Keresés

Odeon kiadói fórum

2007. április 2., hétfő 21:47
Ma megvettem az Anyátlanokat. Ezzel kapcsolatban három dolgot említenék meg.
A sok szarrágó kiadó  folyamatosan selejtet állít elő (mind formailag, mind tartalmilag) és hónapokat késnek szinte kivétel nélkül a kiadványokkal. Erre itt az Odeon, kiad egy gyönyörű filmet, gyönyörű csomagolásban, normális áron és napokkal a meghirdetett dátum előtt raktáron van az xpress-nél. Tanulhatna a többi "kiadó". Köszönöm.

ps.: Ugyan nem tudtam előre milyen a bin jip vagy az anyátlanok, de megvettem mindkettőt és a jövőben is meg fogom venni az ilyen szép kiadásokat, hogy ne tűnjenek el. Mindenkinek ezt tanacsolom, érdemes, még ha a film nem is tetszik esetleg utólag. Talán az utolsó olyan kiadó, ahol ilyen megbízhatósággal ilyen minőségű termékekhez juthatunk :( Már nagyon várom a bosszú trilógiát is :)
0
2007. március 30., péntek 13:24
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 30., péntek 12:15
Nekem van erre egy bevált módszerem: a felesleges példányt odaajándékozom valamelyik kedves ismerősömnek.
0
2007. március 30., péntek 11:58
Éppen nem bosszankodtam, csak nehéz a döntés.
Vagy megveszem, és lesz két felesleges filmem, vagy nem veszem meg, és akkor (a joglejárat miatt) nem jutok hozzá a két másik filmhez.
0
2007. március 30., péntek 10:27
Kedves Jan!

A csomagban szereplő filmek joga lejárt. Joglejárat előtt vette át az xpress az utolsó darabokat, mely egyes filmek esetében még nagyobb mennyiséget jelentett. Nyilvánvalóan ezeknek egy részét nem sikerült értékesíteni, s most ezen a módon adnak olcsóbb lehetőséget a vásárlásra, hogy csökkentsék a raktárkészletet. Nem az Odeon döntése sem a csomag tartalma, sem a csomag ára. Azonban véleményünk szerint sokkal jobban szolgálja a jelenlegi piacot egy ilyen jellegű akció, mintha a filmek egyenként lennének leárazva.

Az ilyen lehetőségekkel élni azt gondoljuk nem kötelezőek. A mai gyorsan változó árak mellett mindenki eldöntheti ki mennyit áldoz egy adott filmért. Gondoljuk a két film amivel rendelkezik is megérte az árát Ön szerint. A másik kettő hiányzó pedig még nem. De nem kizárt, hogy később másfajta kedvezmény is lesz a maradék két filmre. Mondjuk erre nincsen garancia.

Nem minden akció passzol mindenki elképzeléseihez. Ezért még kár boszankodni miatta.

Üdvözlettel:

Odeon
0
2007. március 30., péntek 6:14
Jó dolog lenne ez a Odeon akciós csomag (4 film együtt, olcsóbban).
Kár, hogy a négyből már kettő megvan. :-(
Még így is megérné, de mit kezdjek a plusz két filmmel? Két példány egy kicsit sok belőlük.
0
2007. március 26., hétfő 11:44
Kedves Odeon!

Fanny and Alexander (Special Edition Five-Disc Set) - Criterion Collection (1983)

Van ez a kiadvány. Tartalmazza a mozi és tv változatát ennek a remekműnek. Az a kérdésem hogy mivel az Odeon egyre inkább példaértékű kiadványokat jelentet meg beférne-e a tervek közé? Bergmant szerintem elég sokan szeretik itthon, és ez a kiadvány mindenképp egy Odeon minőségű kiadót érdemel meg akkor is ha szigorúan limitált lenne.
0
2007. március 7., szerda 18:22
Én ott tartok, hogy már az sem érdekel, ha el kell ajándékoznom az Oldboy-t, ha cserébe Digipackban enyém lehet a gyűjtemény. :) Szóval hajrá :)
0
2007. március 7., szerda 18:22
Én ott tartok, hogy már az sem érdekel, ha el kell ajándékoznom az Oldboy-t, ha cserébe Digipackban enyém lehet a gyűjtemény. :) Szóval hajrá :)
0
2007. március 7., szerda 18:20
Kedves Jubei!

Természetesen nem szeretnénk abbahagyni az elkezdett munkát, de mint az eggyel korábbi hozzászólásunkban is jeleztük egyelőre semmi biztosat nem tudunk. Folynak a tárgyalások, de döntés és pontos információ még nincsen róla, hogy mit és mikor adunk ki!

Odeon
0
2007. március 7., szerda 18:18
Kedves Jan!

Sajnos pontosan ezt akartam mondani! Az előző években ez sohasem volt így, főleg nem, amióta én vezetem a kiadást! Tavaly már január első felében sajtótájékoztatót tartottunk, hogy mire lehet tőlünk számítani 2006-ban. Most idén valahogy senkit sem érdekel az Odeonnál, hogy mit és mikor adunk ki!

Tavaly a terveink nagy részét sikerült megvalósítanunk. Kevés tolódott át idénre. Tulajdonképpen csak 2 nagyobb terv: Park Chan-wook és Wong Kar-wai trilógia!
Nos ezek viszont az Odeon léptékével nézve elég nagy falatok. Nem nagyon akarnak zöld lámpát kapni. Ha az elkövetkező 2 hétben sem történik jelentős változás, akkor a 2046 kiadása biztosan még tavasszal meg fog valósulni, így viszont nem lesz trilógia a Wong Kar-wai filmekből, maximum azok számára, akik korábban megvették a Szerelemre hangolva című filmet!
Ami a Park Chan-wook filmeket illeti, azt mindenképpen őszre terveztük, mert akkor van esélye egy 6 lemezes kiadványnak, hogy a lehetőségekhez mérten gyorsan eredményeket produkáljon.

Az Odeon nem fog megszűnni, de a filmkiadás láthatólag, az eredményei ellenére, háttérbe fog szorulni. Mint kis kiadó nem biztos, hogy bírni fogjuk a versenyt. Márpedig egyetlen dologból a minőségből nem szeretnénk leadni.

Kivonulni meg ne tudunk, mert magyar cég vagyunk.Tiszta szerencse, legalább ebben biztosak lehetünk.

Egy dolgot nagyon sajnálunk, hogy azok az emberek, akik az elmúlt időszakban oly sokat beszéltek a kiadványainkról, most valószínűleg csalódottak a nagy csend miatt.

Reméljük, hamarosan valami pozítiv változásról számolhatunk be!

Sajnálva a kialakult helyzetet:

Szilágyi Bálint
0
2007. március 7., szerda 11:52
Kedves Odeon!

Terveztek még animéket megjelentetni?
0
2007. március 7., szerda 10:18
Kedves Bálint!

Csak nem azt mondod, hogy márciusban még nincs elképzelésetek az idei keretekről? Ez az előző években is így volt, vagy csak idén? Remélem nem kell a megszünésetektől tartanunk.
Mostanában divatos lett kivonulni a magyar piacról. Ti ugye nem teszitek?
0
2007. március 5., hétfő 22:42
Csak annak hangzik. :-)
0
2007. március 5., hétfő 22:32
de rejtélyesnek hangzik ... :)

én is nagyon várom a megjelenést, mivel az alltime kedvenc filmjeimről van szó!
0
2007. március 5., hétfő 21:17
Alig várjuk, hogy bejelenthessük a megjelenést, annak dátumát és azt, amit kisütöttünk...
0
2007. március 5., hétfő 20:59
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Szerintem soha nem vártam még ennyire dvd-t mint ezt, és bizony erre az örömteli várakozásra még az is rátesz egy lapáttal, hogy a ti kezetekben van a dolog, tehát tudom hogy nagyon igényes kiadvány fog megszületni!

Azért ha a későbbiekben valami publikus info lesz a kiadásról, azt mindenképp jelezzétek majd itt ha lehetséges! :-) Köszi!
0
2007. március 5., hétfő 20:10
Kedves Kazama!

Ez a kiadás gyönyörű! Felvettük a kapcsolatot a kiadás forgalmazójával, aki nem tud nekünk segíteni, hogy biztosítsa számunkra a kiadás tartozékait. Így ennél biztosan egy fapadosabb kiadás kerül majd kiadásra!

Miután továbbra sincs információnk a tulajdonosoktól és a cégvezetésről, mit is adhatunk ki idén és mennyiből gazdálkodhatunk, így egyenlőre semmilyen bővebb információval nem tudunk szolgálni!

Elnézést kérve:

Szilágyi Bálint
0
2007. március 5., hétfő 20:07
Kedves Hooligan!

A forgalmazas@odeon.hu e-mail címre írhattok Nekünk!

Odeon
0
2007. március 5., hétfő 19:53
Na akkor mégegyszer:
0
2007. március 5., hétfő 19:51
Kedves Odeon!
A Bosszú trilógia esetén mennyire számíthatunk különleges kiadásra? Sima papírfekni+digi lesz(természetesen már ez is nagyon jó lenne), vagy esetleg valami egyedi megoldás? Tudom korai a kérdés, de hátha tudtok már valamit.

Mondjuk hasonlóban lehet reménykedni? :-) Köszi!
0
2007. március 3., szombat 18:47
Kedves Odeon!

Régóta várom már a Végzetes ösztön c. filmet DVD-n. VHS-en Ti adtátok ki. Várható a közeljövőben DVD-s megjelenés?

Köszi
0
2007. március 3., szombat 17:14
Valaki meg tudná mondani mi az Odeon itteni képviselőjének az email címe?
Megköszönném.
0
2007. február 27., kedd 11:54
oldboy a fehérvári tescoban is 890 volt. a dupla dvd. meg is vettem. vissza nem viszem! :)
0
2007. február 27., kedd 9:46
Kedves Already!

A helyzet egyre bosszantóbb, de a cég tulajdonosaitól és vezetőitől továbbra sem kaptunk információt! Egyre türelmetlenebbek vagyunk mi is. Abban a pillanatban, amikor valami véglegeset tudunk, itt illetve a DVDextrán fogjuk jelezni.

Egyenlőre az egyetlen fontos megjelenésünk 03.28.-án az Anyátlanok egy exklusív kiszerelésben!

Remélve a türelmet:

Odeon
0