpress-nél a hivatalos Teszt Vásárlók közül (a helyes,jó fenekü,szöke Démon szerint).  :)

Csak igy tovább Xpress!!!!!
0
2005. december 2., péntek 22:39
Szia Xpress!

Ma teszteltem a személyes átvételi lehetőséget. Csak csatlakozni tudok a korábbi hozzászólokhoz: Elégedett vagyok az új lehetőséggel. Hat filmet kaptam meg kb. 3,5 perc alatt, minden probléma nélkül. Nem mellesleg egy esztétikus hölgytől. ;-) A papírzacsi nekem is tetszik.
0
2005. december 2., péntek 22:33
Xpress!

Először is köszönöm , hogy a személyes átvétel lehetőségét, egyenlőre tesz jelleggel de megadtátok.
November 28-án küldtétek az e-mailt, hogy lenne ez a lehetőség ha gondolom választhatom a GLS helyett. Az már az én "hibám, hogy nem kerültem gépközelbe
csak 30-án este de akkor természetesen úgy gondoltam na ná , hogy kipróbálom.

A rendelési beállításokat módosítottam, vártam a visszajelzésre ahogy írtátok "ÖSSZEÁLLT A CSOMAGOD". Másnap reggel az e-maileket böngészve láttam, hogy hiper gyorsasak voltatok mert december 1 hajnali 5 órakkor a fenti üzenet megérkezett.
Aznap szerencsémre az üzletetek felé volt dolgom és mivel minden út Rómába vezet-legfeljebb egy kis kerülővel- gondoltam tesztelek egyet.
A bolt BKV-s eszközökkel + egy kis séta tényleg könnyen megközelíthető.
Alig álltam meg a bejáratnál, még épp keresgéltem , hogyan jussak be mit nyomjak meg, csengő stb. már nyilt is az ajtó -kis berregővel- a két hölgy pillanatok alatt kiszolgált. Két-három perc múlva a kezemben a kis
x-press.hu On-line shop felíratú papításkámmal, benne az általam választott filmekkel kicsit vidámabban foytattam tovább a napom.A GLS vesztett egy ügyfelet.
0