Keresés

Iron Man - Vasember 3. - Limitált fémdobozos változat - Xpress Online Xkluzív (steelbook) (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2013. augusztus 29., csütörtök 13:22
Nyilván, de ha azt látod, hogy elértéktelenedik, akkor ötször meggondolod, hogy mit és mikor veszel meg. Vársz egy akcióra vagy sem, stb. Tekintve, hogy letöltésnek, upc videótárnak, on demand szolgáltatásoknak hála manapság gyakorlatilag ingyen (ja, nem, havi pár ezer forintért) hozzájuthatsz ugyanezen filmekhez HD minőségben. És szerintem nem lényegtelen rész, hogy akár fél év múlva mi lesz, hiszen én sem szarom a pénzt... persze, aki megteheti, az valószínűleg azon az állásponton lesz, mint te, mert neked is mindegy. Ellenpéldaként mondanám például a képregény gyűjtőket - ott a képregények idővel nem hogy le, inkább felértékelődnek... és persze gyűjtőként nem azt mondom, hogy azokat a képregényeket majd el fogom adni később, de jó tudni, ha nem csak eszmei értéke van a gyűjteményednek, hanem ér is valamit. Szerintem inkább itt van a kutya elásva.
0
2013. augusztus 29., csütörtök 13:12
A hobbinak az a lényege, hogy az azt végző egyén számára legyen értékes. Hogy fél- egy- két- öt- év múlva mi lesz, az pont a lényegtelen rész. Merthogy ez nem tőzsde, ahogy szoktam volt mondani.
most posts by TM
0
2013. augusztus 29., csütörtök 12:54
Tulajdonképpen ha ez egy értékálló hobbi lenne, az ember szívesebben csengetne ki akár ennyit is egy filmért... :) 5 év múlva 2 ezret sem fog érni ez a kiadvány.
0
2013. augusztus 28., szerda 22:08
Majd lesz ez még akcióban is. :D
SuperHeRo
0
2013. augusztus 28., szerda 21:56
Azért nem hatezer mert ez BD3D-t is tartalmaz.
Mondjuk azok a steel-ek is 10 000 ft-ot kóstálnak és nem ennyit.Kár érte.
0
2013. augusztus 28., szerda 21:44
Ez az amit én sem értek...
Én is a műanyagot fogom majd megvenni.
SuperHeRo
0
2013. augusztus 28., szerda 20:20
Spanyoloknál megjelent aug. 28-án.

http://www.mubis.es/articulos/fotografias-del-steelbook-de-iron-man-3-en-blu-ray

Szerintem amennyibe kerül nálunk, ennyit nem ér. Ez a borító se a legjobb választás. Hogyha a Halálos iramban 6-ot ki tudják adni 6.000 Ft-ért, akkor ezt miért nem lehet? Valószínű Én maradok a műanyagtokosnál. :(
0
2013. augusztus 27., kedd 13:58
De ezt legalább behozzák. Manapság ennek is kell tudni örülni.
most posts by TM
0
2013. augusztus 27., kedd 13:47
mégse változik az ár :(
kapzsi banda!!!!
0
2013. augusztus 21., szerda 2:29
Tőled ezt egy kedves hozzászólásnak veszem, köszi! :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 21., szerda 2:28
Nincs igazad ;-) Csak részben. Egyébként ebben sincs nagy ördöngösség, csupán tudatos véleménynyilvánítás. Az a titka, hogy az ember csak olyasmihez szóljon hozzá, aminek a valósságáról meg van győződve. Sok mindenhez nem szólok hozzá, ahhoz, amihez nem értek és ahhoz, ami nem érdekel. Ezt is vissza lehet keresni, ha még mindig én vagyok a tananyag. Egyébként hízelgő is lenne, de pont egy fasza kiadványt offoltok szét. Már "előttem" elkezdődött a dolog, s nem kizárt, hogy valakit még jobban érdekel a fórum originál témája, az Iron Man 3 fémdobozos kiadvány, magyar változatban magyar boltból.
most posts by TM
0
2013. augusztus 20., kedd 22:56
Én még csak most olvastam vissza a fórumozzászólásokat de megfájdult a fejem! Ááá...elment a kedvem az egésztől!!!
0
2013. augusztus 20., kedd 20:11

Ismét összeugrott a díszes társaság. :)))

Nem szeretném senki pártját fogni. DE!!!
Ha valamelyik fórumon vita alakul ki és TM "beszáll", akkor ott senki másnak nem lehet igaza, csak neki. Még ha maga a jó isten szólna hozzá valamihez, akkor is, csak és kizárólag TM-nek lehet igaza. Ezt már észrevettem az évek folyamán. Vissza lehet nézni több fórumot is nyugodtan. Ez van. Mindig van valaki, akit le se lehetne lőni, csak ha azt mondod neki, hogy "IGEN, NEKED VAN IGAZAD!"
0
2013. augusztus 20., kedd 19:46
Ráadásul egy virágmintás lila szamár is vagy.
0
2013. augusztus 20., kedd 10:39
Nem baj csicskagyári, ha már az életed egy nulla itt kiélheted magad :-)
0
2013. augusztus 20., kedd 10:08
Ne rontsd el a kölök játékát. :)
Amúgy ez ugyanaz, aki pár hete nagy dirrel-durral lelépett innen, búcsúzóul lecsicskázva az Xpresst is, meg az összes lúzer s egyben pénzsóvár meg zsugori kiadót. Aztán visszasunnyogott és mára ő lett a kiadói bennfentes meg az Xpress mentora. Ugyanakkor állandóság is van a skizofréniája mellett, a külföldi beszerzések és az Xpressnél olcsóbb áraknak az Xpress fórumba való belekürtölése képviseli viselkedésében az állandóságot.
Nekem egyébként alapvetően nincs bajom senki gyermeki lelkesedésével, de ha ahhoz ostoba, megalapozatlan gyalázkodás, sértegetés kapcsolódik, akkor már lehet, hogy  élek a fórumozás adta lehetőségeimmel. Hogy nem eredménytelenül, azt az mutatja, hogy a legutóbbi sommás véleménykinyilatkoztatás óta mostanra már csak én vagyok csicska.
most posts by TM
0
2013. augusztus 20., kedd 8:22
Hű, de el vagy tájolva! Én ironizáltam kicsit, nekem meg nem szólt be senki. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. augusztus 20., kedd 2:47
De hát olvastad, én vagyok a tananyag az állítólagos hétfős csoportban. :)
Két külföldi és/vagy szuperolcsó rendelés között a TM-ellenes kommunikáció elsajátítása a program. (Ha éppen nem a kiadók kritizálásának adjunktusszintű magasságát ömlesztik a dvdextrára.) Szerencse, hogy megtudhattam, hogy ennek ellenére az én életem a hitvány, ha ezt nem olvasom, még hajlamos lettem volna fordítva gondolni.
most posts by TM
0
2013. augusztus 20., kedd 2:39
Nemcsak meleg vagyok, hanem román, cigány és zsidó is. Legközelebb ne hagyd ki az egyik jelzőt se, mert a végén még megsértesz, jóember.
most posts by TM
0
2013. augusztus 20., kedd 2:37
Három jóérzésű ember próbál értelmet verni a hülye fejedbe. Becsüld meg, kisgyerek, másnak egy se jut.
most posts by TM
0
2013. augusztus 20., kedd 1:46
Szerintem lehetne maradni a fórumon való beszélgetésnél és figyelmen kívül kell hagyni a többi marhaságot. De oké, ha ennyire ráérsz, akkor foglalkozz velük. Te írtad, más sem foglalkozik már velük.
0
2013. augusztus 20., kedd 1:33
Nem nekem szóltak be, hanem Robeenak és Gyulusnak, hogy mit képzelnek ők. Mert merünk beszélgetni egy fórumon. De ők írkálhatnak mindig mindenhova, csak más ne tegye. Mert itt ők a melegek és ők zacsi-pacsizhatnak itt. Engem hol érdekelnek ilyen fáradt emberek, semmi életük itt arcoskodnak csak az életképtelenek. csicskagyárit meg mindenki lehordja a háta mögött, ahogy beszélgettem sok emberrel. Mindenki azt mondta egy nagyképű veréb ember és ne foglalkozzak vele, sokan  szarnak a fejébe és már ők sem foglalkoznak vele.(Ezt vagy 6 ember mondta róla itt a fórumról) Szóval ezt is nagyon bebukta és a kis meleg barátai is akik fogják a kezét neki XD Ha megnézed kedves Joe Cornelius Hallenbeck a fórumon mindig osztja az észt, meg mit csinál meg kivel közbe meg senkit sem érdekel a hitvány élete. :-)
0
2013. augusztus 20., kedd 1:17
Nekem nem szóltak be. Neked szóltak be a stílusod miatt. Nem hinném, hogy ennek most itt lenne a helye.
0
2013. augusztus 20., kedd 1:00
Én hőbörgök, csak mindig ez a 3 ember szólogat be mindenkinek az oldalon. Ennyi az egész, most is az a szerencsétlen szólt be nekünk, hozzá sem szóltunk. De ő nem bírja ki, hogy ne írjon valamit.
0
2013. augusztus 20., kedd 0:57
DANIBOY, légy szíves, fogd vissza magad egy kicsit! Semmi értelme itt hőbörögni.
0