Bár ezt három másik topikba is berakhattam volna, de úgy gondolom leginkább ide illik:
Hatalmas köszönet az Odeonnak a hazai kiadásért!És ismét köszönöm Neked, Bálint!!! :)
0
2007. április 16., hétfő 12:17
136
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 15., vasárnap 1:11
1193
"A film jogai lejártak, így utángyártás már nem lesz, ezért nem kapható az Almodóvar díszdoboz I. sem. Ebből már a saját boltjainkban sem találni. Néha nagy ritkán egy-egy bizományos értékesítő helyről szoktunk 1-1 db visszárut kapni, de perceken belül el is viszik..."
A film kritikáinal olvashatjuk mindezt, Odeon írta.
0
2007. április 15., vasárnap 0:08
1158
Itt az Xpressen nincs fóruma a Mindent anyámról-nak. Nem tudom, hol olvastad a joglejáratot. Ha lejárt volna a joga, akkor az Xpress törölte volna a rendeléseid közül, és még levélben is értesítettek volna. Ettől függetlenül lehet, hgy már nem lesz belőle. Ha törölted a rendelésed, akkor biztosan.
0
2007. április 14., szombat 13:28
143
Tényleg joglejárat miatt nem kapható a Mindent anyámról, láttam a film fórumában a hozzászólását a kiadónak. Törlöm is a rendeléseim közül...
0
2007. április 13., péntek 20:13
1193
Elvileg már lejárt jogú a film. :-(
0
2007. április 13., péntek 19:27
143
Tisztelt Kiadó!
Mostanában, pontosabban az Anyátlanok megjelenése óta nem nagyon olvashattunk arról, hogy mi fog megjelenni DVD-n tőletek a következő hónapokban. Ha van már valami biztos, és el lehet mondani, akkor törjétek már meg a hallgatást...
A Mindent anyámról című film hónapok óta a bizonytalan rendeléseim között szerepel. Ebből már ne számítsak utángyártásra, vagy teljesen elfogyott, és nem lehet lesz többé kapni?
0
2007. április 3., kedd 20:24
709
Ha már a bosszú trilógiát megjelentetitek, akkor az nekem átmenetileg elég :-))) Na jó, nem vagyok telhetetlen ám. Hajrá Odeon!
0
2007. április 3., kedd 20:20
1158
Kedves Ilweran!
Az Xpress ajándéktárgy rovatában megrendelheted a polót, bármelyik szinben és méretben. Az ne zavarjon, hogy a státusza bizonytalan. Azt jelenti, hogy az Xpress nem tert raktáron belőlük. Ha Te nem rendelsz, az Xpress sem rendel, és örökké bizonytalan státuszú lesz. Honnan találják ki, hogy valóban akarsz egy polót? Ha megrendeled, előbb-utóbb beérkezik. December óta biztosan megkaptad volna. Hajrá!
0
2007. április 3., kedd 19:59
4078
John McNaughton: Henry of Portrait of serial killer filmje nem férne be a kiadói profilba? szerintem a sorozatgyilkosos filmek egyik alapköve. Benne a legjobb 3-ban.
0
2007. április 3., kedd 19:31
726
hát reméljük meg fog:) még akkor is, ha az oldboyomat tovább kell adnom emiatt;>
0
2007. április 3., kedd 19:23
264
Kedves Ilweran!
Vannak Akira pólók! A héten szállítottunk az Xpress-nek is, habár ők az Akira DVD+póló megjelenéshez rendelték! Nem külön! Gondoljuk, ha berendeled a pólót önmagában, akkor is kérni fogják tőlünk! Az Odeon boltjában technikai okok miatt nem áruljuk egy ideje őket!
Ha nem jársz sikerrel itt az xpressen (amit kétlünk), akkor jelezd a forgalmazas@odeon.hu e-mail címre!
Odeon
0
2007. április 3., kedd 19:19
264
Kedves Ciróka Úr és Brumi!
Ami a többi Park Chan-wook filmet illeti....mi már annak örülnénk, ha a trilógia megjelenhetne! Addig nem szeretnénk mással foglalkozni. Amennyiben a trilógia megvalósul, az minden idők legnagyobb Odeon megjelenése lesz! A legnagyobb befektetéssel, amit valaha filmre költöttünk.
Nem kicsi a kockázat sajnos! Ezért is mennek ilyen lassan a dolgok!
Ami az I m a Cyborg című mozit illeti, ha minden probléma mentesen alakul, akkor van remény magyaroszági bemutatóra, de erről egyenlőre többet nem írhatunk.
Odeon
0
2007. április 3., kedd 1:55
21
Kedves Odeon! Lesznek még valaha Akira pólók? Nekem még ősszel azt mondták a mozi shopjában, hogy decemberben lesz, de nem lett. Itt az xpressen meg hónapok óta nem tudják szállítani. Nagyon szeretnék egyet, és szerintem nem vagyok vele egyedül, biztos lenne még rá kereslet!
0
2007. április 3., kedd 0:51
3495
Ha valaki A sziget foglya megléte miatt nem venné meg az akciós Odeon pakkot, akkor én azt átvenném 2500-ért, mivel nekem meg a másik 3 van meg! :)
adamsmasher@citromail.hu
0
2007. április 3., kedd 0:46
1193
Jesszusom...de szarul tudom érezni magam ilyenkor! :-( Csorog az ember nyála, gyönyörű dvd-k és egyéb nyalánkságok vannak itt! Szóval köszi az oldal címét, a későbbiekben nem kevés dolgot szeretnék innen bezserezni!
Én is örülnék ha az Odeon ráállna a rendező korábbi, illetve az újabb filmjeire. De egyelőre jöjjön mielőbb a bosszú trilógia! :-)
0
2007. április 3., kedd 0:35
1189
www.asiandb.com Sok máshol már nem kapható kiadást meg lehet itt vásárolni, de mélyen a pénztárcádba kell nyúlni ha szeretnél is innen valamit rendelni. A nagy hiánycikkeket én szépen lassan innen tervezem berendelni (pl. Joint Security Area, másik Park Chan-wook film).
Apropó Park Chan-wook. Új filmjének (I m a Cyborg, But That s OK) mozis vagy esetleges DVD megjelenéséről nincsen valami hír? A remek Fountain mellett nehogy már ez is eltűnjön a süllyesztőbe.
0
2007. április 3., kedd 0:03
709
Park Chan-wook többi filmjét nem tervezi kiadni az Odeon?
0
2007. április 2., hétfő 23:58
1193
Na, akkor lehet rástartolok a filmzemére én is.
Újonnan hol lehet ezeket kapni? A www.dvdfromkorea.com-on már elfogyott a 4 lemezes, máshol nem nagyon láttam. Az áruk tényleg elég húzós, de az a dedikált 6 lemezes változat...hú, nem tudom milyen lehet de rohadtul kéne(amúgy eddig én csak a 4 lemezesről hallottam)!
0
2007. április 2., hétfő 23:33
1189
Van két jó hírem. 1. A filmzene mindenhol digis, csak marha nehéz beszerezni. Azért rendelem Kínából mert 13 dollárból megvan és postaköltség sincsen. 2. Még mindig lehet kapni a "kazános" Oldboyt, a "paraszt" 4 lemezes változat 200 dollár + postaköltség, a 6 lemezes változat (Park Chan-wook aláírásával) pedig 350 dollár + postaköltség. Nálam nagyobb rajongója a filmnek nem hiszem, hogy akad itthon, de az 50 valamint 80 ezer forintos ár még a kedvenc filmemért is nagyon sok.
0
2007. április 2., hétfő 23:16
1193
Sorry az elírásokért, túl gyorsan gépeltem.
0
2007. április 2., hétfő 23:15
1193
Aha, az kalapácsos. :-) Aztán májusban elvileg az amazon.com-on is küldi a fémdobozos Oldboy-t, ami neked is van. Ősszel meg Odeonék...Lesz egy szép kollekcióm. :-) Amit még sajnálok, hogy lemaradtam róla(de nagyon) az a limitált, brutál Oldboy kiadás, amihez filmzene is járt...Az valami elképesztő.
Én is gondolkodtam a fimzene beszerzésen, de gondolom csak Kínában digis!?
0
2007. április 2., hétfő 22:47
1189
Kalapácsos vagy az "egyszerű" digipackos? Gondolom az angliai változat. Én meg holnap rendelem az Oldboy digipackos filmzenét Kínából. :)
0
2007. április 2., hétfő 22:19
1193
Kevin_spacey!!! Képeket please az Anyátlanok fórumába! Nekem holnap érkezik meg, de már tűkön ülök!
Holnap várhatóan megérkezik a bosszú trilógiám is, csodás ez a hét! :-)