Keresés

Képregények

2008. december 31., szerda 17:54
Megrendelted?
0
2008. december 31., szerda 17:30
Ezen már túl vagyok.
0
2008. december 31., szerda 16:38
Majdnem az összes kapható,jó áron itt:
www.comicsinvest.hu
0
2008. december 31., szerda 15:49
Keresem az itthon megjelent Aliens és Predator képregényeket.
0
2008. december 31., szerda 15:44
Sziasztok!
Eladó,kifogástalan állapotban:Death Note 1-2 -2000-ft
Érdeklődni: jambe@freemail.hu
0
2008. december 29., hétfő 23:15

Pár kép az új Wolvie filmből.
0
2008. december 23., kedd 20:11
Ja, és vannak utalások a Superman Batman kötetben a Hushra is!
0
2008. december 23., kedd 20:09
Szerintem egyértelműen,igen.Nekem nagyon tetszett,valóban roppant csavaros.Rengeteg hős és gonosz felvonul benne.A Jokert nem kicsit veri szét hősünk. :)A rajz az egyik legjobb rajzoló,Jim Lee munkája.Szerintem nem fogsz csalódni!Nagyon jó!
0
2008. december 22., hétfő 17:38
Na igen...viszont a mostani Captain America V5 az egyik legjobb a mai képregények között. Messze kimagasló.
0
2008. december 22., hétfő 16:51
Jason!

Még annyit akarok kérdezni, hogy a Hush 3 kötetéről mi a véleményed? Állítólag csavaros, meg minden...szerinted érdemes rá beruházni majd 9 rugóért, vagy inkább a Batman Vs Superman?
0
2008. december 21., vasárnap 17:04
Köszi a választ!

Mindkettőt ugyanúgy szeretem, annyi a különbség, hogy a Marvel univerzummal sokkal előbb ismerkedtem meg.
Szerintem egyenlőre a Batman-Supermant veszem meg, a Mutánsvilágot meg majd a folytatással együtt.
0
2008. december 21., vasárnap 14:11
Értem a kérdést! :)
Attól függ,melyik univerzumot szereted jobban,a DC-t vagy a Marvelt?
Az a helyzet hogy még azt sem írhatom melyik a komolyabb,mert mindkettő felnőttesebb hangvételű.A Superman-Batman -ben szerepel Darkseid,Barda,Wonder Woman is,jó történet nagyon tetszett.De nekem a Mutánsvilág valahogy jobban bejött.Iszonyatosan nyomasztó,belegondolni hogy van egy fejlettebb faj,ami elnyom.Mindkettő rajza gyönyörű,a történetvezetés nem kusza,kidolgozott karakterek.
Viszont,bár a Superman-Batman sincs még befejezve,lezárt a történet.A Mutánsvilág jövőre lesz folytatva.Ha esetleg ez is szempont nálad.Nekem ez utóbbi jött be jobban.Bár igaz,én mindig a Marvel univerzumot szerettem jobban,szerintem összetettebb,szerteágazóbb.A karakterek kidolgozása és jellemfejlődése is mélyebb, számomra többet nyújt.Tehát egyértelműen: Mutánsvilág! Magnus ház!
0
2008. december 21., vasárnap 13:53
A mutánsvilág vagy a Superman-Batman szerinted a jobb?
0
2008. december 21., vasárnap 13:45
ŐŐŐ....Usagi3-5
0
2008. december 21., vasárnap 13:44
Én is várom már!Nekem is megvan már egy hete,de még nem sikerült odáig jutni hogy elolvassam.Majd ünnepek közt,az elsővel újra! :)
A Mutánsvilág-ot,Sarah történetét,a Superman-Batman könyvet már kivégeztem,még visszavan a Titkos háború,a Watchmen 2 és a Teljes Gemini jelentés! :)Még a Sin City 4-et,Dampyr 6-ot,Tintin 3-6-ig,Agatha Christie sorozat,Kázmér és Huba 2-4,Usagy 3-5,és a Piszkos Fred közbelép volt benne a 100 lépésben,de kicsúszott,vagyis átcsúszott jövőre! :(
0
2008. december 21., vasárnap 12:46
Na végre sikerült megvenni a Watchmen 2. kötetét is. Féltem, hogy az első kötet hatása után nem lesz annyira jó, de kellemeset csalódtam, jobb volt mint az első. A Rorschach-os részek tetszettek ebben is a legjobban, és amin magam is meglepődtem az az, hogy a kalózos történet most nagyon tetszett, főleg a párhuzam a Watchmen és a kalózos szotri közt.
Röviden és tömören ennyi. Nagyon várom a februárt.
0
2008. december 18., csütörtök 18:45
Sziasztok!
Eladnám a Watchmen 1-2 kötetét 3000Ft-ért.Mindkettő kiváló állapotban van.Érdeklődni:jambe@freemail.hu
0
2008. december 14., vasárnap 19:37
Kár,a Bosszú Angyalait is érdemes bepótolni.Ez időrendben a Káosz után történik.Kérd ezt karácsonyra! :))
0
2008. december 14., vasárnap 19:18
Ahogy jelenleg anyagilag állok, örülök ha túlélem a karácsonyt :). Így is kérdőjeles, hogy a Wtachmen 2. kötetét megtudom-e venni még decemberben. De az összes Bosszú angyalait be akarom pótolni, mármint nem az összeset, mert a Kitörés meg van.
0
2008. december 14., vasárnap 19:04
Most olvastam el.Nem semmi történet.Ha szeretitek a Képregényeket,olvassátok el.Hatalmas sztorit mesél el.Elég nyomasztó gondolat egy Magneto által uralt világban élni.
Johnny,ha olvastad,kíváncsi lennék a véleményedre! :)
0
2008. november 30., vasárnap 18:20
A ComicDrome második felvonása, Amerikai Kapitány szapulásával és Dead Pool istenítésével -_-

http://videodrome.freeblog.hu/archives/2008/11/30/ComicDrome_2/
0
2008. november 29., szombat 20:39
Én majd csak akkor kezdek neki az olvasásának, ha mind a 3 kötet meglesz! :)
0
2008. november 25., kedd 14:52
A Walking Dead egyszerűen fantasztikus. Anno amikor elkezdődött akkor kezdtem el olvasni és kb az első 20 számot olvastam ezidáig. Szabályosan ömlik az emberre a világvége utáni hangulat és a nyomasztó atmoszféra. Nyugodtan ki merem mondani, hogy a legjobb image képregény, ami valaha készült. Én a Spawn-t utáltam.
0
2008. november 25., kedd 13:15
Persze, hogy elolvasom, csak legszívesebben az egyik letétele után már venném kézbe a folytatást, de talán így jobb is mert emésztgethetem, átgondolhatom az olvasottakat amíg nem jön a következő füzet.
Amúgy nem lőttem el a két leírt dologgal semmilyen poént magamnak?
0
2008. november 25., kedd 8:20
Johnny McClane: akkor a képregényt se olvasd el a film megnézése előtt... ;)
Ami hülyeség lenne. Olvasd csak el a képregényt! :D
0