Keresés

Moziajánló

2018. december 28., péntek 19:43
Ragadozó városok

Nagyon vártam az első előzetes óta, talán ez az első nagyszabású Steampunk film. Annyira markánsan nem volt kivehető de fogjuk rá, hogy az volt.
Sok negatív kritika jelent meg a napokban. Kicsit ez el is vette a kedvemet. De talán pont ezért is, nekem bejött.

Nem tökéletes, mert valahogy azt éreztem amit a Warcraft filmnél is. Eszeveszetten rohan a stáblista felé, nincs idő körbenézni a világban.
Ezért szerettem jobban a Középfölde filmeket, ott szépen volt idő elmerengeni a részletekben.
BD-n remélem kapunk egy bővített változatot.

Látványvilág pazar, minden apró részletéig ki van dolgozva. Történet is tartogat pár olyan szegmenst amit nem vártam tőle.

Nekem ott lesz a top 10es listámon.
85%
0
2018. december 28., péntek 18:17
Pókember: Irány a Pókverzum! 9/10

Zseniális. Az év egyik legjobb animációs filmje. Baromi látványos, izgalmas, vicces, elgondolkodtató. Mindenképp adjatok neki egy esélyt!
0
2018. december 27., csütörtök 17:27
BÚÉK

Az év legszomorúbb filmje...
most posts by TM
0
2018. december 23., vasárnap 2:39
Nézd meg az Aquamant, tetszeni fog! :)
most posts by TM
0
2018. december 23., vasárnap 1:38
Miért, neked is van kétszemélyes weboldalad?? :P

Amúgy az aktuális kétheti váltásba épp az került. Gondolom, erről volt normális méretű kép... de ez még nem jelenti azt, hogy engem érdekel is. Az új Trier film is volt a háttérben - no azt legalább olyan messze kerülöm, mint ezt. :)

De örülök, hogy jársz felénk. Igaz, én már rég nem írtam, ennek meg is vannak az okai, ha érdekel, elmesélem.

Ui: Köszi a köszöntést, jól esett, még ha szigorúan véve nem is most tartom. :)

0
2018. december 23., vasárnap 1:17
Nem kell belemagyarázni semmit ebbe. Természetesen jó ez a film máskor is, de most épp karácsony lesz. És bocs, de karácsony előtt én nem horrort vagy thrillert szeretek nézni a moziban. Vagy családi drámát. Az lesz majd otthon elég. Én ilyenkor pont az ilyen könnyebb műfajú, vicces filmeket szeretem. Ezért írtam így.
0
2018. december 22., szombat 21:42
jav.: Aquaman-t
0
2018. december 22., szombat 21:38
Az Öngyilkos osztagról és az Igazság ligájáról írtam már itt hosszabban véleményt, ezért csak annyit róluk, hogy az elöbbi szerintem is nagyon gyenge lett (Jared Leto Joker-szerepe benne -a stúdió vágásainak hála... igen, mert örülök, hogy rövidre "nyesték" a szerepét a filmben- jelentéktelen, és még pocsék is), az utóbbi pedig nekem bejött, s ezért zavar, hogy nem tudok  semmit arról mostanság, hogy mégis mi lesz a "Luthor-Ligás" második részével, mikor folytatják már?
Ha majd megjelenik dvd-n, az Aquamen-t -szokásom szerint- a kedvenc tékámból fogom kikölcsönözni, de az még odébb van (itt megjegyzem: mivel moziban amúgy soha nem voltam még...).
0
2018. december 22., szombat 21:08
:)
0
2018. december 22., szombat 20:54
Ez azért van mert a halászlé már tradícionális karácsonykor.
0
2018. december 22., szombat 20:44
"Így karácsonykor remek kikapcsolódást nyújtott." Ezt nem értem. Máskor nem is érdemes megnézni? Sosem értettem, hogy miért írja valaki, hogy "szombat estére jó", vagy "szerda délelőttre elmegy".
0
2018. december 22., szombat 20:41
A Batman Superman ellennek voltak jó részei, és lehetett volna akar egy jó film is. De összeségében nekem az nagy csalódás volt. Az Igazság Ligájáról vagy az Öngyilkos Osztagról inkább ne is beszéljünk...
Amúgy a vicces az, hogy Aquaman az egyik legbénább hős az Igazság Ligájában, és Antlantisz világa is eléggé röhejes alapból - ahogy az Agymenők sorozatban is sokszor jogosan cikizik. Ehhez képest a filmben tök ‘badass’ lett Aquaman, és a víz alatti világ is inkább látványos, mintsem ciki.
Persze voltak benne gyengébb részek is, főleg a vége felé, de addigra engem megpuhítottak és még a túltolt vagy épp sablonos jeleneteken is továbblendültem. Pár jelenet meg különösen belopta magat a szívembe, de arról már csak spoileresen tudnék írni.
0
2018. december 22., szombat 18:58
Nekem is a Csodanő tetszett legjobban a Dc-mozik közül, valamint még a Batman Superman ellen! Az új filmre, az Aquaman-re pedig -ezek után már- kiváncsi vagyok.
Na de az Acélember... azt aztán én is végigszenvedtem, egy szar, hosszú, és túlzásba vitt Cgi-parádé!
0
2018. december 22., szombat 18:09
A Csodanőn kívül én szinte az összes DC filmet végigszenvedtem. De el kell ismernem, ez az Aquaman szerethető lett. Hogy vannak benne baromságok? Persze! De mivel egy percre se veszi túl komolyan magát, ezért megbocsátható neki. Nem váltja meg a világot, de így karácsonykor remek kikapcsolódást nyújtott.
0
2018. december 22., szombat 9:16
Az csak az én kedvemért van kint, mint James Wan rajongónak ;) .
0
2018. december 21., péntek 20:19
De ami igazán lényeges is: boldog névnapot! :)
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 17:37
Ja és képzeld, fénykard nem létezik. :)
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 17:35
Nem az én kétszemélyes weboldalamon van kint a film egészoldalas plakátja. :)
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 17:29
Ajánljon nektek ezek után bármit a halál.
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 15:05
:)

A páncálozott cápákkal meg krokodilokkal biztos az. :P
0
2018. december 21., péntek 14:45
Milyen szépen elbeszélgettek! :D
Nálam Aquaman majd a kölcsönzőből, a következő DC-s mozim a Wonder Woman 2 lesz, majd 2020ban. :D
0
2018. december 21., péntek 14:15
Azt azért már illett volna kiderítened, hogy akkor nem neked válaszoltam, Inglismen.
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 14:11
Engem meg nem igazán érdekel a hozzászólásod egy olyan kommenthez, aminek esetleg mások számára lehet információtartalma.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. december 21., péntek 14:02
Nem igazán érdekel az egyetértésed.
most posts by TM
0
2018. december 21., péntek 13:47
Abban egyetértünk, hogy megéri a mozijegy árát. Aztán hogy ki hányszor ül be rá, azt majd mindenki eldönti magának a megtekintés után...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0