Egyet értek! Kiválóan játszik mindenki ebben a sikerfilmben! Egy biztos, ha valaki azt mondja nekem: "Heath Ledger"...tutira nem a Lovagregény fog beugrani elsőnek :) Holnap én is megyek a moziünnep keretein belül a Sötét lovagra...függetlenül attól, hogy már sokadszorra nézem meg :) (off azon kívül még becsüccsenek a Trópusi viharra és a Szex telefonhívásra is :) on)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. szeptember 26., péntek 15:53
4956
A moziünnep alkalmából siekrült megtekintenem ezt a sokak által nagyra tartott alkotást. Tetszett a film, lekötött elejétől a végéig. Kicsit keveseltem az akciót, nekem soknak tűnt a párbeszédes rész. De! A rendező jól hozta össze szerintem. A zenei hanghatásokról lehetett tudni, hogy rögtön vége egy adott nyugis jelenetnek és vágás után egy akció közepébe csöppenünk. Batman szerintem kevesebbet volt a színen, mint a Kezdődikben. Heath Ledgert most láttam előszőr filmben és tetszett az alakítása. Az elmebajos figura egész megnyilvánulásába bele kevertek egy kis humort is, ami nekem elnyerte tetszésemet. Nem adok 100%-ot a filmnek. Legyen: 85%.
0
2008. augusztus 25., hétfő 18:34
98
De ennyi, és nem több...
es ez mar onmagaban sem semmi, ugyebar...
0
2008. augusztus 24., vasárnap 20:12
21
Passzolom, Drake már lemaradt, a 90-es évek elején jött a 2nd AD&D és elvitte az időt a képregényektől :) de ez már nagyon off...
Hogy mondjak valami topicba illőt is: TDK 2dvd-t várom, megveszem, remélem lesz rajta annyi cucc mint a Begins-en volt. Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy az imdb pontszám eltúlzott, a "minden idők legjobb filmje" szöveg szintén. A TDK év legjobb képregényfilmje. Ha decemberig nem jön valami nagy durranás, akkor talán az év legjobb filmje, főleg rajongói szemmel. De ennyi, és nem több...
0
2008. augusztus 24., vasárnap 17:58
7926
:))) Én őt bírtam jobban,Grayson valahogy nem volt soha szimpatikus,Drake meg..... Egyébként a rajongók miatt kellett meghalnia,ami Joker karrierjének igencsak jót tett. :))
0
2008. augusztus 24., vasárnap 17:47
21
Jogos, az is csöpög :) bár én inkább arra a barátok-közt szintű jelenetre gondoltam anyucival, meg a végén a splash képre (mikor Batman viszi ki a romok közül)
Most látom csak a nick-ed :) elnézést az alábbi beszólásért, sajna tényleg nem csíptem JT Robint... (Grayson nem volt rossz)
0
2008. augusztus 24., vasárnap 15:57
7926
Valóban csöpögős,Joker rendesen véres húscafattá veri! :))
0
2008. augusztus 24., vasárnap 15:01
21
Kicsit offtopic: a linkelt kép az egyik kedvenc részem, megvan papír változatban is (mármint a szóbanforgó újság). Sosem bírtam Robint, még a halála is csöpögősre sikerült :)
Ontopic: a TDK + imdb-ről már korábban leírtam a véleményem, nagyjából ugyanaz mint Hallenbeck kollegáé.)
0
2008. augusztus 24., vasárnap 14:30
9368
Igen, mondjuk nálam is egy szinten van a Halálsoron A remény rabjaival, de ezt a Batman filmet nem érzem olyan "nagy kaliberű" filmnek. 10 év múlva nem hiszem, hogy fogok rá nagyon emlékezni, ha igen, akkor az egyedül Heath Ledger alakításának köszönhető - 2008 legjobb karaktere és teljesen megérdemelne egy Oscar-díjat is! Nem tartottam valami nagy színésznek a srácot, de nálam ezzel a filmmel bizonyított. Kár érte. Batman filmek között pedig A sötét lovag az eddigi legjobb!
0
2008. augusztus 24., vasárnap 14:10
509
Ez most olyan, hogy sztem meg A remény rabjai sokkalta gyengébb film, mint a Halálsoron, csakhogy a King-Darabont vonalat nézzem. Az imdb pedig nem szakmai lista, hanem népszerűségi lista, kár is ilyet keresni benne, hogy most ez vagy az a film úgymond "jobb" a top10ben. Egyrészt nagyon szubjektív a dolog, másrészt pedig nem ez a lista lényege. A Batman pedig perpill egy nagyon népszerű film, és méltán nyerte el a közönség szeretetét.
0
2008. augusztus 24., vasárnap 12:42
9368
Ja és félre ne értsétek, nekem is bejött a film, mindenképpen pozitív csalódás volt és még kedvet is kaptam, hogy esetlegesen beszerezzem majd a Begins-szel egyetemben. Mert valóban jó film lett... (de nem a legjobb) A sötét lovag nálam 10/9.
0
2008. augusztus 24., vasárnap 12:39
9368
Kezdek attól félni, hogy ezt a jó kis szórakoztató Batman filmet idővel majd sokan túlértékelik. Jó film, nem tagadom, nekem is tetszett, de nálam nem fog kultfilm sorba se emelkedni, se pedig nem lesz a világ legjobb filmje. Szóval azért Christopher Nolan annyira de annyira nagyot mégsem alkotott... jó kis iparosmunka, de ennyi... Ha az imdb toplistáját nézem és összehasonlítom A remény rabjaival, két annyira különböző filmet látok, hogy nem értem mit keres ott a Batman. Egy szimpla akciófilm, zseniális karakterekkel. Egy kis drámaiság is megbújik a filmben, de nem sok.
0
2008. augusztus 24., vasárnap 10:25
7926
Az a zöld hajú rohadék! :)))
0
2008. augusztus 21., csütörtök 4:16
515
Egyetértek! Utóbbi idők legjobb filmje számomra! Heath Ledger hatalmas, mint Joker! És a többi szereplő is hozza a formáját.
0
2008. augusztus 20., szerda 22:46
1237
Szerintem enyhébb körülmények között is meg lehetett volna fogalmazni, hogy neki "nem tetszik" ez a film. :)....nem kell mindjárt lefosozni! Ez akkor is egy király movie és a legjobb szuperhősös film! (mondjuk én a napokban láttam a Vasembert, ami nagyon a sarkában van a Sötét Lovagnak :))
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. augusztus 20., szerda 19:17
23
"ez a film egy szar én ijen roszat rég látam elmebeteg fos ez a film egy borzalom hányok tőle éjen a Transformers" LOL, niki megmondta a frankót. Hogy engedhetnek ilyen embereket számítógép közelébe..
0
2008. augusztus 18., hétfő 19:54
255
Hogy akar az Intercom filmforgalmazással foglalkozni, ha még csak annyira sem konyít a filmekhez, mint egy tízéves? Ezt találtam a honlapjukon:
"Az Amerikai Filmakadémia talán kénytelen lesz megváltoztatni a szabályait. A filmes szaksajtóban megjelent az a vélemény, hogy Heath Ledger, A sötét lovag (The Dark Knight, hazai bemutató: augusztus 7.) egyik főszereplője, olyan zseniálisan alakítja Jokert, az igazságtevő Batman ellenfelét, hogy ha váratlan és korai halála nem fosztja meg a lehetőségtől, biztosan felkerül az idei Oscar-jelöltek listájára. Az interneten már megjelent az a petíció, amely azt kéri: változzanak meg a szabályok, váljon a posztumusz Oscar-díj is lehetségessé. A hideglelősen őrült és meghökkentően gonosz Jokert alakító Ledger máris bekerült a filmtörténet legkiválóbb gonoszainak pantheonjába: és ezt csak egy Oscar-díj koronázhatná meg. A neten gyűlő aláírások szerint ebben minden Joker-rajongó egyetért. Még akkor is, ha Ledger sajnos már nem lehetne ott személyesen a díj átadásán. "
Valaki írja már meg nekik, hogy kiosztottak már egy pár posztumusz Oscar-t ez idáig...
0
2008. augusztus 17., vasárnap 22:11
1390
Igen? Nem tudtam... Akkor tulajdonképpen kik is lettek a hangok? Bocs, ha már írtátok, nem olvastam vissza több oldalt.
0
2008. augusztus 17., vasárnap 13:08
1682
Kár álmodozni, szinkron elkészült. Hogy mi lenne ha, az megint csak egy eszmefuttatás.
0
2008. augusztus 17., vasárnap 9:01
4956
Szia!
Kivették őket az adatbázisból. Az extra cucc nélküli 2 lemezesnél is eltűnt a november 25-ei időpont. Menj a film adatlapjára ott találsz információt még.
0
2008. augusztus 17., vasárnap 1:26
193
Ma néztem meg a TDK-t és meg akartam nézni és akár rendelni a Batpodosat. De se azt, se a maszkosat nem találom. Hogy-hogy nem lehet őket elérni?
0
2008. augusztus 17., vasárnap 0:04
1390
Alföldi szerintem sokkal jobban tudna is játszani a hangjával.
0
2008. augusztus 16., szombat 23:58
663
Nem mondassz hülyeséget! Én speciel nagyon bírom Alföldi hangját. Szerintem a Kárhozottak királynője csakis miatta volt élvezhető. Egy gond van itt. Sajnos ezt nem mi döntjük el! :-((((((((((