Én csak olyan filmeket "vesztettem el", amelyek már megjelentek DVD-n, de lemaradtam róluk, és azóta is reménytelenül keresem a kiadványokat: "Comic Strip - Léptelen képregény (Chasing Amy)" illetve "Dzsungel Könyve (1)" Ha esetleg valaki megunta valamelyiket, ne hezitáljon, szóljon!
0
2005. november 28., hétfő 19:37
66
Én egy filmet láttam néhány éve asszem a királyi tv 2-őn, melynek címe azt hiszem Rekviem egy lányért volt. Ha emlékeim nem csalnak ez valami cseh mozi, és nagyon kemény. Valaki látta rajtam kívül, esetleg valakinek nincs meg?
0
2005. november 28., hétfő 11:14
460
"Andre, ugye nem hagysz el?"
0
2005. november 28., hétfő 9:16
371
Kb 20 éve láttam a tv-ben a Messziről jött ember c. filmet. (vagy valami hasonló volt a címe) Emlékeztek rá? Ez volt az első kísértetes film amit láttam. Hű de izgi volt amikor jött André és csögette a láncait. :-)
0
2005. november 28., hétfő 1:28
5042
Mostanában a The Chronicals Of Narnia című filmet várom a legjobban... Szinte naponta megnézem az előzeteseket... Nagyon jónak ígérkezik... :-)
A könyvet nem olvastam, de amint először láttam az előzetest, egyből rájöttem hogy ezt a történetet már ismerem! A gyerekek egy régi házban találnak egy ruhásszekrényt, ami egy másik világba vezet, ahol minden megfagyott... találkoznak egy faun-nal, egy gonosz boszorkánnyal, és egy csomó fantasztikus kalandot élnek át...
Emlékszem hogy nagyon régen, gyerekként lenyűgözött egy ebből a könyvből készült rajzfilm-mini-sorozat... A történet sok mozzanatára igen élénken emlékszem még, tényleg nagy hatással volt rám, főleg a különös hangulata... Ha minden igaz volt egy olyan jelenet hogy a gyerekek elmennek a faun házába, ahol ő egy furcsa dallamot játszik a fuvoláján, aminek hatására a gyerekek elalszanak...
Ezt a rajzfilmet már majdhogynem elfelejtettem, de most igen kellemes érzés hogy jönnek elő ezek az emlékek, és érzések, amik megmaradtak az emlékezetemben... Vajon melyik lehet ez a sorozat? Utánanéztem az Imdb-n látom volt már pár feldolgozása... Találtam egy rajzfilm változatot, de az nem sorozat... Talán valaki emlékszik még rá, és tud róla valami közelebbit. Az mtv-n mehetett kb.: 1990 körül...
Mostanában azzal foglalatoskodok, hogy a régi akár több mint 10 éves videokazettáimat, amiket már jópárszor letöröltem, centiről centire átnézem, hogy lássam pontosan mik is vannak rajta.
Találtam egy csomó régi sorozat töredéket, ezeket most egy adatbázisba írom össze. Ennek kapcsán mostanában olyan nyalánkságokat nézek mint az - Heléne és a fiúk (4 teljes epizódot is találtam) - Kadétok és kollégisták (Egy 34 perces töredék - Ez egy olasz sorozat volt kb. 94-ben ment.) - Dallas (Az útolsó rész! - Médiatörténelmi esemény :-) - Kaliforniai álom (2 epizódot találtam)
De találtam egy 13 perces töredéket a Computer szerelem című filmből is, amiről a topicnyitó hozzászólásomban is írtam!
Emlékszik még valaki ezekre?
0
2005. november 1., kedd 19:27
5042
Hogy pontosan hogy írják azt nem tudom, aztán meg a magyar címre keresvén nem is valószínű hogy bármi is fellelhető róla a neten...
0
2005. november 1., kedd 15:46
333
Biztos hogy irják? Mert semmit se találok róla
0
2005. november 1., kedd 15:42
333
Ezaz köszi :)
0
2005. november 1., kedd 3:20
5042
Ha emlékeim nem csalnak a "Carlson a tetőrő" című dán ifjúsági sorozatra gondolhatsz. Egy randa, nagy darab vörös hajú srácnak propeller állt ki a hátából, és tényleg ki-be repült az ablakon... Király volt! :-)))
0
2005. november 1., kedd 2:53
1560
odakint mintha dvd-n is létezne..nem semmi eredeti francia nyelven:)
0
2005. november 1., kedd 1:18
333
Annak a régi sorozatnak nem tudjátok mi a címe, amiben volt egy gyerek aki tudott repülni, és mindig kirepült az ablakán? Vmi Korzon volt a neve.
0
2005. október 31., hétfő 22:09
52684
Pedig létezik videokazettán, itt van a polcomon! :-) A MOKÉP-től rendeltem meg személyesen kábé 3 évvel ezelőtt.
most posts by TM
0
2005. október 31., hétfő 22:06
62
Szerintem a "Storyteller" című sorozatra gondolsz. Nekem is nagy kedvencem, meg is vettem pár hónapja DVD-n.
0
2005. október 31., hétfő 21:49
12
Sajnos keresést nem találtam a fórumon... Ami engem érdekelne "Az idő urai" c. film. Talán 1983-ban készült, magyar-francia koprodukcióban. Videotékákban még csak nem is hallottak róla...
0
2005. október 31., hétfő 21:42
52684
Már majdnem 30 éve volt, honnan emlékeznék rá? :-) De tényleg, pont erre nem emlékezem. Valami arany, vagy egyéb titkos műtárgy lehetett, de azt tudom, hogy aki közelebbi infót akart azt mind eltették láb alól, és a kolostor alatt hömpölygő csatornába temették a hullákat a faarcú matrónák!
most posts by TM
0
2005. október 31., hétfő 20:29
7151
És mit titkoltak a fehér apácák? Nyugodtan jöhet spoiler, mert szerintem úgysem ismeri senki sem a filmet... :)
Emlékeimben egyébként most felderengett két régi mozis krimi is: az egyik a PENNY GOLD, amely egy értékes bélyeg körül bonyolódott, a másik a HOLTTEST A TEMZÉBŐL című NSZK (!) krimi, amelyben gyilkosság áldozata lesz a hősnő testvére, akiről kiderül, hogy mégsem halt meg, csak úgy tett, de aztán igaziból is megölik stb.
0
2005. október 31., hétfő 19:56
52684
Egy gyerekfejjel borzongós film emléke ötlött fel előttem, melytől majd 30 éve cidriztem rendesen! A címe kábé ez volt: " A fehér apácák titka" Rejtélyes halálesetek Temzébe eresztett hullák, stb... Emlékszem arra is, hogy az iskolatársaim közül egyedül én láttam! Lehet, hogy a termetem a szüleimet is megtévesztették, nem csak a mozi jegyszedőnénijét? :-)))
most posts by TM
0
2005. október 2., vasárnap 22:43
16089
Nem. Ez nem ez volt. Külföldi film volt. ;) Rémusz bácsira emlékeztem volna! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 2., vasárnap 22:39
7151
RÉMUSZ BÁCSI MESÉL. Gyerekkoromban sorozatban adták esti meseként... Egy afroamerikai idős bácsi mesélt a fehér kisfiúnak, s azt láttuk, amit elmondott... :))
0
2005. október 2., vasárnap 21:33
16089
Keresem azt a filmet, vagy lehet, hogy sorozat volt, amiben egy öreg ember mesél különböző történeteket. A kandalló mellett olvassa a meséket, és közben látjuk is, hogy mi történik. Egy kutyája is volt. Baromi izgalmas kis film volt, csak nem tudom a címét. Közelebbit nem tudok sajna.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 1., szombat 22:59
1390
Én is jobban bírom. Sztem átláthatóbb.
0
2005. október 1., szombat 22:40
953
jó volna egy IDEGLELÉS 2.dvd magyar szinkronnal mondjuk .........most.
0
2005. október 1., szombat 22:36
953
régen itt voltam szerkesztő:))) a családom egy közeli tagjáé az oldal. /ezért is mert tudom milyen munka van mögötte/szerintem jobb mint a port