Helyes, kíváncsi vagyok, hogy néz ki a belső borító, meg hogy milyen "valójában" a kiadvány. Ezek a netes képek mindig csalnak. :)
0
2013. szeptember 6., péntek 2:42
2288
:) Holnap teszek fel képeket, úgy láttam valaki kérte. Akinek megvan mondjuk úgyis tudja milyen. De aki még beszerzés előtt áll, vagy gondolkodik annak lehet segítség.
0
2013. szeptember 6., péntek 2:38
2738
Az is leginkább neked köszönhetően. :)
0
2013. szeptember 6., péntek 2:37
2288
Ezzel együtt 254 hozzászólás a topicban. Visszanéztem, ebből kb. 15-20 szól a filmről, kiadványról érdemlegesen...
0
2013. szeptember 6., péntek 1:15
1219
38évesen menő srác lehetsz te is :-) csicsgyári felszopója vagy XD Zacsi-pacsi gondolom megy nálatok, endrúúúka :)
0
2013. szeptember 6., péntek 1:13
1219
Engem legalább megszültek, nem kiszartak majd rád néztek és mondták, hogy ÚHHH: Ezt a korcsot beadjuk inkább az árvaházba XD Aztán ott sem kellettél senkinek és most itt van nekünk egy szép kifejlett csicskagyári, akinek semmi élete. Csodálom, hogy még nem vert telibe senki. De az árvaházba csak nevelgettek a többiek, de ahogy látom nem sok sikerrel.
0
2013. szeptember 6., péntek 1:12
52684
Nyugi, ne fáraszd magad zsebtükörrel a majommal szemben. Volt már itt nem egy netkukoricajancsi, akinek jót tett néhány kedves atyai szó, és azóta sikerült agyilag is felnőniük. Kézben tartom a dolgot.
Indulatot csak szeretnél, ám én kijelentő mondatokban beszélek, amiben a tényeket közlöm. Például, hogy megszült.
most posts by TM
0
2013. szeptember 6., péntek 0:25
7074
Más nekem is volt a kezemben ma. De nem ugyanaz, mint neked, mielőtt valaki...
0
2013. szeptember 5., csütörtök 23:57
7721
Ma volt a kezemben, ez is meg más is. Már a hófehérnél és a cloverfieldnél is tetszett ez sérüléses dizájn. Plusz ennek a bádognak elvileg mindent ki kell bírnia, hiába tűnik az első pillanatban problémásnak.
0
2013. szeptember 5., csütörtök 23:24
115
Én sem vagyok szent, ezt leszögezhetjük.
Ami a "fillérbaszóskodás"-t illeti, nálam sajnos nagyon is számít az a (jelen esetben 4-5) pár ezer forint különbözet, amennyivel olcsóbban kintről tudok megvenni egy-egy filmet. Abból a pár ezer forintból tudok venni még 2-3, jó esetben akár 7-8 blu-rayt is és ráadásul itthon. Megbecsülök minden normális kiadást. Ha viszont a kiadó vagy éppen az árusító haszonszerzése céljából valami jóval drágább (nem pár száz forintra gondolok!), mint kint, akkor igenis elgondolkozok a kinti vásárláson.
Arra viszont még senki sem reagált, hogy vajon mire fel ez a nagy árkülönbség!? Eddig még ilyet nem tapasztaltam, hogy nálunk egy darab film (nem több filmet tartalmazó díszdoboz!) 4-5 ezer forinttal drágább legyen, mint a cseheknél vagy az angoloknál.
0
2013. szeptember 5., csütörtök 19:23
8851
Élmény ezeket a hozzászólásokat olvasni a VASEMBER 3 topicjában. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. szeptember 5., csütörtök 18:24
1219
Ő kezdte, azóta én kitaláltam a nevére valamit, ami látom szerencsére nagyon idegesíti. De én soha nem anyáztam, senkinek a családját nem venném a számra. Gondolom mások sem. Az meg, hogy egymásnak szólogatunk belefér. Mert engem nagyon nem izgat ha ír rám valamit, visszaírok és ennyi. De nem süllyednék soha oda, hogy másnak az anyját szidjam. Mit tett valakinek is az anyja rosszat. Ezt a primitív emberek szokták, hogy ANYÓD tudjuk melyik népcsoport :-)
0
2013. szeptember 5., csütörtök 18:21
2738
Mindketten túlreagáljátok, és már alapból vehemensen szóltok a másikhoz. Nem tudom, hol kezdődött és mivel kezdődött ez az egész, de max az lehet a megoldás, hogy egyszerűen figyelmen hagyjátok a másik hozzászólásait, vagy ha mindenképpen be akartok kapcsolódni a beszélgetésbe, akkor azt tegyétek kulturáltan, ne rögtön a másik szidalmazásával kezdjétek a saját véleményetek kifejtését. Szerintem.
0
2013. szeptember 5., csütörtök 18:14
1219
Nem, látod milyen primitív anyázik, lehet valakinek az anyja meghalt már. Sajnos őt nem nevelgették otthon. Kis retardált az árvaházból jött. Ha kell örökbe is fogadom és majd én megnevelem. Ezzel most bizonyította, hogy egy bunkó paraszt. Senkinek nem szidjuk az anyját.