Keresés

Star Wars

2012. február 10., péntek 19:24
Annyira nem ismerlek, de biztos voltam benne, hogy megemlíted a kintről rendelés lehetőségét:)
Mert igaz ha belekezd az ember és végigszeretné vinni akkor nem jó ha saját hibáján kívül kell a abbahagynia.
Am mennyibe is lesz? A 3.tól 2500? Csak még ennek a 40 számnak is hosszú a kifutási ideje, 2 hetente megjelenve több mint másfél év a 40.ig, ha jól számolom...
De szép kis gyűjtemény lenne ez egyben ha sikerül kigyűjteni.
Easykit-et nézted am? Azokból is van jópár SW gép, és ott vannak a pocket csomagok is egész olcsón 1700-2100Ft körüli árakon.
0
2012. február 10., péntek 19:13
:-DDD
0
2012. február 10., péntek 12:45
Isten veled, R2-D2:)!
0
2012. február 10., péntek 12:41
Végül is lehet, az a kis rohadék 6.000.000 közlési formában jártas :P :P A párologtatók bináris kódja vagy mi a második anyanyelve, lehet, hogy a magyar az első :) :)
0
2012. február 10., péntek 12:34
Ki tudja, lehet hogy a Skywalker Ranchon épp most fordítja le neki a szavaidat C-3PO. Majd elkapja a roham a szakállast, és jól megküldi vírussal az Xpresst. :) Ezek után pedig Robinak tiltólistára kell majd tenni az összes SW-os keresőszót. :)
most posts by TM
0
2012. február 10., péntek 12:21
Azt nem mondom, hogy nem cserélnék vele, de biztos minden testnyílásán ez jön már ki :) :) Ő csinálta magának, viselje csak el a terhet ami ezzel jár :P :P Amúgy nyilván volt egy kis rosszindulat meg irigység abban amit írtam, de mivel ő pont leszarja, megtehetem :D
0
2012. február 10., péntek 12:08
Á, dehogy, én sose mondanék ilyet. :)))

Gondolj csak bele, Lucas mennyire utálhatja az egész Star Wars hóbelevancot. Már akkorára dagadt ez az önjáró gépezet, hogy agyonnyomja az alkotóját. S akkor még csodálkoznak, hogy itt-ott belemar, belerondít meg ilyenek? Ezek az ő kis bosszúi a fene nagy szörnnyé vált szülöttén. :) A múltkor már hallgatott a pszichiáterére és terápiás megfontolásból Indiana Jones-történeteket agyalt ki, de hát a vérszívó rajongóktól akkor is csak savazást kapott. S akkor még kicsúfolják a golyvája miatt? Az a csoda, hogy eddig nem kapott agyvérzést! Vagy majd egyszer csak eltűnik, és a kockás ing meg üresen hull alá a földre. :)
most posts by TM
0
2012. február 10., péntek 11:56
:))))))))))))))))))))))) Ja, néztem egy interjút vele, hogy mennyire rosszul van már ettől, de ez van :)
Ezzel arra utalsz amúgy, hogy zsákutca a dumám? :) :) :)
0
2012. február 10., péntek 11:55
Hol lehet ezeket megvenni? Sima újságárusnál? Mennyibe fognak ezek kerülni?
0
2012. február 10., péntek 11:47
Nincs hát. Elvégre Prince is 28 éve a Purple Rainből él. ;-)
most posts by TM
0
2012. február 10., péntek 11:44
Azért nincs harag? :P
0
2012. február 10., péntek 11:29
Pont azért nem értek egyet, mert átjött a lényeg.
most posts by TM
0
2012. február 10., péntek 11:28
Igazság szerint, szerintem én sem fogom az összes lapszámot megvenni, bármennyire is jó lenne az összes hajót a polcon tudni, a harmadik számtól kezdve már kicsit soknak érzem az árat, de reális az ár. Majd meglátjuk, jó néhány űrhajó van, amit biztosan meg fogok venni, mert nagy kedvencek :)
0
2012. február 9., csütörtök 19:22
Nem szeretek sokat gépelni, azért írtam leegyszerűsítve :) Nyilván átjön a lényeg annak aki akarja :)
0
2012. február 9., csütörtök 19:17
Én meg azon csodálkoznék,ha egyáltalán az a 40 darab megjelenne.Valahogy ezek nem fogynak nálunk....
0
2012. február 9., csütörtök 18:27
Most olvasom én is az újságban.... Előre láthatóan.

Sajnálnám, ha csak 40 darabos lenne... rendelhetném kintről a többit. Ráadásul kinn lesz hozzá egy gyűjtőfüzet is - gondolom a 80 újságnak.

Jó lenne, ha itthon is végigvinnék. Bár, a Potteres sakkészletből a sárkányos figurák sem repültek már be hazánkba.
0
2012. február 9., csütörtök 18:22
Az utolsó mondatodat nem figyeltem.   :)
0
2012. február 9., csütörtök 18:17
;-)

Ezt írtam utolsó mondatomban...
0
2012. február 9., csütörtök 18:17
A hazai kiadást egyelőre 40 darabosra tervezik.
0
2012. február 9., csütörtök 18:09
A német DeA-nak van egy másik Star Wars kiadványa is: Star Wars sakkészlet
0
2012. február 9., csütörtök 18:00
A DeAgostini német oldalán (http://www.deagostini.de/index_2.html) fenn van a nálunk most elkezdett 80 részesre tervezett űrhajómakettes kiadványok teljes megjelenési listája... Linkelni nem enged a rendszer.

Az első részt megvettem, sokkal jobb minőségű, mint gondoltam. Úgyhogy belevágok, még ha drága is lesz - van köztük különlegsség is.

Utána meg jöhet a SW sakkészlet, ha már a Potteres megvan.
0
2012. február 9., csütörtök 17:41
Ezek a "melléküzemek" ugyan leginkább a filmek készítése miatt jöttek létre, de az ide kiválasztott szakemberek, majd a kollégáik és utódjaik tudása hosszú távon sikeres, önálló szellemi műhelyekké fejlesztették ezeket. Hogy mást ne mondjak, bizonyos tekintetben a Pixart is Lucasnak köszönhetjük.
most posts by TM
0
2012. február 9., csütörtök 17:34
Ugyanabból? Ez elég durva leegyszerűsítése a SW univerzumnak. De megfordíthatjuk úgy is, hogy az emberek 35 éve fizetnek irdatlan pénzeket ugyanazért. :)
most posts by TM
0
2012. február 9., csütörtök 15:08
Csak e mellé a pénz mellé irdatlan méretű toka is jár :)
0
2012. február 9., csütörtök 15:06
Bezony ám, meg ott van a már tm által is említett Lucasfilm - az egyébként nem túl tehetséges rendezőnek titulált Lucas nagyon jól tudta, milyen projektekbe érdemes rakni a pénzét, miféle fejlesztéseket kell kiemelten támogatni, melyek aztán a mai napig meghatározzák a mozifilmek trükkjeinek kinézetét. Ez a fickó sokkal, de sokkal többet tett az elmúlt harmincöt év filmiparáért, minthogy létrehozott egy-két tébláboló és pittyegő robotot meg mindenféle szőrmókokat. :)
0