Keresés

Elveszett filmek

2005. május 19., csütörtök 15:00
Na most már kíváncsivá tettetek...:-))) Én is látni szeretném!!! :-)))
Ha megvan a cím szóljatok.
0
2005. május 19., csütörtök 14:52
Igen, én is akörül láttam az öcsémmel együtt egyik éjszaka, azóta is emlegetjük, akkor néha ijesztgettük egymást azzal, hogy olyan hangon mondtuk, hogy "Janet", mint a filmben az egyik szellem. A nagymama hangján szólalt meg, az anyuka azt hitte, õt hívja, de a nagyi nem beszélt, a szellem szólt a hangján egy másik szobából. Kiráz a hideg, ha rágondolok! Orülök, hogy te is ismered!!! Biztos, hogy nem az a másik film az.
0
2005. május 19., csütörtök 14:49
DieHard!

Igen, a Full Circle az a film Mia Farrow-val, amit kérdeztél, a magyar címre nem emlékszem, de nagyon jó film volt. Annyit tévedtél, hogy nem az apuka vágja fel a kislány torkát, hanem az anyuka, Mia Farrow, õ nyitja ki véresen az ajtót az akkor érkezõ orvosnak. Izgalmas film volt, utána elköltözött Londonba egy házba, és ha jól emlékszem, egy korábbi gonosz kislány szelleme valahogy beleköltözött. Brrr.
0
2005. május 19., csütörtök 14:43
Ezt nem hiszem el!

Pontosan erről a filmről van szó! Én is azt hittem hogy rajtam kívül senki sem emlékszik rá! Akkor ez mégsem az 1979-es Amytiville Horror ugye? Gondolom te is 1994-ben láttad utoljára mikor én.

Fú de örülök!!!

(Most indulok az Star Wars III-ra.)
0
2005. május 19., csütörtök 14:37
Dylan!

Tudom, melyik filmrõl beszélsz, én is láttam annak idején, és nagyon ijesztõ volt. Egy tévéfilm volt, és emlékszem, többfajta szellemet láttak. Elõször csak volt olyan például, hogy az anyuka vagy a nagymama vasalt, és egyszercsak átvonult a szobán valami feketeség, mint egy nagy fekete felhõ. A nagymama persze halálrarémült, érthetõen. Volt egy olyan rész, hogy az apuka nézte a tévét, egyszercsak a lépcsõn lejött az emeletrõl egy fiatal lány, és mondhatni megerõszakolta a rémült apukát, aki azt se tudta, ki az a lány, hogy került oda. Késõbb, mikor már hívtak egy szellem-szakértõt, az látta meg az emeleten a szellemeket, két nõt, az egyik fiatalabb, a másik idõsebb, és mindkettõ olyan régi öltözetben volt, mint a Skarlátbetû film szereplõi, kb. abból a korból valók voltak. Nagyon jó, nagyon ijesztõ film volt, hiába tévéfilm, sokkal ijesztõbb volt, mint mondjuk a Hatodik érzék. A címével sajnos nekem is gondjaim vannak, talán Szellemek volt a címe, de ebben nem vagyok biztos. Van valaki, akit meg tudok kérdezni, hátha emlékszik rá, akkor majd írok többet. Azt hittem, erre a filmre senki sem emlékszik rajtam kívül. Tök jó!!! :-) Már ha te is erre gondoltál. Egyébként igaz történet volt, arra is emlékszem. És az volt az érdekes, hogy mikor elköltöztek otthonról, a szellemek mentek utánuk, tehát nem a házhoz kötõdtek, hanem rájuk szálltak.
0
2005. május 19., csütörtök 12:15
Plot Summary for
FULL CIRCLE (1977)

After the sudden accidental death of her small daughter, Julia Lofting, a wealthy American woman living in London, bolts her unhappy marriage and buys a house in Kensington which is haunted by the ghost of a quite obscenely nasty little girl who died in the 1950s and plans to use Julia as her pawn in a terrible revenge.
0
2005. május 19., csütörtök 11:20
A teljes címe: The Circle - Tha haunting of Julia...
Ez sem segít a magyar cím kiderítésében?
0
2005. május 19., csütörtök 11:12
Az Amityville Horror-nak nemsokára megjelenik egy újabb verzója moziban, már láttam az előzetesét.

Ha jól emlékszem a  79-es verzó kezdődik úgy, hogy az anyuka festegeti egy képre a házat a mezőn háttérben a gyerek játszik az apjával. És végül meg is veszik a házat aztán jönnek a bajok??? A legyekre én is emlékszem, meg arra hogy amikor rohannak ki a házból akkor mintha vér is folyt volna a falakból...

A Kísérteház című filmben Jeremy Irons-szal nincsenek igazi szellemek amennyire én emlékszem. Hanem egy látnok édesanya, a férje és a lánya...
0
2005. május 18., szerda 21:54
Die Hard 18. hozzászólásában említett filmnek a címe: Full Circle.
Sajnos a magyar címére nem emléxem.
De gondolom valami "nagyon frappáns" fordítás lehet.
0
2005. május 18., szerda 20:10
A Die Hard által említett filmet nem ismerem, amit írtam arra vonatkozott hogy a Rosemary s Baby-ben Mia Farrow játszik. Ez a Full Circle nem tudom mi lehet. Nem találtam hozzá magyar címet.
0
2005. május 18., szerda 19:59
Az IMDB-n találtam. Szerintem ez lesz az, csak nem tudom mi volt a magyar címe:
http://imdb.com/title/tt0074611/
0
2005. május 18., szerda 19:54
Valahogy az urott be, biztos Mia Farrow miatt.
Tévedtem. De ezekszerint te is láttad az említett filmet.
Mi lehet a címe?
Nagyon nem szeretem, ha valami nem ugrik elő, amit ismerek. Képes vagyok napokig csak azon morfondírozni.
Más is így van ezzel?
0
2005. május 18., szerda 18:20
Bambytchek!

A Rosemary s Baby -ben nem láthattál gyereket, meg véres jelenetet! De Mia Farrow stimmel!
0
2005. május 18., szerda 17:48
nem hinném, ha jól emlékszem, ennek még a film címe is érdekes volt, félelmetes talán, de nem biztos.
utána meg a házban voltak szellemek, de nem biztos ez sem, meg ha jól tudom valami radiátoros jelenet :).

szép is igy filmet keresgélni:)
0
2005. május 18., szerda 17:12
Az Amytiville-i horror nem a Manson családról szólt?
Az meg valamikor a 60-as évek végén történt, asszem.
Volt benne sok légy is. :-)
0
2005. május 18., szerda 17:04
Az Amytiville-i horror nem a Manson családról szólt?
Az meg valamikor a 60-as évek végén történt, asszem.
Volt benne sok légy is. :-)
0
2005. május 18., szerda 16:58
Nem lehet, hogy a Rosemary s baby-ről van szó?
Úgy rémlik, mintha az anyát Mia Farrow játszotta volna.
0
2005. május 18., szerda 16:32
Szerintem a tékában tutira volt egy ilyen Flamexes kazetta!
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 16:29
Az Örvény  (Maelstrom)  angol sorozat volt.

Íme a sorozat oldala a BBC honlapján:

http://www.bbc.co.uk/cult/classic/maelstrom/
0
2005. május 18., szerda 15:57
akkor kereshetem én labyrinth of time néven:)
0
2005. május 18., szerda 15:51
Most találtam meg az imdb-n a sorozat honlapját:

Into the Labyrinth (1981).

0
2005. május 18., szerda 15:43
ááááá. nagyon jó. köszi. utána is nézek van-e valahol valami kazi. mert ugye dvd:(
0
2005. május 18., szerda 15:39
Moziban sosem játszották nálunk. A tévében adták, de nem tudom, hogy mikor.
0
2005. május 18., szerda 15:37
DieHard!
Amit keresel az az Időlabirintus című sorozat. Ha jól emlékszem, 1986-88 között adta le kétszer a Magyar Televízió. 8 részes volt, s több gyerek, meg valamilyen Rodgo nevezetű varázsló kalandoztak a barlangban. Volt egy gonosz nő is, aki minden egyes rész végén a következőket mondta: Megtagadom tőletek a Nidust! A legelső részben a gyerekek "varázsolták" le Rodgóról a nagy követ.
0
2005. május 18., szerda 15:35
Szerintem az Örvény című sorozat lehet az. Én is emlékszem egy bolond nőre, meg a babáira egy szobában. Tényleg félelmetes volt. Azt hiszem spanyol sorozat volt, de nem biztos.
0