Dylan!
Tudom, melyik filmrõl beszélsz, én is láttam annak idején, és nagyon ijesztõ volt. Egy tévéfilm volt, és emlékszem, többfajta szellemet láttak. Elõször csak volt olyan például, hogy az anyuka vagy a nagymama vasalt, és egyszercsak átvonult a szobán valami feketeség, mint egy nagy fekete felhõ. A nagymama persze halálrarémült, érthetõen. Volt egy olyan rész, hogy az apuka nézte a tévét, egyszercsak a lépcsõn lejött az emeletrõl egy fiatal lány, és mondhatni megerõszakolta a rémült apukát, aki azt se tudta, ki az a lány, hogy került oda. Késõbb, mikor már hívtak egy szellem-szakértõt, az látta meg az emeleten a szellemeket, két nõt, az egyik fiatalabb, a másik idõsebb, és mindkettõ olyan régi öltözetben volt, mint a Skarlátbetû film szereplõi, kb. abból a korból valók voltak. Nagyon jó, nagyon ijesztõ film volt, hiába tévéfilm, sokkal ijesztõbb volt, mint mondjuk a Hatodik érzék. A címével sajnos nekem is gondjaim vannak, talán Szellemek volt a címe, de ebben nem vagyok biztos. Van valaki, akit meg tudok kérdezni, hátha emlékszik rá, akkor majd írok többet. Azt hittem, erre a filmre senki sem emlékszik rajtam kívül. Tök jó!!! :-) Már ha te is erre gondoltál. Egyébként igaz történet volt, arra is emlékszem. És az volt az érdekes, hogy mikor elköltöztek otthonról, a szellemek mentek utánuk, tehát nem a házhoz kötõdtek, hanem rájuk szálltak.