Keresem az Égig érő fű című magyar alkotást...jól elveszett...
0
2006. január 6., péntek 14:02
48
Köszi! Bár most közelebb vagyok az amazonhoz, mint a Francia Intézethez. Már meg is találtam a filmeket, több országban is megjelent már, így meg tudom rendelni számomra érthetö nyelven is :-)
0
2006. január 5., csütörtök 21:24
17
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy "Az öt nindzsa elem" - eredeti címe "Super Ninjas" című ,1982-es Hong-Kong-ban készült film meg fog jelenni DVD-n? Gyerekkorom egyik legnagyobb élménye volt, számomra jónéhány Bruce Lee filmet is leköröz dinamikában és hangban.
0
2006. január 5., csütörtök 19:48
62
A Francia Intézetből kikölcsönözhető a két Berri film. Megvan még nekik Berritől a Germinal is pl.
0
2006. január 5., csütörtök 17:57
48
Köszi, épp az amazon.fr-n keresztül próbáltam megtalálni, de így elnézve az eredeti címet nem csodálom, h nem sikerült eddig:-)
0
2006. január 5., csütörtök 17:55
462
Claude Berri két filmjéről van szó:
JEAN DE FLORETTE (1986) MANON DES SOURCES (1986)
Igen valószínűnek tartom, hogy Franciaországban megjelent DVD-n mindkét film.
0
2006. január 5., csütörtök 17:38
48
Sziasztok! Nem tudja vki, hogy "A paradicsom" és "A pokol" kétrészes igen hosszú film milyen címre hallgat eredetileg? Kíváncsi volnék, h megjelent-e már vhol, de eredeti cím nélkül nem tudom megtalálni.
0
2005. december 29., csütörtök 17:01
2
Kedves Mindenki ! Keresek egy Nino Manfredi filmet Csúfak, piszkosak és gonoszak 1978. Kösz lulu
0
2005. december 29., csütörtök 17:01
2
Kedves Mindenki ! Keresek egy Nino Manfredi filmet Csúfak, piszkosak és gonoszak 1978. Kösz lulu
0
2005. december 29., csütörtök 15:37
16458
Az elveszett ereklyék fosztogatói (Relic Hunter) TV-sorozat DVD-n nem jön? :D olyan jókat szórakoztunk ezen a filmen! :D
0
2005. december 28., szerda 2:22
493
nem
0
2005. december 27., kedd 0:05
16089
Na látod ezt nem tudom. De most ez nem japán film?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
én egy olyan cseh vagy magyar film cimét keresem, ahol egy szöke kiskölök mezitláb jár suliba, de a tanító vesz neki egy cipőt, és minden reggel megszámolja a szegecseket (a tanító), és az egész osztály rajta röhög
0
2005. december 26., hétfő 21:34
493
és az egyik kiskölök meghal a végén?
Felipe ha gli occhi azzurri http://www.imdb.com/title/tt0251082/
0
2005. december 25., vasárnap 3:00
16089
Keresek egy filmet!
Japán film. Arra emléxem, hogy egy csapat japán Spanyolországba megy puskákat venni, de mivel nincs pénzük, így egy kardot visznek nekik ajándékba. Na valami hasonlóról szól a film, aki tud segítsen!
Kösz.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 15., csütörtök 10:44
252
Hát, ezeket én is megvenném. Bár a Képtelen képregény elég gyászos volt (4:3 kép, no extra), remélem lesz még jobb kiadás. Talán a Disney-ben is bízhatunk egy Dzsungel könyve extra változat erejéig, az utóbbi pár évben igen színvonalas újrakiadásokat produkáltak (Oroszlánkirály, Aladin, Bambi stb.)
Nem éppen, mert erre emlékszem. :))) Ez valami más. De kösz a tippet. :D
0
2005. december 15., csütörtök 10:20
5042
Reszkessetek betörők 2.? :-))))
0
2005. december 15., csütörtök 1:02
16089
maradt = maradtak
0
2005. december 15., csütörtök 1:02
16089
Keresek egy filmet... Nagyon régen láttam. Kisebb jelenetek maradt csak meg.
Van egy kissrác, aki egy repülőtéren elhagyja (azt hiszem) a szüleit, és a nagy városban kénytelen túlélni. Caracasban játszódik a film. A kissrác belecsöppen egy fiatalokból álló bandába, ahol aztán kap jót is és rosszat is: Ennyire emléxem. Aki tud segítsen!
0
2005. december 12., hétfő 18:26
1221
Valószínűleg ez lesz az: Solarbabies (1986) - Alan Johnson rendezése, Jason Patric és Jami Gertz voltak a főszereplők.
0
2005. december 12., hétfő 18:11
4078
Sőt nemcsak egy minisorozat készült el hanem egy egész estét rajzfilm is volt belőle amire csak ugy emléxem hogy olyan elborult látványvilágú lehetett mint a Gyűrűk ura rajzfilm.
0
2005. december 12., hétfő 16:08
16458
a másik film, szintén a nagy VHS időkből: a 4 (?) elemről szólt, és különböző próbákat kellett végigcsinálni vagy micsoda... ennyi infóból esetleg a film címe? :)
0
2005. december 12., hétfő 16:07
16458
több mint 10 éve láttam egy filmet VHS-n, de a címére már nem nagyon emlékszem (valami Napgyerekek, vagy a Nap gyermekei vagy valami ilyesmi volt).
A sztori annyi volt, hogy volt egy cég, aki elzárta a Föld (?) összes vizét. Elég nagy zavar uralkodott, és az emberek egy fényes gömbtől várták a segítséget, ami elhozta nekik a vizet (a film végén valami gát felrobbant). és még egy olyan jelenetre emlékszem, hogy ki volt kötözve egy gyerek, akire hangyákat engedtek, így kínozták, hogy - innentől, csak tippelek - árulja el társait (???)