Keresés

Iron Man - Vasember 3. - Limitált fémdobozos változat - Xpress Online Xkluzív (steelbook) (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2013. szeptember 11., szerda 13:37
Én félek, hogy már késő az első rész kiadása...
A pack pedig érdekes kérdés, mert aki pl. megvette a 3. rész fémdobozos változatát, csak valami nagyon extra kollekció miatt cserélné le (legalábbis szerintem).
Mindenesetre várom a fejleményeket.
0
2013. szeptember 11., szerda 11:54
Akkor fain.
most posts by TM
0
2013. szeptember 11., szerda 11:38
BD-n!!!
0
2013. szeptember 11., szerda 11:31
dvd-n!!!!
0
2013. szeptember 11., szerda 11:07
Jövőre lesznek meg a jogok, a Pro Video 100%-ra mondta, hogy hozza a Vasember 1. részt és egy packot is szeretnének kiadni.
0
2013. szeptember 11., szerda 11:06
A BD mióta olyan, mint a DVD?
Láttál már BD tokot és DVD tokot?
Ha igen, rá kell jönnöd miért kisebb a BD fém.
0
2013. szeptember 11., szerda 11:04
Szépek ezek a kiadványok így együtt - én szintén ugyanezt a kombinációt választottam - igaz a DVD lemezeket "kikukáztam" belőlük és a BD-k figyelnek benne :) Remélem jön majd egy szép trilógia kiadás, mert az első két rész dobozméretének egységesítése a kisebb méretre az eltelt idő vonzatában már költséges móka lenne.
0
2013. szeptember 11., szerda 8:34
Szépen benézted. Mondhatnám: FAIL.

Az első két rész csak DVD-n jelent meg fémdobozban. Az első rész csak DVD-n jelent meg Magyarországon. Szóval azokat nem a DVD-hez adták, hanem azok a DVD kiadványok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. szeptember 11., szerda 4:53
Vagy azok a DVD-hez járt fémtokok?
0
2013. szeptember 11., szerda 4:52
Ez azért siralmas, hogy nem ugyanakkora a 3. rész tokja, mint az első kettő.
Ez egy FAIL.
0
2013. szeptember 7., szombat 21:24
A fémtok miatt vettem meg egy akcióban a második részt DVD-n. Viszont alapból az egységes csomagolást simán feláldoztam a jobb képminőség oltárán, és először a BD változatot vettem meg.
0
2013. szeptember 7., szombat 17:22
Csak akkor nagyon el fog térni a 3. rész.
Így lesz a legjobb, hogy mind3 fémtokos
0
2013. szeptember 7., szombat 10:39
Meg kell venni mellé a sima DVD kiadást, és akkor meglesz mindhárom formátumon. :-)
0
2013. szeptember 7., szombat 10:28
Szép kiadás lett ez a BD3D + BD steel.
De lehetett volna BD + DVD steel is.
0
2013. szeptember 6., péntek 21:17
A 2. rész BD-n is megvan. A közös fotó apropója a bádogtok volt.
0
2013. szeptember 6., péntek 21:03
Szép kiadás.
Nekem is ugyanígy lesz majd meg nemsokára.
1-2. rész DVD és a 3. BD.
0
2013. szeptember 6., péntek 16:29
Grat,igazi bádogos vagy :-) Nekem az első a maszkos, de nem bántam meg, jobban tetszett, mint a fém.
0
2013. szeptember 6., péntek 15:26
Képek a kiadványról:

0
2013. szeptember 6., péntek 4:33
Ez viszont egy jó széria. Néhol előfordul pár nagyon pici karc, de összességében nem jellemző. Egyedül a korongok szitázásában fordulnak elő a fényes felületen matt foltok, nem sikerült mindenhol egyenletesen felhordani a réteget. Szívesen írnék a tartalomról is, de egyelőre nem áll módomban, így azt meghagyom arzónak.
most posts by TM
0
2013. szeptember 6., péntek 3:36
Természetesen :-)
0
2013. szeptember 6., péntek 3:34
Ezek szerint jól működik az "open" gomb.
most posts by TM
0
2013. szeptember 6., péntek 3:28
Akkor jó, jó hallani, hogy valaki végre elégedett az otthoni 3D-vel. Mert sokan:
Wáááá hülye 3D semmi értelme otthon, moziba van csak 3D. Nekem eddig az összes 3D-s filmem átadta a 3D-t és kijött.
0
2013. szeptember 6., péntek 3:19
A 3D-ről már tudok nyilatkozni. Ezt a képformátumot kifejezetten az én ízlésemnek találták ki, ezért minden esetben kíváncsian várom a hatást. Jelen esetben egy viszonylag  természetközeli  képet eredményezett színtelitettségben, se nem túlszínezett se nem túl fakó - bár én szeretem a kicsit megemelt színhatást - olyan életszerű volt. Ugyanez elmondható a 3D-s hatásról is, nem volt felesleges játék a mélységekkel, nem voltak kirívóan a képernyőből kiemelkedő hatások, mintha valóban térben előttem zajlottak volna az események. Ízlése válogatja kinek milyen lehet a jó 3D, ez a film azt hozta  amit kellett, azaz nem a 3D vonta magára a figyelmet hanem egy plusz hatásként annak tartalmiságát töltötte meg jobban élettel. Egy-egy jelent volt csupán, az is a vége felé mikor a mélységélesség számomra érthetetlen módon nem arra a szereplőre fókuszált akin a hangsúly volt, de lehet csak elsiklottam valami tartalmiság felett. Szóval amit egy otthoni, mozihoz képest kis képernyős megoldásban elvárható azt tökéletesen teljesíti a lemez.
0
2013. szeptember 6., péntek 2:51
:-) BD3D lemezt is teszteld, ha van rá lejátszód. Moziban hatalmas csalódás volt  3D, szinte semmi nem jött ki. Pedig nagyon mondták, hogy ilyen-olyan lesz a 3D-be benne. Otthon kíváncsi vagyok mennyire jön át a 3D.
0
2013. szeptember 6., péntek 2:46
Ez más egyedi kiadásnál sincs különb aránnyal. Jönnek az árfolyambúvárok a külföldi linkjeikkel és rázzák az öklüket, a bili fala pedig melegszik. Az egészet még színesíti néhány bennfentesnek öltöztetett kamuinfó a "tutiról", egy-két szaraBD szara3D szaraszinkron böffenés, és máris kijön a 10:1-hez arány.
most posts by TM
0