Keresés

Képregények

2009. június 27., szombat 17:02
Ugyan ezzel nem biztos,hogy előrébb vagy,de próbálj meg itt levélben érdeklődni,
bőséges forrása van a srácnak,talán ezt is tud szerezni neked..

http://www.comicsinvest.hu/bolt/

0
2009. június 27., szombat 16:54
Valaki esetleg tudna nekem segíteni a Wanted című Frank Miller képregény beszerzésében? Nem a film alapján készült comicot, hanem azt ami alapján a film készült. Láttam pár külföldi oldalon, de hülye vagyok ehhez a külföldi rendelés dologhoz.
Természetesen angol nyelvű, és tökéletes állapotú példányra lenne szükségem.
Ha bárki megtenné, hogy segít akkor írjon ide, vagy az e-mail címemre.
Előre is köszönöm!
0
2009. május 31., vasárnap 11:54
Nekem is van pár tékás DVD-m.Bár van közte ami enyhén karcos,mégis lejátszható.Viszont a kölcsönadással már én is jártam pórul.
0
2009. május 31., vasárnap 11:51
Én is vettem pár VHS-tékából:) PL: Pusztító ököl, Dolores, 13-as rendőrörs ostroma
A poén az, hogy van 5 videotékás dvd-m is : Rettenthetetlen, Sin city, Ütközések, Hős, Harcosok klubja.
A vicc az, hogy ezek némelyikét lehet csomóan megnézték ás semmi bajuk sincs. Itt meg csomó embertől hallom, hogy kölcsönadtak filmet havernak mire lejátszhatatlanul adta vissza. Na megkérdezném az ipség, hogy ha tékás filmek ilyen jól futnak több lejátszón is (némelyiken lemezen talán nagyon enyhe pókhálóval) akkor hogy tudott nem tudatosan tönkrebaszni egy lemezt
0
2009. május 31., vasárnap 11:37
Mikor bezárt nálunk az egyik téka akkor árulták a vásárba a filmjeiket.Jó pár van meg onnan,többek közt ez is,feltűnően jó állapotban. :)
Ez még a régi átlátszó műanyagtokban van,piros műanyag fronttal kombinálva.Nem túl szép! :)) Azóta azért ez is be lett szerezve DVD-n. :)
0
2009. május 31., vasárnap 5:09
De rég láttam ezt a borítót! :)
Nálunk mindig a VHS-emblémára volt ragasztva a kazetta sorszáma, mert annyi film volt, hogy csak a gerincek látszódtak a tömött polcokon.
most posts by TM
0
2009. május 31., vasárnap 1:10
Thor a Skandináv viharisten,Odin Főisten fia.A villámok ura,van egy pörölye a Mjölnir.Marvel szuperhős,a Bosszú angyalai tagja.Magyarországon is megjelent már képregényekben vendégszereplőként.Illetve egy filmben is Bill Bixby-vel és Lou Ferrigno-val a Hulk visszatér című filmben.Dióhéjban ennyi,de nagyon részletes leírást találsz az alábbi címen: adattar.kepregeny.net/t/thor.html

Zöld Lámpás DC karakter,az évek folyamán több is volt belőle.A most futó DC hősei sorozatban is megjelent az ólomfigura,talán még kapható,az ahhoz mellékelt újságból elég sokat megtudni,de ha nem tudod,vagy akarod megvenni,akkor ezen a címen találsz a Zöld Lámpásokról infót: http://hu.dc.wikia.com/wiki/Zöld_Lámpás
0
2009. május 31., vasárnap 0:21
Jason! Egy kis infót kérnék tőled mert a szuperhős témában eléggé zöldfülű vagyok!

Ez a Thor és a Zöld lámpás mit tud?
0
2009. május 31., vasárnap 0:00

Az egyik topicban volt róla szó,előkotortam ezt a képet.Kiadhatnák végre ezt is.
0
2009. május 25., hétfő 21:40
Igen, ezt kicsit félreértettem :). Akkor köszi!
0
2009. május 25., hétfő 19:58
Nos, valamit félreértettél.
Sajnos nincs film, illetve a trailer a kisfilm. Mindössze 6 perc.
De ha nem hiszed, járj utána:

http://www.imdb.com/title/tt0430154/
0
2009. május 25., hétfő 19:54
De nekem a trailere kell, hanem az egész film...
0
2009. május 25., hétfő 17:04
A 194-es hozzászólásnál megtalálod!
0
2009. május 25., hétfő 16:19
Pénteken végre megkaptam a 3. és 4. részt! RÖHEJ!!!! Hányadik rész jelent meg már az újságosoknál?
0
2009. május 25., hétfő 15:03
Hello Mindenki!

Kéne egy kis segítség, a Grayson (a.k.a Robin) című rövidfilmet keresem, de nem találom sehol aki tudna segíteni hogy honnan lehetne megszerezni, vagy akinek esetleg meg van kérem írjon vagy ide vagy az e-mail címemre.
Előre is köszönöm!
0
2009. május 8., péntek 11:44
Pedig jelent meg Star Trek képregény, csak manga formátumban és stílusban...
http://ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2007-11-29/star-trek-a-manga
0
2009. május 7., csütörtök 22:48
Köszi azért :) Ha te nem tudsz róla semmit, akkor valószínűleg tényleg soha nem jelent meg itthon képregény és nem is nagyon fog Star Trek témában :( Kár érte.
0
2009. május 7., csütörtök 22:42
Az a helyzet,hogy a Star Trek engem nem nagyon csikál,így nem is tudok róla semmit.Az tuti hogy nem volt Magyar kiadása/legalábbis sorozatban/,az lehet hogy volt non profit kiadása,vagy olyan mint annak idején az Indy-nek.De sorozat tuti nem volt.Nem is hallottam róla hogy most kiadnák,nem tudom mekkora lehet a Magyar rajongótábora,érdemes-e behozni.Ha megtudok valamit feltétlenül jelzem eme topicban.Sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
Igazából az Alienért sem vagyok annyira oda,de ami még 99-ben jelent meg nálunk az tetszett,azért is linkeltem be ezt az új kiadást.
0
2009. május 7., csütörtök 22:33
Főnök! Ha már itt vagy, tudsz valamit a lentebb leírt képregényekről? Talán a film miatt behozhatnák őket, nem? Lehet rá esély?
0
2009. május 7., csütörtök 22:30

"Az ALIEN (A nyolcadik utas a Halál), majd az ALIENS (A bolygó neve: Halál) című filmek sikerét követően a Dark Horse Comics 1988 júliusában indította útjára képregénysorozatát, amely a mai napig töretlen népszerűségnek örvend.
Az ember és az Idegenek találkozása számos képregényíró és –rajzoló képzeletét megmozgatta; a médium legnevesebb alkotói ragadták meg az alkalmat, hogy egy-egy történet erejéig továbbfűzzék a legendát, és elmondják saját meséjüket e könyörtelenségükben is lenyűgöző „xenomorf” lényekről.
A jelen kötetben négy ilyen alkotás olvasható; négy egyéni látásmódot tükröző s néha még a humort sem nélkülöző lebilincselő történet.

FÖLDRESZÁLLT ANGYAL (John Byrne)
ÜVEGFOLYOSÓ (David Lloyd)
MALAC (Chuck Dixon–Flint Henry–Andrew Pepoy)
VADÁSZ (David Wenzel) "
0
2009. május 5., kedd 23:58
Most tudtam meg, hogy az USA-ban van egy 4 részes képregénysorozat, amely az új Star Trek mozi előzményeit meséli el, de 10 évvel a Nemesis után! Picard nagykövet, Data kapitány, Worf tábornok és Geordi is benne vannak :)) Ti képregényguruk, tudtok arról, hogy ez a képregény idehaza is megjelenik? Mert engem nagyon érdekelne :) De úgy tudom a DC által a 90-es évek elején The Next Generation képregénysorozat is volt :) Erről lehet tudni valamit, volt itthon? Kár, hogy úgy tűnik, idehaza még képregényformában sem érvényesülhet a Star Trek :(
0
2009. április 28., kedd 13:36
Eladó:

DC sorozat 1. és 3. kiadványa (Batman, Joker) FIGURA NÉLKÜL, csak az újság

Jurassic Park filmképregény 1.-2. MAKULÁTLAN állapotban

+ filmes témájú könyvek:

Michael Crichton: Őslénypark

Nelson Demille: A tábornok lánya

Richard Woodley: Con- Air a fegyencjárat

David Bischoff: AVP - Vadászok bolygója

Árak megegyezés szerint.

Érdeklődni: horytomi@gmail.com
0
2009. április 27., hétfő 20:34
He-he :)
Épp időben nem?
Megint elk**tak valamit a Hungaropressnél,mert most meg az aktuális számok helyett ugyanazt postázták ki amit egyszer már teljesítettek.A tököm tele ezzel a céggel,nagyon gondolkodom már hogy lemondom az előfizetést,inkább megveszem újságárusnál.
0
2009. április 27., hétfő 20:28
Nekem ma jött meg az első DC csomag. Március 9-én rendeltem. :)
Szerencsére a grátisz Batman is ép, és jól is néz ki.
0
2009. április 27., hétfő 19:56
:)
Akkor Te viszont részletesebb képet tégy fel. :))
0