Keresés

Képregények

2008. október 29., szerda 1:54
Köszi!

3 Door Down az előadó és Kryptonite a szám címe. Igen, én is sokat szenvedtem a listával, de nem is a rangsorolással leginkább, hanem azzal, hogy mi kerüljön fel és mi ne. Pl. nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy a Fantasztikus 4 Rise of Silver Surfer vagy a 2003as Hulk kerüljön e fel stb.

Jason Todd!

Nem is írsz, hogy mit szólsz a listához? Szégyeld magad! :)
0
2008. október 28., kedd 20:01
Oké, nálam a 2490 is 2500, nem fogok 10 forinton szórakozni...
0
2008. október 28., kedd 19:59
2500-at én sem,ez 2490.  :)))
0
2008. október 28., kedd 19:55
Biztos én nem vagyok haladó szellemű, de 2500-öt nem adnék ki ezért... és más képregényért sem. Haverom nagy képregényfan, ő szokott venni ilyeneket, én nem értek hozzá és nem is rajongok értük... sajnos egy ilyet (egy vastagabb fajtát) ki lehet olvasni 2 óra alatt, mégha hozzáadjuk azt az időt, amíg a képekben gyönyörködsz... és annyi pluszt nem ad, mint egy jó regény... legalábbis nekem nem...
0
2008. október 28., kedd 19:54
És egy méltatlanul elfelejtett remekmű 15. legújabb száma:

0
2008. október 28., kedd 19:48
Már kép is van hozzá:

0
2008. október 28., kedd 19:38
Jó kis lista lett, a zene is illik a képregényes támához :) Ki az előadó?

Amúgy én nem tudtam volna összehozni egy 20-as listát. Film lett volna elég, de baromi nehéz rendesen rangsorolni. Több olyan film van, amit szinte teljesen egyformán szeretek.  A Top 15-tel is megszenvedtem.
0
2008. október 28., kedd 17:24
Nem értem , hogyan sikerült ilyenre.
0
2008. október 28., kedd 17:23
Asterix

Szerintem az eddigi csúcs, egy 70-es évekbeli bontatlan (hol volt eddig és miért nem bontották fel?) Asterix képregényt majdnem 100 ezer forintét vettek meg.
Nekem is megvan az első 5 db. újvidéki kiadás, de én ronggyá olvastam kisiskolásként. Ami érdekes németországban vagy ausztriában 5 EU-ért kapható darabonként az összes kiadvány, ami ha jól emlékszem Asterixből 33, Talpraesett Tomból 80 körüli képregény jelent meg. Tehát 120 db-bal számolva ez összesen 600 EURO, ami majdnem ennyi mint itt 1 db. Nálunk soha nem volt kiadva az összes Asterix és most sem adják ki, úgy tudom sokat kér a jogtulajdonos, talán 100 ezer db- hoz kérné a jogdíjat, ami szvsz sokszorosa az eladható példányoknak. Most a Talpraesett Tomot adják ki. eddig 10 szám jelent meg a 80-ból. Évente 3-4 példánnyal számolva eléggé sok időben lesz meg a teljes gyűjtemény.
0
2008. október 28., kedd 15:53
Fenébe...novemberben se marad már egy kanyim se ;).
Kész a videó, bocs, hogy kicsit szaggat, nem tudom mi baja van.
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=8tGAVv_JFqQ
0
2008. október 27., hétfő 19:32
Johnny,ha erre jársz.....

"Az óceán alján Batman felfedez egy űrhajót, amely valószínűleg a Kripton bolygóról érkezett. Utasa egy fiatal lány, aki Superman unokatestvérének mondja magát, és szuperképességei valóban meg is egyeznek az övéivel. A mindig óvatos Batman számára gyanús ez a váratlan érkezés, Superman ellenben boldog, hogy nincs többé egyedül a Földön. Amíg ki nem derül az igazság, Wonder Woman befogadja a jövevényt az amazonok közé, ám Darkseid, a Sötétség Ura is szemet vetett rá…
Hét év után először olvasható magyarul a két legismertebb szuperhős, Superman és Batman egy közös kalandja. Írója Jeph Loeb, a nálunk is nagy sikert aratott Batman: Hush szerzője, rajzolója a nemrég elhunyt Michael Turner, akinek ez volt az utolsó jelentős munkája.
A Képes Kiadó új kiadványa november elején kerül a könyvesboltokba. "
0
2008. október 26., vasárnap 17:13
Hát messziről sem.Bár ha az új feldolgozásokat nézzük..nem,nem jobb,mert igazából az új holtak napját még nem láttam,A Savini-s élőhalottak meg üt mindent.De ha nem fogja nagyon elvinni egy ilyen efektekkel teli látványorgiába,ami megeszi a mondanivalót,akkor jó kis film lesz.Most már Magyarul is hozzáférhető a Comix! Hurrá!
0
2008. október 26., vasárnap 17:08
Na ez kimaradt az életemböl.... a zombis filmek nem a kedvenceim, de hallottam, hogy meg sem közelíti a 78-as Romerosat (ezt láttam véletlenül :D)
0
2008. október 26., vasárnap 17:05
Reméljük nem olyat mint a Holtak hajnala remake...  :)
0
2008. október 26., vasárnap 17:00
Eddie Campbell ohhh. nem ugrott be a neve. pedig emlékeztem egy másik fickóra is :).
Ugyan a Watchmen -ből milyen filmet csinált Snyder...már várom!
0
2008. október 26., vasárnap 16:58
Ha már Alan Moore:

0
2008. október 25., szombat 23:47
Ötletes!A Fülessel én is így jártam el!Csak borítót nem csináltam és nem kölcsönöztem.
Meggyógyulni?Azt hiszem soha nem fogok. :)
0
2008. október 25., szombat 23:45
Párszor én is rendeltem,ugyanez a véleményem.ÉS VAN NÁLUK COMIC DEFENSE BAG IS !!!!!!Vidéki lévén ennek nagyon örülök! :)))
0
2008. október 25., szombat 23:42
:)))
0
2008. október 25., szombat 23:34
A nyolcvanas évek közepén saját "képregénytáram" volt.. Komolyan: a  Füles újságok egyes számaiból kivágtam a képregényeket, Technokol Rapiddal összeragasztottam őket, az elejére saját kézzel borítót szerkesztettem (akkor még nem volt szgép.. ), aztán a barátaim meg kikölcsönözték.. Volt olvasójegy, meg minden.. :-))

Egy csomó képregény még lent porosodik a pincében..

Már meggyógyultam ám!  :-))
0
2008. október 25., szombat 23:32
2 nap távolságból mondanám,zseniális az,aki a Comicsinvest mögött áll,pontos,precíz,megbízható,már rendeltem tőle nem egyszer,a csomagolása biztonságos és sérülésmentes...:)
0
2008. október 25., szombat 23:28
De komoly :))))))
0
2008. október 25., szombat 23:23
Ok!
Na ha nem kell a komolyság:

:)))
0
2008. október 25., szombat 23:15
Lári fári komolyság! ;)
Mindjárt repül egy mél...
0
2008. október 25., szombat 23:14
Abból is van pár,de ezek kicsit komolyabbak! :))
0