Keresés

Képregények

2009. február 13., péntek 17:27
Bocsi :))) Amúgy én úgy olvastam hogy kéthetente, mindjárt linkelem, honnan az infó.
0
2009. február 13., péntek 17:23
Azt esetleg nem lehet tudni,hogy ez kéthetente vagy havonta fog megjelenni? Én ilyen infót nem találtam sehol.
0
2009. február 13., péntek 17:19
én is megvettem és nagyon tetszik, nem egy gagyi figura van benne hanem egy baromi szépen kiadolgozott alak
0
2009. február 13., péntek 17:07
Bocsi én is arra gondoltam.Gyorsan gépelek....
0
2009. február 13., péntek 17:05
Az engem is érdeklne mert tudtommal nálunk még csak a DC széria kapható.
0
2009. február 13., péntek 17:00
Marveleset hol?
0
2009. február 13., péntek 16:57
Tegnap vettem a Dc.-s Marvell-es Figurák-Képregény Újságot.Nagyon király exclusive.
0
2009. február 13., péntek 15:14
Lord most ezt miért kellett? Alaposan felkúrtad az agyam! :-P :-D
Akarok én is ilyen sakkfelszerelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rohadt jól néz ki!!!!
És persze én is örülnék egy Marvel-es felhozatalnak!
0
2009. február 13., péntek 14:35
Így legyen ötösöm a lottón :) Most néztem utána, a DC hősök kiadója, az Eaglemoss külföldön már kihozta egy LotR sakk magazint :)) S úgy látom, a minősége is egész jó :) Sőt, mi több, ugyanilyen formában, mint a DC-sek, LotR hősök magazint is adtak ki, egy szép míves talapzattal :) Vegyétek s vigyétek ezt a sorozatot, hogy a Gyűrűk urai is jöhessenek :)

LOTR models és LOTR chess
0
2009. február 13., péntek 14:27
Megnéztem egy honlapon, már két száma jött ki ennek a dinósnak s a 23-nál tartanak, akkor csak ki fog jönni egyszer a teljes sorozat :) Remélem az ilyen magazinoknál nem lesz olyan, hogy menet közben állnak le.
0
2009. február 13., péntek 14:24
Igen, tudom. S szerintem teljesen korrekt ár, mert a magazinok is érdekesnek tűnnek. Én egy éve egy teljes tyrannosaurus rex csontvázat reprodukáló magazin első 5-6 számát vettem meg. Olcsóbb is volt, ugyanakkor a reprodukció műanyag, s maga az újság is informatív volt, de százezer felett jött volna ki a több mint 60 szám, igaz akkor lenne egy 160 cm magas csontvázam, de elég volt a koponya :)) Az a baj, hogy régen nem láttam újságosnál, pedig most is kellene, hogy legyen a sorozat, félek bedőlt :/ De ha olyan témában kezdődik sorozat, ami nagyon nagyon érdekel (mondjuk egy LotR magazin minden számát megvenném, abból is lehetne sakktábla :D), arra biztosan befektetnék :)
0
2009. február 13., péntek 14:19
Az is lehet hogy ez a cég adta ki.Ők csinálták a Hupikék Törpikék magazint és a most indult Spiderman hősök és gonosztevők-et.
0
2009. február 13., péntek 14:18
Szerintem ha megjelenne /Ez csak álom,egyelőre/ ua.lenne a sorrend mint az oldalon.A Xavier Lilandra hercegnő kombó drágább lenne.Az amolyan különszám lehet mint ami a Dc-hez is volt már pár.Most legutóbb egy Anti monitor figura.De volt Bane és Doomsday is,csak hogy a két legnagyobb DC hős megnyomorítóját említsem. :)
0
2009. február 13., péntek 14:13
Kb. ilyen áron mentek a Harry Potter sakkfigurák is.
most posts by TM
0
2009. február 13., péntek 14:10
2500? Mondjuk igen, a minőségnek ára van, ha olyan szenvedélyes gyűjtő lennék, mint ti, simán áldoznék ennyit, de akkor csak Batman-em lesz :( De egy általam felvázolt filmhősök sorozat minden példányát tuti megvenném :)
0
2009. február 13., péntek 14:09
Szerintem simán, két hetente lesz egy figura a magazinhoz :) Az előfizetéshez csak egy külön Batman figura, egy talapzat, s egy füzettartó jár, vagyis a figurák egyenként lesznek a magazinba :)

Ezek a Marvel figurák is teljesen jók :) Örülnék, ha abból pont egy X-men-es, mondjuk Xavier kezdené a sort ezen a bevezető áron :)
0
2009. február 13., péntek 14:07
Igen,ujságárusoknál,országosan kapható.Batman tegnapelőtt jelent meg 800 Ft.
Joker március 11.-én fog megjelenni 2500 Ft lesz.
0
2009. február 13., péntek 14:02
Ha nekem mondjuk csak Batman, és Joker kéne, akkor ezt a két figurát be tudom szerezni külön valahonnan?
0
2009. február 13., péntek 14:01
Azokat is meg tudod sasolni ezen az oldalon: www.marvel-figurines.co.uk
0
2009. február 13., péntek 13:57
Ras jól néz ki.Legalább nem olyan egyszerű mint a filmben. :)
Képzeld,ha jól fogy még a Marveles figurák is jönnek!Az lenne csak a kánaán! :)
0
2009. február 13., péntek 13:54
Én is.Nem gondoltam volna hogy ilyen igényes lesz.
0
2009. február 13., péntek 13:38
Felkeltetted az érdeklődésem, bár már korábban is felfigyeltem erre a sorozatra, mikor Miskolcon jelent meg, de most, hogy országos lesz, szerintem egy-kettőt én is begyűjtök, kezdve Batman-nel :) S a kepregeny.net szerint később ők is jöhetnek (nem feltétlen ebben a sorrendben): Ra’s al-Ghul, Two-Face, Scarecrow, Supergirl, Captain Marvel (Shazam!), The Riddler, Starfire, Martian Manhunter, Nightwing, Booster Gold, Raven, Donna Troy (Wonder Girl), Spectre, Creeper, Deadshot, Penguin, Deathstroke, Sinestro, Black Adam, Captain Cold… Batman mellé akkor már Ra s-t, Two-t és Scarecrow is begyűjteném, no meg akkor az első sorozatból Jokert még :) De mennyire nem bánnám, ha lenne egy filmhősök sorozat is, amelyhez nem feltétlenül képregényhősöket, hanem olyan filmes figurákat lehetne mellékelni, mint mondjuk Don Corleone, Gladiator, Indy és persze egy JP-s tyrannosaurus-t :) Bár egy kiadó is gondolkozna ezen :)
0
2009. február 13., péntek 12:04
Beírom ide is:

Előfizettem a DC Comics Szuperhősök sorozatra! :-D
Most már csak egy megszorítócsomagot kell összehozni magamnak amiből befolyik egy kis külön lóvé! :-D

0
2009. február 11., szerda 1:07
Nekem is, csak meg kéne beretválni :))!
0
2009. február 10., kedd 23:50
Bár ez a kép Ultimate,nekem jobban tetszik Matthew! :)
0