Keresés

Star Trek

2006. augusztus 4., péntek 9:53
Szerintem csak az utcanév és házszám kell. A városnak meg egyebeknek úgy is külön rublika van. Szerintem ha beleférsz egy adress line-ba, akkor a másikat hagyd üresen
0
2006. augusztus 4., péntek 0:46
Konkrétan az "Address Line 1 és 2-höz mit kéne írni, a többire rájöttem (a sorrendre vagyok kíváncsi).
0
2006. augusztus 4., péntek 0:37
Bocs, ha hülyét kérdezek, de hogy kell a címet megadni Amazonon? Írnám be az adataimat...
0
2006. augusztus 4., péntek 0:22
Dylan:

A Trek mozifilmeken az 1.-7.-ig az angol kiadásokra került a magyar felirat, a 8.-9. részek külön kelet-európára készültek, magyar szinkronnal és felirattal, a 10. résznél meg újfent az angol kiadás a magyar felirattal ellátott.

A laserdisken.dk dán oldalon kint van a Nemesis SE angol kiadásának a hátsó borítója, annak tanúsága szerint szerepel magyar felirat a kiadványon, ezért kockáztatom meg az Amazonról rendelést (a TOS 1. évadával együtt - egyelőre).

Majd szeptember elején jön a TOS 2.-3. évadja is (egyszerre nem megy sajna, anyagi okokból, meg párom tökönrúgna érte). :)))
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:34
Ha csak nyomdász kell, itt vagyok én. Majd megbeszéljük!
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:32
Jah... Ha van egy nyomdász ismerősöd... :-) Én nem tudok szépen rajzolni... :-))
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:17
Egyszerűbb, ha csinálunk nekik dobozt! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:06
Na, böngészgettem egy kicsit a www.dvdcompare.net -et, (egész jó kis oldal...) Eszerint a mozifilmek 2 lemezes változatai (Angliában) 1.-6. rész megegyezik a nálunk kiadottakkal, csak ott kapnak egy szép kis egységes papírfeknit, és értelemszerűen van rajtuk magyar felirat. A 7.-10. filmeknél viszont más a helyzet, mert ezek külön magyar kiadásban jelentek meg... Ezeken már volt magyar szinkron is, tehát ezek nem rendelhetők angliából, mert nincs rajtuk magyar felirat... Sajnos... Csak a Skandináv változatokra került véletlenül magyar felirat, de arra se mindre... :-( Ez így nem lesz jó... Így kevés az esély arra hogy a majd idővel angliában is megjelenő szép díszdobozos 20 lemezes Star Trek SE Collection filmjei kivétel nélkül magyar feliratokkal lesznek ellátva... Pedig de szeretnék egy olyat...
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:24
Hát... mert az egyszerre túl nagy anyagi megterhelés lenne... :-) Majd a következő hónapban gondoltam, akkor meg az előbb említett mozfilm kollekcióval együtt rendelTETném... De nem találom még az amazon.co.uk-on...
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:09
Ha sikerrel jársz, lehet, én is benevezek rá! A 3. szezont miért nem kérted?
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:07
Bezony nekem is úton van már a TOS 1.-2. évadja!!!! :-)))))))))))))))))
Alig várom már hogy a kezem közé kaparintsam!
Az angol Nemesis SE-n van magyar felirat?
Nem tudja valaki hogy honnan lehet 10 mozifilm SE változatát megrendelni amin van magyar felirat is??? Ausztráloknál és R1-ben már megjelen, csak nincs rajta magyar felirat. Angoloknál még nem találom sehol, de ha megjelenik talán lesz rajta felirat, és akkot tuti vevő leszek rá!
0
2006. augusztus 3., csütörtök 17:11
Majd írd meg, légyszíves, hogy milyen a kiadvány!
Grat. a kártyádhoz, én tegnap szüntettem meg az utolsót is, ami még volt! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 14:36
Vajon magyar felirat lesz rajta legalább?

Lyta: tudok az Amazonos árakról, holnap rendelem is a TOS 1. évadát, a Nemesis SE-vel együtt (nem várok tovább, most lett dombornyomott kártyám). :)))
0
2006. augusztus 3., csütörtök 13:31
Az Amazon.co.uk-n nagy Ster Trek árleszállítás van.:-)) Kár, h most nincs rá keretem:-((
0
2006. július 30., vasárnap 18:42
Ez sem csúnya mi? :-)
0
2006. július 30., vasárnap 18:42
Jah, ez az előbb lemaradt:

0
2006. július 30., vasárnap 18:41
A Star Trek az idei évben hivatalosan is a 40. születésnapját ünnepli! (Az első epizódot 1966. szeptember 8-án adták le, bár sokan az első 1965-ös ős pilot epizódtól számítják a Star Trek születését...)

Azért nem telik ám eseménytelenül ez az év sem! Itt vannak a hírek-pletykák a készülő 11. mozifilmről, és novemberben végre a Star Trek rajzfilm változata is megjelenik DVD-n, így aztán tényleg teljes a Star Trek-es DVD kollekció! :-) Az 1973-74 között készített sorozat 22 epizódot élt meg!

Ezen kívül már az ötödik részénél tart a különböző 4 lemezes "Fan Collectives" DVD sorozat, melyben 4-4 lemezen tematikusan válogatnak össze 10-13 epizódot az öt Star Trek sorozatból, állítólag a rajongók szavazatai alapján... Hát nem tudom... Enegm nem kérdeztek meg arról hogy melyik epizódok is kerüljenek mondjuk a "Time Travel" kollekcióra... Eddigi ezek jelentek meg:

- > The Borg Collection
- > Time Travel Collection
- > Q Collection
- > Picard Collection
- > Klingon Collection
0
2006. július 28., péntek 17:51
Ellentmondásos a szándék és a múlt, hiszen a Star Trek sosem attól volt jó, hogy eksönmúvi lett volna, mert nem is volt az. Viszont nagy sztárok sem játszottak a mozifilmekben, bár az ős-szereplőket egy egyész bolygó ismerte, őket talán rendezhetjük ebbe a státuszba. Ezzel együtt a Trek-filmek inkább tudományosak, elgondolkodtatóak voltak, nevelő célzattal, és másodsorban piff-puffal. Akinek ez nem jön be, annak tök mindegy, hogy Shatner, Stewart, vagy Brad Pitt a főszereplő, így is úgy is unni fogja. Viszont egy jó sztorit elvihetett volna a hátán a Generations-legénység is még, vagy pedig ismeretlen színészek gyülekezete is. Egyszóval, a Mindenki iskolája és a Rózsa Sándor, egymással nem kompatibilis fogalmak.
most posts by TM
0
2006. július 28., péntek 17:38
Matt Damon? Ha Shatner játszaná idősen, az sem lenne jó nekem. Vagy csinálhatnának egy Matthau-Lemmon mintára Shatner- Nimoy utállak szeretlek típusú filmet, az legalább vicces lenne. A Trekben én azt is szeretem, h 40 éves, nem tetszene új effektekkel,T Pol vagy 7of 9 típusú cicákkal.
0
2006. július 28., péntek 8:17
Jól néz ki a poszter, a már wallpaperként is ez figyel az asztalomon, de én még ÍGY SEM hiszek ebben a projekt-ben... :-) Nem lesz ebből semmi...
0
2006. július 28., péntek 1:12
Én már nem tökölök a kártyával, ismerős szépen elmagyarázta mailben, hogy működik a dolog. :)))
0
2006. július 28., péntek 1:06
Itt az első poszter a 2008-ban debütáló filmről:

A hírek szerint érdekesen "folytatódik" a történet, ugyanis a producerek szeretnék feléleszteni a Star Trek legemblematikusabb sztárját, James T. Kirk-öt, akit a 11. mozifilmben Matt Damon fog alakítani.
Hogy ebből mi fog kisülni?
most posts by TM
0
2006. július 28., péntek 0:55
Napok óta tököltök ezzel az idióta kártyával, s közben senki sem beszél a Star Trek 11-ről!
most posts by TM
0
2006. július 27., csütörtök 17:48
Menj be a bankodba és érdeklődj ún virtuális kártya után, amit fizikailag nem gyártanak le ,csakaddig van elméletileg  ,amíg azt a pár dolgot megrendeled a netről.
Csak hallottam róla, én nem azzal rendeltem. Én inkább a kártyást választanám nem a csekket.
0
2006. július 27., csütörtök 8:40
Ha Angliából rendeled, és közvetlenül onnan is szállítják ki a csomagot, akkor azon nincs vám csak áfa.
0