Keresés

Valaki emlékszik a címre? - gyerekkorunk filmjei

2008. március 21., péntek 7:05
ugye ugye.Hejj de szép nő.
0
2008. március 21., péntek 1:06
Igazán megigazíthatta volna a nyakláncát, ha már fotózzák! :)
most posts by TM
0
2008. március 20., csütörtök 22:54

Hello mindenki!

Egy régi animének a címét keresem. A film kb. 80-as évekbeli, max. 90-es évek eleji lehet. Annyira emlékszem belőle, hogy voltak benne a Power Rangersöshöz hasonló robotok (tigris, mittomén). És ami a lényeg: szinkronos volt! Tévében nem tudom, hogy volt-e, sztem cska VHS-n volt hozzáférhető. Volt egy másik szinkronos anime, az Odin, azzal egyidőben lehetett beszerezni ezt is a tékából.

Ötlet?
0
2008. március 20., csütörtök 22:46
Na erről nekem is eszembe jutott még egy film, amit a 90-es években láttam.
Szintén háborús, de úgy emlékszem inkább a drámán van a hangsúly, mint az akción.Csak a végéből maradt meg egy kis részlet. 2-3 hadifogoly egy vonatról megszökik, /valahol kelet-Európa környékén (Szibéria?) lehet, mert mindenütt hó volt/ és mikor lejutottak a vonatról a fagyos vidékkel is meg kell küzdeniük a túlélésért. Ha jól emlékszem itt az egyik ember összetűzésbe a másikkal, de sikerül elintézni. Ekkor már csak ketten folytatják az utat, de egyikőjük megsebesül a dereka/combja tájékán (valami fém állt bele azt hiszem), így ő is itt marad.
Na kb. ennyi maradt meg. Nem biztos, hogy mindent pontosan írtam le, de nagyjából hasonló dolgok történtek. Na ez melyik film lehet?

Meg ha már így belejöttem eszembejutott egy másik. Ez lehet, hogy csak valami sz*r TV film volt, de azért érdekelne.
Főszereplő faszi lakásával szemben felraknak egy óriásplakátot, amin valami jó nő van. Pont rálátása van az ablakból. Egyszer csak azt veszi észre, hogy a plakát "életre kel". Pl. kacsint rajta a nő, vagy más helyzetben van rajta. Egyik éjjel személyesen is találkozik ezzel a nővel (valahogy kilépett a plakátból) és azt mondja a palinak, hogy ő maga az ördög...
Na ebből is csak ilyen kevés ugrott be.
Mindkét filmet szeritem a magyar egyesen adták régen, ugyanis mikor láttam ezeket még nem volt Retek Klub és társai.
Ha tudtok segíteni, megköszönném.
0
2008. március 20., csütörtök 20:10
Magyar kiadása csak VHS-en volt a filmnek, DVD-n még nem jelent meg a film itthon, de az amazon.com-on szerintem megtalálod.
0
2008. március 20., csütörtök 19:31
Még csak egy kérdés!
Beszerezhetőség?? (Esetleg magyar kiadás - bár sajna azt nem hinném:((
Ha vannak ötletek, szívesen várom őket!
Köszönöm!
0
2008. március 20., csütörtök 19:24
Derek, Brown, Ferrari-Fan, köszönöm szépen a segítségeteket!!
Nagy kő esett le a szívemről, mostanában sokat gondolkoztam a sztorin, de a világ minden kincséért sem ugrott be a cím, csak beleette magát a gondolataimban, rengeteget agyaltam rajta!!
Ezer hála!!
0
2008. március 20., csütörtök 19:15
Azt nem tudom, kinek a gyermeke, mindenesetre, eszméletlenül gyönyörű...:-)))
Emlékszem, mikor 1985-ben először láttam Őt mindjárt 3 filmben is(I, the Jury, Never say never again, Lone Wolf McQuade)írtam Neki autogramkérő levelet, persze, azt remélve, hogy olyan fotót küld, amin hogy is mondjam csak...khmm...nem sok ruha van rajta...persze, nem olyat küldött, hanem 1 arcképes fotót, fekete filcel ráírva, hogy "with love Barbara Carrera"...  
0
2008. március 20., csütörtök 19:02
Ő csak nem William Hanna, Joseph Barbara közös gyermeke? :))

Jó, jó, tudom, helyesen Barbera, de gyerekkori félrehallás miatt Ő már örökre Barbara marad.:)))
0
2008. március 20., csütörtök 18:49
Oh ihajajajaj :-))))))))))))))))))
0
2008. március 20., csütörtök 17:50
She s the Jury...:)Barbara Carrera

0
2008. március 20., csütörtök 17:39
Én kiskoromban láttam egy filmet amit szivesen újranéznék mert anno nagyon paráztam tőle. Talán német film volt, de nem biztos, a story annyi, hogy van egy furcsa küllemű koldus aki figyel egy férfit. Egyszer ez a koldus a főszereplő szomszédjának kertjét meglocsolja, csak nem slaggal és a főszereplő kapva az alkalmon kihívja rá a zsarukat. Aznap este a koldus bosszúból a férfi kertjében tüzet gyújt, meg bemegy hozzá meg minden szóval bosszút akar állni. A címe ha jól emlékszem A kísértet volt, de így nem találom sehol. Aki tudja melyik film lehet ez, az írja meg ide.
0
2008. március 20., csütörtök 17:31
Én is emlékszem gyerekkoromból erre a történetre. A vonat fenekén kimásznak, átugranak a kerekek között, majd felugrálva a szerelvényre elfoglalják. Akkor Az elrabolt expresszvonat címmel játszották, de ez megegyezik a Von Ryan Expresszel.
0
2008. március 20., csütörtök 14:39
Az lesz az...:)

Barbara Carrera többet van a filmben ruhátlanul, mint ruhában...hajjajj, de jó kis film volt az...:-)))
0
2008. március 20., csütörtök 12:39
Talán a Gyilkos bábu? (I the Jury,1982)
0
2008. március 20., csütörtök 11:53
A cím nem jut eszembe , de Armand Assante és Barbara Carrera voltak a főszereplők.
0
2008. március 20., csütörtök 11:06
Én is keresnék egy filmet!

Egy renegát nyomozó körül bonyolódik a történet. Van még egy perverz, nőket kínzó gyilkos is; a szálak egy szexuális gondokkal küzdők számára fenntartott klinikára vezetnek, ahol a gyilkos egy ikerpárt tesz el láb alól!
Plusz, valaki a filmben csúnya véget ér, mikor kocsija ablakán egy betonkeverő rakománya ömlik be!
Ha minden igaz a végén a szálak magas, politikai szintre érnek fel!
Ötletek??
Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
0
2008. március 20., csütörtök 10:54
Én kb. 15 éve láttam egy filmet, azt hiszem az HBO-n (az Eszelős szivatás TV premierje körül lehetett), de csak a végére emlékszem.
Valami horror(vígjáték) lehetett szerintem, és valahogy különböző "szörnyek" kerültek a Földre. A főszereplők, szerintem gyerekek voltak, mert a film vége az volt, hogy az égen megnyílt egy örvénylő dimenziókapu(?) ami beszippantotta ezeket a szörnyeket, viszont az egyik kisgyerek nem akarta, hogy valamelyik rémség visszamenjen (gondolom összehaverkodtak). Valami olyasmi volt, hogy a srác kapaszkodott egy utcai padban, a másik kezével meg fogta a szörnyet, akit már szívott volna befelé az örvény.
Na ennek a filmnek a címét keresném. Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni benne.
Gondoltam már Szörnyecskékre, Gonosz halottra...de ezeket megnéztem és nem az. Aztán eszembe jutott a Rémecskék, de azt még nem tudtam megszerezni. Úgy rémlik valami hasonló címe volt, persze lehet, hogy tévedek. Régen volt már...
0
2008. március 18., kedd 20:17
Helló!
Az első film lehet, hogy ez lesz: http://www.tutifilmek.hu/a_remulet_muzeuma-film-3475
0
2008. március 17., hétfő 18:22
Ez senki sem ugrik be?
0
2008. március 17., hétfő 18:13
Rég láttam a Von Ryan Expressz-t, de nagyon úgy rémlik, amit leírtál az tényleg ez a film. Nekem az utolsó (?) jelenet maradt meg az emlékezetembe Frank Sinatra-val. SPOLIER ONA vonat után futva hátba lövik.SPOLER OFF
0
2008. március 17., hétfő 17:51
Nekem meg aztat mondja meg valaki, hogy az vajon a Von Ryan Expressz c. film-e, amiben ezek vannak:
vonaton játszódó II. Világháborús film, amiben német egyenruhába bújt angol/amerikai szökevények próbálnak meg átkummantani a német vonalakon. A vonaton a német őröket úgy szedik le, hogy kötéllel megfojtják őket, és az egyikük tanácsára csomót kötnek a kötél közepére, mert így egyből eltörik a gégéjük v vmi ilyesmi és úgy hatékonyabb.Meg olyan is van benne, hogy a vagon alját vágják/nyitják fel valahogy, és azon kimászva az induló vonat kerekei között hemperegnek le a töltésen, így szöknek meg.
Ez érdekelne engem, de rettenetesen, ill. az, h ha ez nem a Von Ryan, akkor mi? Vagy ha most esetleg két külön filmet írtam le, akkor melyikek?
BITTE BITTE BITTE!!!Danke.
0
2008. március 17., hétfő 17:15
Gyermekként láttam azt a filmet, melyből csak a kezdő képsor maradt meg.
Unoka figyeli nagyapját, ahogy a megformázott elefántból, bronzszobor lesz. A szobrot megmártotta valamilyen folyadékban, miután kivette, a szobor szép zöldes színt kapott.
0
2008. március 17., hétfő 12:08
A 90-es évek elején volt egy ízig-vérig fantasy sorozat A mesemondó. Ez vagy 13 részes volt és szombat délelőttönként volt az egyesen. Szerintem a amerikai volt. Na, azt most kiadhatnák dvd-n.
0
2008. március 17., hétfő 10:41

ez lesz az sztem:

http://imdb.com/title/tt0109858/
0