Valaki tud valamit erről DC sorozatot kiadó cégről? Léteznek egyáltalán? A megrendelt kiadványok sehol, e-mailre nem reagálnak. Szerettem volna infókat kapni, de semmi válasz...
0
2009. március 5., csütörtök 19:18
7926
Ezek pedig a legkedvesebbek:
0
2009. március 5., csütörtök 19:15
7926
Egy kis összehasonlítás:
0
2009. február 26., csütörtök 12:09
2344
Megjött! Eddig továbbra is óriási, most fejeztem be a 9. fejezetet...
0
2009. február 25., szerda 15:08
663
Na emberek én azt mondom nektek(mivel vannak szép számmal jelentkezők),hogy vegyetek fel msn-re mert így gyorsabban és egyszerűbben megtudjuk oldani a dolgot.
metallica87@citromail.hu
0
2009. február 25., szerda 14:12
2344
hammerkid!
Nekem ezek kellenének:
Spiderman vs Batman Wolverine vs Hulk (Director s Cut) Batman vs The Punisher Freddy vs Jason vs Ash Marvel Zombies vs Army of Darkness
elküldenéd ezeket a reszkooo@yaho.com -ra légyszíves?
0
2009. február 25., szerda 14:00
249
Egy híres idézetet felhasználva:
Képregényt számítógépen olvasni olyan, "...mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
0
2009. február 25., szerda 13:52
1729
hammerkid!
elküldenéd nekem az alábbi képregényeket?
Batman vs The Punisher Freddy vs Jason vs Ash Marvel Zombies vs Army of Darkness Wolverine vs Hulk (Director s Cut)
johnyd@freemail.hu
előre is köszönöm
0
2009. február 25., szerda 13:25
2344
Holnap elvileg megérkezik a Watchmen 3. kötete, fu de várom már. valakinek esetleg már meg van?
0
2009. február 24., kedd 22:45
616
Hétvégén én is előfizettem rá... mikor jön az első 2 rész?
0
2009. február 24., kedd 6:59
7926
Sima Cdisplay program viszi.
0
2009. február 24., kedd 6:58
7926
Hát, ha erre gondoltál: http://www.comicsinvest.hu/ Nem is drágák.Érdemes körülnézni itt.
0
2009. február 24., kedd 1:20
3721
Megkaptam, és válaszoltam is, de az e-mail címed nem jelent meg, csak a neved, így nem tudtam elküldeni. Különös... szóval ezt írtam:
Köszi szépen! Viszont én ehhez hülye vagyok - mit kell csinálni ezekkel a cbr ill. cbz file-okkal, h működjenek? Vmi program kéne, ami olvassa őket? Vagy..?
Köszi, üdv!
0
2009. február 24., kedd 0:45
663
Itt az én kis féltett kincsem: (bocsi az OFF-ért!)
0
2009. február 24., kedd 0:30
663
Ja az angollal nincs gond. Nyomtatott formában is van egy-két képregényem. Főleg alien és predator.
OFF: Amúgy ez a kinti mozizás az első és sajnos az utolsó is volt. Az ismerősöm már visszaköltözött Magyarországra.... De az egészben a Christian Bale aláírás volt a legjobb! Még a mai napig sem hiszem el,hogy van pedig ott figyel a falamon. Szerencsére engem nem ordított le. Komoly lett volna! " Idejön nekem ez a f.sz aláírást kérni és elkúrja a kávézós jelenetem!" :-))) Egy életre kiábrándultam volna! :-D De Szerencsére jófej volt! Eddig az OFF!
Ui: Wolverine képregényeket hol tudnék beszerezni?
0
2009. február 24., kedd 0:13
7926
A videó nem volt rossz.Az áramszünetet arra írtam,hogy a képregényeket nyomtatott formában kell olvasni. :) Jó nekem is van pár,ami a gépen van,de próbálom beszerezni mindet ami érdekel nyomtatva.Nem otthoni nyomtatóra gondoltam.De ha már töltöd,miért nem Magyarítva?Bár ha kened az Angolt akkor mindegy,Te meg biztos jó vagy belőle mert a Batmant is kinn láttad először.Irigyeltelek is,baszki! :))
0
2009. február 24., kedd 0:09
7926
Neked.A neved mellett van egy kis tölcsér,klikk reá és meglátod mire válaszoltál.
0
2009. február 24., kedd 0:03
663
Áramszünet? Az mi? :-D
Akkor vésztartaléknak itt a laptop. Az ilyen esetekre fel van töltve rendesen tartalmakkal: képregények,zenék, rém rendes család,egy kis felnőttmese :-P (Ha engem kérdeztél)
Ui:Ennek a "válasz erre" gombank van valami értelme is? Honnan tudja az illető,hogy az ő írására reagáltam? Vagy én vagyok sötét?
UI2: Amúgy tetszett a Wolverine-es video Jason?
0
2009. február 23., hétfő 23:52
7926
Hogy olvasod ha áram szünet van?
0
2009. február 23., hétfő 23:51
663
Küldtem mindkettőt!
0
2009. február 23., hétfő 23:22
3721
THX!
0
2009. február 23., hétfő 23:19
663
Akkor sorjában:
-A Judge Dredd pakkot már szedem. Ez 1.47 Gb lesz. -A Walking Dead is jön már. Az pedig 700 Mb. -Judge Dredd fronton egyenlőre csak a listában szereplő "Batman vs Judge Dredd"-el szolgálhatok. -Marvel Zombies vs Army of Darkness-t pedig küldöm a "Batman vs Judge Dredd"-el együtt.
Ha meglesz a többi akkor jelzem!
0
2009. február 23., hétfő 23:02
3721
Engem leginkább a Walking Dead érdekelne, illetve Judge Dredd-ek, ebben tudsz segíteni? Ill. érdekelne a Marvel Zombies vs Army of Darkness. (sikítás)
gerbence (kukac) citromail (pont) hu
0
2009. február 23., hétfő 22:57
663
Jelenleg ezek a képregények vannak meg a gépemen angolul. Akinek esetleg kell valamelyik az sikítson! :-)
Aliens vs Predator - Eternal Aliens vs Predator - The Deadliest of the Species Aliens vs Predator - War Aliens vs Predator - Xenogenesis Aliens vs Predator vs Terminator Apocalypse vs Dracula Batman vs Captain America Batman vs Judge Dredd - Judgement on Gotham Gotham.cbz Batman vs Lobo - Deadly Serious Batman vs Predator Chapter 01 Batman vs Predator Chapter 02 Batman vs Predator Chapter 03 Batman vs Spider-Man Batman vs The Punisher Daredevil vs Batman Darkseid vs Galactus DC vs Marvel - Access DC vs Marvel - The Shadow of the Century Dr. Strange vs Dr. Doom - Triumph & Torment Dracula vs King Arthur Freddy vs Jason vs Ash Green Lantern vs Aliens Green Lantern vs Silver Surfer Hulk vs Superman Hulk vs Venom JLA Avengers Justice League vs Predator Marvel Zombies vs Army of Darkness Mephisto vs Chapter 01 Fantastic Four Mephisto vs Chapter 02 X-Factor Mephisto vs Chapter 03 X-Men Mephisto vs Chapter 04 Avengers New Avengers vs Transformers Robocop vs Terminator Spiderman vs Batman Spiderman vs Red Sonja Spiderman vs Venom Superman & Batman vs Aliens & Predator Superman vs Aliens Superman vs Fantastic Four Superman vs Predator Superman vs Silver Surfer Superman vs Spider-Man Superman vs Terminator Tarzan vs Predator Venom vs Carnage Venom vs Wolverine - Tooth and Claw Wolverine vs Hulk Wolverine vs Hulk (Director s Cut) X-Men vs Fantastic Four