Keresés

Horrors On DVD

2010. február 5., péntek 10:28
Ez nagyon jó hír!

"Ám a film végül áldozatul esett a hisztériázó producereknek, akik az eredeti, közel 145 perces változatot 90 percesre nyirbálták, és a kapott eredmény csupán megpedzegetett lényeinek köszönhetően több egy B-kategóriás creature feature-nél."

Bár egy ilyen verzió hozzánk is eljutna. Kíváncsi lennék mit vágtak ki. A könyvben van egy jelenet (spoiler) amikor a főhős szörnyé változva teszi magáévá a barátnőjét, aki úgy élvezi mint még soha. Vajon ezt is elforgatták és visszakerül?:)
0
2010. február 5., péntek 10:20
Pláne a mai napon, amikor az iménti percekben nyertem meg a könyvváltozatot, teljessé téve a hiányzó Barker-könyveim számát. :)
0
2010. február 5., péntek 10:14
Látom neked is tetszett :-)
0
2010. február 5., péntek 9:25
Vagy a pokol. :)

Nagyon kellemes várakozásnak nézünk elébe, szeretettel várom, számítok rá (és hasonló közhelyek:)!
0
2010. február 5., péntek 9:21
visszatérhetnek az éjszaka teremtményei

adja az ég!
0
2009. november 22., vasárnap 22:51
Most nézem, hogy az R2-es DVD-n még magyar felirat is figyel! Ilyenkor sajnálom, hogy már nem veszek DVD-t.
0
2009. november 22., vasárnap 22:49
Hush

Egy egész feszült, dinamikus kis thriller/horror. Mivel 0 várakozással ültem le elé, ahhoz képest egész jól szórakoztam rajta. Nem hiszem, hogy megnézem majd még egyszer, de azért nem rossz film, ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az ilyen "elrabolták a csajomat a benzinkúton, utánamegyek, kiszabadítom, akármi is történik" típusú filmeket. Tudom, ez így túl sablonosan hangzik, de higgyétek el, nem rossz film ez!

65%
0
2009. november 21., szombat 21:02
Oké, mindenképp úgy lesz! :)
0
2009. november 21., szombat 21:01
Ez a film teljes egészében a rendező agyszüleménye, és egy rövidfilmből nőtte ki magát egész estés mozivá! Azt hiszem Seasons Greetings. Youtube-on megtalálod! Szerintem nagyon hangulatos Halloween-i film! A zsákosfejű tökember magát az ünnepet, jelképezi. Megbünteti(treat) mindazokat akik nem tartják beb a tradíciókat. (Pl.: töklámpás-t rúgott fel éjfél előtt a robotnak öltözött csaj, vagy a buszsofőr végül cukrot adott neki, ezért nem bántotta)  A történet természetesen összefügg egésszé, majd nézd újra, megéri szerintem!
0
2009. november 21., szombat 20:34
SPOILER!

Hát azt láttam, hogy mindig feltűnik, még akkor is ott volt, amikor belementek a busszal a szakadékba. De én arra gondoltam, hogy a halloween-hez kötődően ő valamiféle "fontos" jellem, vagy mumus.... ebben nem vagyok otthon! Segíts please, de holnap újranézem, mert valami miatt nagyon tetszett! :)
0
2009. november 21., szombat 19:34
Nézd meg úgy, hogy nem vagy fáradt és tudsz rá figyelni. Semmi logikátlánan dolog nincs benne, viszont az időben ugrál párszor.

"Plusz lehet, hogy a zsákosfejű tökembernek is van valami jelentése" Lehet???? Sűrgősen nézd meg újra.
0
2009. november 21., szombat 19:10
Trick r Treat
Lehet, én vagyok tudatlan, de ez a film is valami képregény alapján készült? Olyan érzésem volt, mint mondjuk a Sin City nézése közben, hogy vannak sztorik, amikbe belecsöppenünk, és valamiféle kapocs van közöttük... (mondjuk fél 12-kor álltam neki éjjel, szóval lehet, hogy a koncentrálóképességemmel is baj volt már :-))
Tetszett a film hangulata, de valahogy olyan kusza volt az egész. (Lehet, hogy ezért tetszett? :))
Valaki segíthetne ennek megértésében!
Plusz lehet, hogy a zsákosfejű tökembernek is van valami jelentése, de nekem mindezekre nem sikerült rájönnöm. Aki látta, írja már meg, mit szűrt le belőle! :)
0
2009. november 12., csütörtök 21:43
Long Weekend (2008)

Ide mindenki képzelje a legrondább szavakat, amiket ismer. Ez a film egy S*Z*A*R*
Az égvilágon semmi, de semmi értelme!
Ha valakinek sikerül benne értelmet felfedezni, kérem szóljon! (Bár óva intek mindenkit a megtekintésétől!
Ilyet nem szoktam filmre adni, de ez 0%!
0
2009. november 5., csütörtök 15:11
Megint 2-t láttam, de sajna nem a jobbik fajtából:

Dark Country: hát ez a film nem is igazán tudom, mi akart lenni. Olyan Lynch-es beütése volt számomra (persze azért sokkal kevésbé magával ragadóan). Bizonyos részei tetszettek is, de valahogy nem érte el a kellő hatást. Van egy olyan érzésem, hogy a rendező sem nagyon tudta néha, most mit is szeretnék.... Egy szó mint száz, kedves Barna nevű celebünk szavaival élve: Nekem ez nem jött át! :) 30%

The Thaw (Az olvadás): Val Kilmer-es horror, ez is ritka. Érdekesen indul, aztán sajnos nagyon gyorsan klisés és kiszámítható lesz az egész, de még azért simán fogyasztható kategória. A végét enm nehéz kitalálni már a 30. perc körül sem, de mivel egész jó effektek vannak benne, érdemes végigülni azt a 85 percet. Halálra nem untam magam, de többször se nagyon fogom megnézi. 50%

0
2009. november 1., vasárnap 19:43
Haverokkal Horror estét tartottunk volna, de el pókereztünk egy csomó időt szóval csak 4 filmet sikerült megnéznünk.:

- Halloween (eredeti) - Nekem tetszett, szeretem Carpentert, mondjuk jobb lett
volna ha egyedül nézzem ezt a filmet, a többiek nem tudták élvezni, de hát nem hibáztattom öket, anyira hisz 30 éves film, persze ez nem von le a film értékéből, nagyon jó slasher, csak egyedül jobban átjött volna a film feszültség keltése viszont a zenéje is zseniális. Egyedül csak Myers motivációja nem volt tiszta nekem a filmből, hogy miért kezd el gyilkolni.

- Doghouse - Shaun of the Dead után érzés, de egynek elmegy.

- Dead Snow - Ez már jobban tetszett, kellemes Evil Dead után érzés, szerintem kifejezetten szórakoztató, ha kapó az ember az ilyesféle filmekre.

- Trick or Treat - Ez tetszett a legjobban, nagyon jó hangulata van, és még humort is tudtak belecsempészni, úgy hogy ne váljon az egész nevetségesé ( Nagy Fekete pont a Warnernek, hogy ehhez a filmhez már volt magyar menü, mikor kitalálta hogy hazai terjesztőt vált és elmaradt a film megjelenése, pedig nagyon megvenném), üdítő színfolt a mai horrorok között, még ha nem is a legfélelmetesebb
0
2009. november 1., vasárnap 17:33
Ja, most Halloween-beszámolót tartunk? :)

Zombi 3/Zombie Flesh Eaters 2 (1988)

A félig-meddig Fulci által rendezett, betegsége miatt Bruno Mattei és Claudio Fragasso által kiegészített folytatásban zavaró, hogy nem a klasszikus, "a sírjukból kelnek ki"-filozófia érvényesül, helyette légifertőzés útján lesz harapós kedvében az ember, és a marhaságok később sem kímélnek - szalmaboglya alatt ádázul megbúvó zombik, hűtőből támadó egy szál zombifej, és hasonlók...
A rohanós-harapós mozik között tökéletesen elfér az "Apokalipszis most" forgatási helyszínén rögzített darab, a kísérőzene megfelelő, a képek hangulatosak, szóval amire kell, arra jó, de a klasszikusokhoz mérve ez egy alsókategore-iás produkció.
0
2009. november 1., vasárnap 17:23
Orphan, nem Ophran :D
0
2009. november 1., vasárnap 17:17
Ezt az egy horroros topic-ot találtam, akkor ezt hagyjuk fenn, és itt vitassuk meg az élményeket. Én a ki mit néz rovatban írtam már pár filmről, azóta még 3-at sikerült megnéznem, hála az égnek mindegyik nagyon remek, sőt kiemelkedő darab volt.

Doghouse: jó kis horrormóka, ami a shaun szintjét nem éri el, de nem is marad el sokkal tőle, én jókat rötyögtem rajta! 75%

The Children: na ezen aztán tényleg szorongtam rendesen. Mindig félek a gyerekektől horrorokban, ebben pedig tényleg kegyetlenek voltak, és még a sorsuk sem róható fel emiatt, mint pl. az Eden Lake-ben vagy az Ils-ben (angol címe azt hiszem Them volt) ez biza 90%

Oprhan: a végére hagytam a legjobbat! Ez a kiscsaj, amit alakít benne, valami hihetetlen. Valószínű az ő játékának is köszönhetően lett ez a kedvenc, de maga a film is nagyon nagyon ott van! Egyértelműen 100%
0
2009. szeptember 5., szombat 14:47
na ezt már szeretem, vérbeli olasz horrorok.
és ez a twinpack borító se csúnya :)
0
2009. szeptember 5., szombat 14:30
nyammmm!
0
2009. szeptember 5., szombat 4:28
Hmm.

A megjelenést szeptember 29-ére tervezik (az eddigi tapasztalatok szerint inkább számítsunk arra, hogy késni fog), a kiadvány ebben a formában várhatóan 990.-be kerül (bár a listaára 1990.-).
0
2009. június 24., szerda 12:52
Dario Argento: Giallo

Faszának néz ki:

http://www.youtube.com/watch?v=PDxdtetSxOc
0
2009. június 8., hétfő 21:44
Mondjuk telefonszám van.
0
2009. június 8., hétfő 21:42
Szar. :D
Nem képesek még frissíteni se.  Mondjuk nem egyedi ilyen a szukits könykiadó honlapja is. Félévente frissítik. De az, hogy még egy emailcím sincs ott amin érdeklődni lehetne, az gáz.
0
2009. június 8., hétfő 21:38
Én már eleve azt nem értem, miért olyan a honlapjuk, amilyen.
0