Keresés

Odeon kiadói fórum

2007. február 27., kedd 8:23
Kedves Odeon!

Koszonom, hogy utananeztetek az Oldboy-nak.
Van viszont egy sokkal vidamabb tema is, szoval azirant erdeklodnek, hogy az idei terveitekrol mit lehet tudni. Vannak mar megjelenesi idopontok, esetleg negyedev szintjen? Bosszu trilogia es hasonlo nyalanksagok a legfontosabb kerdes tovabbra is. :)
0
2007. február 27., kedd 1:02
Köszönöm kedvességüket, és gyors reakciójukat!

Maradok tisztelettel: Olivér
0
2007. február 27., kedd 0:58
Kedves Korn!

Ez a kérdés már korábban felmerült, s úgy tűnik az Odeonnak nem lesz erre lehetősége. Jogi akadályai vannak! Így az Odeon nem fogja tudni kiadni ismét a filmet. Ha megtehetné, már rég megtette volna!

Odeon
0
2007. február 26., hétfő 23:55
Kedves Balint,

igazad lehet, most igy hirtelen a Salo, az Irreversible, a La finestra di fronte es a Hana-bi jut eszembe es ezek mind 2005-osek vagy azelottiek. Az ujabb megjeleneseket majd akkor -remelem elegedetten- figyelem :)

Koszonom a gyors valaszt!
0
2007. február 26., hétfő 23:54
Kedves Odeon Crew!

Keresem a HSZ.-ek között a választ, de nem találom, így meg kell, hogy kérdezzem. Nem adjátok ki újra a Félelem És Reszketés Las Vegasban-t? Már lejárt a joga nyilván, tehát újra meg kéne venni kb. 6-8 ezer dolcsiért, de megérné nem? Szerintem elérhető áron, pl. 2890, vagy max 3990-ért 5000 darab elröfögne belőle. Ez már nem az én dolgom, tehát marad a kérdés, Az ODEON megjelenteti valaha mégegyszer ezt a remekművet?

Maradok Tisztelettel: KORN
0
2007. február 26., hétfő 23:43
Kedves Kevin_Spacey!

Ez csak a 2005 előtti kiadványoknál igaz. Akkoriban nem figyeltek az ilyen apró, de bosszantó részletekre!
Azóta azt hiszem a Kiss Kiss (Bang Bang) kivételével, nincsen ilyen próbléma a borítóinkkal!

Szilágyi Bálint
0
2007. február 26., hétfő 23:34
Ez már nekem is feltűnt, az Odeon-os filmjeim valahogy mindig kilógnak a sorból:) szóval nemvagy egyedül
0
2007. február 26., hétfő 23:27
Kedves Odeon,

nem olvastam el az osszes hozzaszolast, igy nem tudom szoba kerult-e mar amit most kerdezek. Ha igen, elnezest. A filmcimeket miert forditva irjatok ra a lemezek oldalara? Az Odeonos ill. par ocska noname kiado lemezeit rendszeresen fejjel lefele kell felraknom a polcra, hogy ne forduljon szembe a felirat a tobbi lemezzel...
Tudom, hogy nem nagy problema, de erdekelne.

Koszi.
0
2007. február 26., hétfő 23:22
Ez hihetetlen! Persze semmit sem lehet ellene tenni, maximum jól kibabrálunk magunkkal, ha többet nem terjesztünk filmet hozzájuk!

Szomorú! Legalább értesítenének...akkor nem innen kellene megtudnunk, úgy hogy a saját partnereink se tudják!

Odeon
0
2007. február 26., hétfő 21:32
Végülis mivel már egyik helyen sincs, így leírom: A salgótarjáni (Nógrád megye) és a dunaújvárosi tescoban is volt 950 forint környékén. Ráadásul nem 1 vagy 2 darab. DU-ban volt vagy 30.

Számlát már kidobtam, de most minek ferdítsek. Én is sajnálom hogy rengeteg ember megszívta így, főleg ti, Odeon.

"Megnyugtatásképp", baromi sok kiadó lemeze volt még ugyan ilyen pofátlan áron azon a héten. (pl: 3300 pénzért az SW trilogy, meg hasonlók). Szóval a teccsó akciózott...
0
2007. február 26., hétfő 20:49
Kedves CTU és Többi Kedves Vásárlónk!

Ellátogattunk a Tescoba, majd miután nem találtuk meg a termékünket az alább említett elképesztő áron, felvettük a kapcsolatot a nagykereskedőnkkel, ahol rákérdeztünk vajon lézethet-e ilyen?

A válasz egyértelmű NEM! A magyarországi törvények nem engedik ugyan meg, hogy előírjuk a fogyasztói árat, pusztán ajánlhatjuk! Nincs tudomás róla és semmilyen bizonyíték a korábbi állításra, miszerint az Oldboy 2 DVD 890 Ft-ért vásárolható!
Természetesen az egyedi hibát nem lehet kizárni, de hangsúlyozni szeretnénk, hogy nem a kiadó akciójáról és döntéséről van szó! Az általunk ajánlott ár a továbbiakban is 3990.- Ft!

Odeon
0
2007. február 20., kedd 7:07
Kedves Odeon...

Sikerült már magyarázatót találni az Oldboy hirtelen áresésére?
0
2007. február 18., vasárnap 15:08
Baltaval a fejebe, aki ezt a dontest hozta. Oldboy, remek kiadasban a turkaloban... Nem az faj, hogy esetleg mar olcsobb, mint amennyiert vettem, de nem ide valo ez a kiadas...

"Amilyen emberek turkáltak még ott körülöttem.Hát.....Felcsillanó szemmel lecsaptam amikor valaki csak úgy hanyagúl félredobta az Oldboyt! "
0
2007. február 17., szombat 17:47
Bajai Tescoban viszont nincs is Oldoy. Megnéztem.
0
2007. február 17., szombat 17:20
Azért ez nagyon durva...
0
2007. február 17., szombat 15:47
Mindenhol annyi. Mindegyik kirendeltségében.
0
2007. február 17., szombat 15:20
Nem szeretnek tulzott reklamot csinalni ennek. A kiskunhalasi es egyeb videki tescokbol jott ez az informacio.
0
2007. február 15., csütörtök 20:25
Kedves Already!

Meglepve olvassom soraidat! Fogalmam nincsen róla, hogy ez hogyan fordulhat elő! Megtudhatnánk ez melyik áruházlánc melyik kirendeltsége?

Az árgarancia csak 2007 januárig szólt, de ezidáig nem tettünk semmit annak érdekében, hogy olcsóbban lehessen kapni ez a kiadványunkat!

Ez több, mint megdöbbentő, mert ezt velünk ezt senki sem egyeztette!

Hálásak lennénk az információért! Utána járnánk...

Azt mindenesetre megjegyezném, hogy ilyen is csak ebben az országban fordulhat elő!

Várva a pontosabb információkat.

Szilágyi Bálint
0
2007. február 15., csütörtök 20:08
Kedves Odeon,

Azt lehet tudni miert van az egyik aruhazlancban (videki aruhazakban) ez?
"Oldboy(2 lemezes)958ft"

Kicsit felment bennem a pumpa. Nem errol volt szo.
0
2007. február 15., csütörtök 19:26
Kedves Odeon!

kiadóként Ti voltatok feltüntetve, ezért gondoltam, hogy itt kérdezek. köszönöm a választ és várom a fejleményeket (de leginkább a lemezeket:)).

Márki András
0
2007. február 15., csütörtök 18:42
Köszi Bálint,

mindjárt írom is a mailt.

Üdv:

Pacentro
0
2007. február 15., csütörtök 17:16
Köszönöm a választ.
0
2007. február 15., csütörtök 13:50
Kedves Pacentro!

Írjál légyszíves egy mailt Almodóvár ügyben a forgalmazas@odeon.hu címre. Lehetőleg a fórumokban használt neveddel aláírva, hogy egyértelmű legyen!

Köszi:

Szilágyi Bálint
0
2007. február 15., csütörtök 13:44
Köszi _calogero!
0
2007. február 15., csütörtök 13:43
Kedves Csabaga!

Nem konkrét választ kaptunk, hogy ez vagy az a kiadó a tulajdonos, hanem hogy Magyarországra nem hozzáférhetőek a jogok!

Odeon
0