Keresés

Elveszett filmek

2005. október 1., szombat 16:54
shogun-szakértőnek!
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 16:54
Köszönöm mindkettő...
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 16:52
Ez a Friedkin egy utánozós majom! Mentségére szóljon, jól csinálja! Portyán? Na, azt a filmet nagyon köpködte a sémákhoz szokott tékába járó átlagvideós emberfajta...
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 16:48
Ráadásul azt is be kell vallanom, hogy az eredeti címet nem fejből írtam! Amíg azt kajtattam, csúnyán elémvágtál!
0
2005. október 1., szombat 16:46
A francba! És még a matekhoz is értesz... :))
0
2005. október 1., szombat 16:44
10 perc 56 másodperccel megelőztelek... :))
0
2005. október 1., szombat 16:43
Az új verzió ráadásul szintén elég tehetséges rendező, William Friedkin nevéhez fűződik. Neki köszönhetjük a FRANCIA KAPCSOLAT, AZ ÖRDÖGŰZŐ vagy az ÉLNI ÉS MEGHALNI LOS ANGELESBEN című filmeket, de ő küldte Al Pacinót a homopokolba a PORTYÁN című filmben. S Lumet filmjének feldolgozása előtt 20 évvel nem átallott remake-et csinálni A FÉLELEM BÉRÉ-ből is: ezt nemrég adta az m1.
0
2005. október 1., szombat 16:41
TM: Az Öld meg a shogunt! című filmet valamikor 1983 nyarán adták a mozik. Videókiadásáról nem tudok (bár biztosan volt). A film nemzetközi forgalmazásban Shogun s Ninja címmel ismert, az imdb szerint eredeti címe (átírva): Ninja bugeicho momochi sandayu. Egyik főszereplője maga Hattori Hanzo (Sonny Chiba)!
0
2005. október 1., szombat 16:35
A Duna Tv-s verzió nekem is megvan, hála az égnek! Volt egy újabbkori feldolgozása is a történetnek, ebben Jack Lemmon alakított emlékezeteset, és az ehhez kapcsolódó 1997-es Golden Globe-díjkiosztó nyilván sokaknak jut eszébe, amikor is a legendás boxmenedzser életét feldolgozó "Don King: Only in America" című filmben a címszerepet alakító és ezzel a díjat elnyerő Ving Rhames váratlanul a színpadra szólította Jack Lemmont, - aki Henry Fonda szerepét játszotta az új verzióban - majd átadta a frissen elnyert szobrot az ősz színésznek, azzal, hogy ő sokkal inkább méltó rá, és hogy soha nem lesz akkora színész, mint Lemmon! Ez még akkor is egy hihetetlen tettnek számított, ha volt némi valóságalapja a mondandójának. Ving Rhames innentől kezdve játszhat akármilyen sz@r filmben, ezzel belopta magát a szívembe!
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 16:30
Csak kiprovokáltam belőled! :) És milyen igazad van!! :))))))))

ÖLD MEG A SÓGUNT!

http://www.imdb.com/title/tt0084674/

A látszat ellenére nálunk ez a film ment ezzel a címmel, nem pedig az ugyancsak létező KILL THE SOGUN.
0
2005. október 1., szombat 16:22
Azért a 12 DÜHÖS EMBER nincs annyira elveszve. Nem olyan régen adta valamelyik tévéadó (talán a Duna Tv?), s videókazettán például bármelyik Odeon tékában kölcsönözhető. DVD változat? Hát elég rizikós vállalkozás lenne Magyarországon, ahol sokak szemében a VAN HELSING a csúcsfilm, és Jim Carrey a legnagyobb színész... :)
0
2005. október 1., szombat 16:21
Na, most én vagyok a szőke fórumozó, aki nem olvassa az előző hozzászólásokat! :-) Érdekes, hogy Homerrel egy filmre gondoltunk, bár az általa említett jelenet nekem nem ugrik be. Mindenesetre jöhetne a dvd, ebben egyetértünk! :-)
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 16:18
Tudod én nagyon büszke vagyok rád emiatt (is), de most hogy mondod, igazad van, nem vettem észre, ez nekem valahogy olyan magától értetődő volt, hogy a neten magyar címmel keringenek a húsz-harminc éves távol-keleti remekek! :-)Jogos a méltatlankodásod, én is szóvátettem volna! :-) Ezek az itteni fórumozók meg nem is sejtik, hogy személyedben milyen kinccsel van dolguk, egy kalap alá vesznek a többiekkel - mostoha módon - mint amikor a Frigyládát betolták a többi vacak kacat közé a raktárban!
Eszembe jutott nekem is egy régi alkotás ebből a műfajból, amikor elszánt harcosok csoportja védelmezi, menekíti az uralkodó gyermekét, az ifjú trónörököst. Az egyik harcművész aki néma volt, a kerítésléceken balettozva irtotta a gonosz ninjákat, vagy kiket. Ez lehetett az "Öld meg a shogunt!"? Egy kisebb kiadó adta ki videokazettán, most lusta vagyok utánanézni, szerintem te fejből vágod ezt is! :-) Talán "A shogun árnyéka"? Na, nem találgatok tovább.
most posts by TM
0
2005. október 1., szombat 15:51
Szintén elveszett film a Tizenkét dühös ember Henry Fondával a főszerepben.
Nagyon-nagyon rég az MTV adta le késő este a film nagyon izgalmas volt .
A Fonda által alakított figura volt az egyetlen aki ártatlannak hitte a vádlottat , így Ő állt szemben a másik 11-el .A film végére meggyőzte a másik 11 embert is végigvezetve-eljátszva , hogy mi is történt valójában- Fondát ebben a szerepben találtam a legszeniálisabbnak.
Na ilyen filmeket is elő lehetne szedni, és kiadni, mondjuk Legendák klubja sorozatba beleférne!!!!!!!!!
0
2005. október 1., szombat 15:38
Kár, pedig nagyon megnéztem volna újra.
Na majd vhogy utánnajárok, hogy lehetne beszerezni. Mindenesetre köszi még 1x!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 1., szombat 15:35
Sajnos nem pedig a film óriási , kár mindegyik szamurájért. A másik nagy jelenet amire emlékszem az a kitörés a faluból amikor az egyikük felül egy lóra leönti magát olajjal bevágtat az üldözők közé-akik nagyon sokan vannak- és meggyújtja saját magát, így törve utat a többieknek.( természetesen ez is lassított felvételen).

Ezeket a filmeket szerintem ha megvoltak VHS-es esetleg a kiadók(nem tudom ki volt) DVD-n is megjelentethetnék.

A Karatézó Kobra 2 az egyik ismerősömnek megvan egy elnyűtt kazettán , tudod honnan van, elájultam mikor megláttam, még a Szív TV-ről vette fel. Ezer éve nincs ilyen már.
0
2005. október 1., szombat 15:21
AZAZ!!!! Köszi. NEm tudod hogy tudnám beszerezni? Nagyon kéne!!!!!!!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 1., szombat 15:11
Szia Homer Wels!
Véletlenűl nem A Shogun árnyékára gondolsz. Az egy nagyon jó film volt még a VHS-es örület idején és moziban is láttam anno. Ott kellnek át a megmentendő kisfiúval egy szakadék felett. Az utolsó férfi úgy megy át -mivel addig fedezi a többieket-, hogy elvágja a kötelet és átlendűl a szakadék felett -mindez persze lassított felvétellel bemutatva, hogy a 10 pontból megkapja a 10-et(megkapta nálam).
0
2005. október 1., szombat 11:02
Kedves Barátom, legalább Te méltányolhattad volna, hogy csak úgy lazán, a magyar (!!) forgalmazási címek alapján, rendező vagy színészek nevének ismerete nélkül beazonosítom a (japán!!!!) filmeket... :))
0
2005. október 1., szombat 11:00
Csak a színész volt más. Az első rész főszereplője ugyanis a KOBRA után még egy háromórás drámában játszott kisebb szerepet, aztán 2 év múlva fejbe lőtte magát.
0
2005. október 1., szombat 2:25
Homer Wells!

Nem a Shogun-ra gondolsz? Az ment MTV-n, bár úgy rémlik, mintha az többrészes lett volna...
0
2005. október 1., szombat 0:44
Senki nem tud akkor nekem segíteni?
0
2005. október 1., szombat 0:20
Erre emlékszem én is! Komura hadnagy (százados?) kétszer csapott le a honi vásznakon!
most posts by TM
0
2005. szeptember 30., péntek 20:59
A karatézó cobrának volt második része is!
0
2005. szeptember 30., péntek 20:45
érdekes, hogy ennek a sárkánylady-nek imdb release date-szekciójában csak a magyar release date szerepel; nagyon fontos dátum :)
0