a szinkron remélem ez lesz: Batman - Fekete Ernő Tibor Joker - Stohl András Gordon - Szacsvay László Kétarc - Viczián Ottó Rachel - Németh Borbála
Ti mit gondoltok?
0
2008. augusztus 15., péntek 12:10
504
Végre én is megnéztem a moziban ezt a remekművet! Tökéletes filmélmény,szerintem sokan vártak már régóta egy ilyen akciófilmet a mozikba!! Tökéletes folytatás! A Burton féle filmekkel teljesen felesleges hasonlítgatni,mert az a 80-as évek végén 90-es évek elején készültek!Teljesen más hangulat! Burton filmjei színpadiasabbak voltak!Bár a Batman szériából nekem még mindig az első rész a favorit!De nagyon közel van hozzá a Batman: Kezdődik és A Sötét Lovag is :):) Szerintem az új film ereje nem feltétlenül az akció és a látvány! Hanem végre a sokszor hiányos és elnagyolt forgatókönyv!! Nolan zseniálisan kötötte össze a forgatókönyvben a cselekményt és a kusza szálakat!Szépen kidolgozott karakterek,remek,izgalmas párbeszédek!Tényleg tökéletes forgatókönyv lett!! Hát a színészek:csak szuperlatívuszokban... :) Bale,ahogy az előző részben is, hozza a tökéletes formát,minden idők legjobb Batman-e!Nehéz lesz őt túljátszani bárkinek is! Az előző részben feltűnt karakterek is hozzák a remek színészi játékot! Aaron, Dent/Kétarc karaktere zseniális lett,remekül játszotta a tipikus amerikai felfogású ügyvédet,majd a csalódott, megtört Kétarcot! A maszkmestereknek ezúton is gratula a brutális maszkért!!!! És hát természetesen itt van nekünk ez a Heath Ledger nevű srác! Zseniális komolyan mondom!Én végig borzongtam az ő részeinél! És nem azért mert már nincs köztünk,hanem mert tényleg nagyon jól játssza a tudatos,őrült gazfickót! Remekül felépítette ezt a karaktert,látszik benne a sok munka!Nekem két zseniális jelenet van ahol nagyon megmaradt bennem a játéka: az egyik a Batman-Joker párbeszéd a rendőrségen, a másik pedig a kórházas jelenet!nagyon komoly! Nagyon erőteljes játékkal ajándékozott meg minket!Köszönjük! Tehát összességében egy nagyon erőteljes,sötét,mély filmet kaptunk Nolantől! Pont olyat amilyen egy Sötét Lovag! Ezek után a Batman maszkos dvd kiadás már csak hab lesz a tortán!!!!
0
2008. augusztus 15., péntek 1:59
8977
Ma sikerült nekem is megnéznem! Szerintem zseniális ez a film! Lekötött, úgy elszállt a 2 és fél óra, hogy észre sem vettem. Ez szerintem egy fontos fokmérője egy filmnek, hogy nézegeted -e már, hogy mennyi ment el, vagy a vászonra tapadsz és nem tudsz szabadulni a stáblistáig! Szóval ez 100%-os film nálam! (és mindenképpen moziban néze meg mindenki!!!)
0
2008. augusztus 15., péntek 1:02
9368
Szerinted én miért titkolom a szenvedélyem?:D
0
2008. augusztus 14., csütörtök 23:19
7926
:)))
0
2008. augusztus 14., csütörtök 23:16
512
Kösz, mindenképpen utánajárok, hátha összejön.
A sznobozásról meg csak annyit, hogy én szoktam mutogatni a dvd gyűjteményemet, ha feljön valaki hozzám. Bírom, ahogy elcsodálkoznak. Aztán azon is, amikor a kezükre csapok, mert nyúlkálni akarnak:)
0
2008. augusztus 14., csütörtök 23:01
7926
A www.semic.hu-n találsz telefonszámot,címet,elérhetőségeket.
0
2008. augusztus 14., csütörtök 22:56
7926
Hmmm..A végén még valamiben egyetértünk.Szerintem viszont ez azért butaság,mert akkor miért van a te dvd gyűjteményed topic,hiszen ott is mutogatod másoknak a DVD-id./Lehet hogy te pont nem/ :) Viszont az ismerőseimből nekem is kevesen tudják,de más szempontból.Megmondom őszintén,nem szeretek kölcsönadni,féltem a lemezeket.Ezért jobb ha nem is tudják,hogy megvan,legalább nem járnak a nyakamra! :))
0
2008. augusztus 14., csütörtök 22:44
9368
Jason!
Szerintem nincs is probléma ilyen szempontból, én is a lehető legolcsóbban veszem meg a filmeket, mint a legtöbben. Ha olcsóbbért is hozzájuthatok, miért venném meg drágábban? :D Egyébként meg személy szerint magasról szarok a DVD piacra, ugyanis miért segítsem a piacot, amíg nem tesznek lehetővé olyan kínálatot, amire vágyok? Így csak annyira támogatom a piacot, amennyire a kedvemre tesznek a kiadók :) A sznobozás inkább arra vonatkozik, aki tényleg megvesz minden "szart", úgy is, ha nem tetszik neki az adott film. A sznobok általában azért bővítik a gyűjteményüket, hogy másoknak mutogathassák. Amire hammerkid is utalt írásában. Személy szerint csak néhány barátom tudja, hogy DVD-ket gyűjtök vagy akit egyszer áthívok és kiszúrja, hogy "baszki ez itt tényleg egy filmmúzeum" :D Én is magamnak gyűjtök elsősorban, mert nekem sem áll módomban megvenni olyan filmeket, amelyek nem tetszenek. És szerintem az Xpress fórumozók legtöbbje is magának gyűjt :) Hagyjuk meg szerintem poénnak a sznobozást :D
0
2008. augusztus 14., csütörtök 22:44
512
És milyen úton-módon? Írok nekik egy levelet, hogy kéne, vagy bemegyek hozzájuk?
0
2008. augusztus 14., csütörtök 22:22
249
A Semic kiadótól bármikor beszerezhető az Első Év!
0
2008. augusztus 14., csütörtök 21:54
512
Megnéztem de nincs:( Azért kösz a tippet!
0
2008. augusztus 14., csütörtök 21:46
7926
Szerintem a Comicsinvest-en van.
0
2008. augusztus 14., csütörtök 21:36
512
Sajnos lemaradtam róla. Csak hónapokkal a megjelenés után tudtam meg, hogy magyarul is kiadták, akkor meg már nem lehetett megkapni. És azóta se:(
0
2008. augusztus 14., csütörtök 20:22
7926
A year one-t nem olvastad?Mikor megjelent a Begins,akkor adták ki.Frank Miller és David Mazzucchelli képregénye.Ez inditotta el újra Batman addigra kissé megkopott karrierjét és a Legend of the Dark Knight képregényt.Gyakorlatilag az a Begins alapja.Megreformálta Batman történetét,mint Miller képregényei általában.Amihez nyúl az az ember,arannyá válik! :))
0
2008. augusztus 14., csütörtök 20:04
512
Akkor a legjobb a Terror, de annak az előzménye a Préda... hát nem könnyítetted meg a dolgomat:) Egyébként állítólag jövőre tervbe van véve a Dark Knight Returns megjelenése. Na arra kíváncsi leszek. Kevés olyan komolyabb Batmanről szóló cikket, vagy dokfilmet láttam, amiben ne hivatkoztak volna rá.
0
2008. augusztus 14., csütörtök 19:55
7926
Hát,rossz embert kérdeztél!Nekem mind megvan,nagyon jók.De ami a legjobban tetszett az a Terror.De annak az előzménye a Préda,kapcsolódnak egymáshoz.Élvezhető és érthető a Préda nélkül is tehát nem feltétlenül kell megvenni hozzá.A Hush,ami szintén egy mestermű Jim Lee-től,ha belelapoztál,láthattad hogy nagyon jók.Na ez viszont egymáshoz kapcsolódik/hiszen sorozat! :)/ez csak úgy érthető,ha mindet elolvastad.Nagyon jó,felvonultat benne egy csomó jelentős DC gonoszt,sőt az acélember is feltűnik.Nekem igazából a Terror a kedvenc ezek közül.Hát remélem eme kiadásokat még számtalan fogja követni!
0
2008. augusztus 14., csütörtök 19:40
512
Jason, te mint képregényfan (illetve Batmanbuzi:), szerinted az Arkham Asylumon kívül melyik itthon megjelent Batman képregényt érdemes megvenni? Gondolok itt a Hush sorozatra, a Terrorra, illetve a Prédára. Mindegyikbe belelapozgattam és nagyon szépek, meg minden, de egyelőre csak egyet vennék meg ezek közül.
0
2008. augusztus 14., csütörtök 19:22
7926
Na ezen én is meglepődtem!De reméljük,megjelenik.
0
2008. augusztus 14., csütörtök 19:21
7926
Akinek nem inge... Egyébként az én gyűjteményem nem a 300 forintos lemezekből áll.Persze van egy-kettő olyan is pl.: Woyzeck.De az is igaz hogy nem vagyok olyan elvakult,mint itt páran hogy nem veszem meg a Cápa 2-őt 990-ért mert az teszi tönkre a DVD piacot.....Én például annyiért vettem megjelenéskor,de már mindenhol annyi.Miért adnék érte 2000-et ha megkapom 990-ért?A kiadónak így is megvan rajta a haszna,nem fog tönkre menni,vagy kevesebbet megjelentetni.Ezt a sznobozást meg tényleg hagyjuk,mert egyrészt pl. nem neked szólt,másrészt meg nem hiszem hogy a sznobok az X-press fórumán tölenék az idejüket. :))
0
2008. augusztus 14., csütörtök 19:10
235
Az adatlapjukat törölték.
0
2008. augusztus 14., csütörtök 18:59
2967
Hogyhogy nincs? Hisz ott van a top10 előrendelések között. Szerintem nincs törölve. De a képeket miért kellett levenni? Most akkor nem így fog majd kinézni a maszkos meg a Batpod-os?
0
2008. augusztus 14., csütörtök 18:46
191
Azokról lehet tudni valamit? Mi történt?
0
2008. augusztus 14., csütörtök 16:44
1237
A limitált Batpod és a másik Batman maszk, már nincs is az adatbázisban : (...de legalább a rendeléseim közt még egyenlőre ott van!
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. augusztus 14., csütörtök 15:31
512
Remélem nem tolják el a megjelenési dátumot. Nekem még november 25 is embertelen messzinek tűnt eddig. (Mondjuk ha azt írják, hogy az év utolsó hónapjaiban, abba a november is beletartozik). Az ára meg tényleg nem hiszem, hogy nagyon változna. Manapság nem szokott 4 ezernél többe kerülni egy új film. Viszont ha ez a plakát lenne a dvd borító, annak nagyon örülnék. Ez tetszett nekem a legjobban az összes közül, pedig volt jópár. Vagy az is egy megoldás lenne, mint az előző résznél, hog kétféle borítóval jelenne meg (és természetesen ez lenne az egyik, a másik meg a Jokeres.) Komolyan ez az egyik legjobb plakát, amit valaha láttam. És mondjuk ha lenne slipcase, azt most kihagynám. A többi Batmanhez sem volt, és hülén nézne ki mellettük a polcon, ha ennek meg lenne.