ebben sajnos igazad van.
más téma:
AKI ELKEZDI OLVASNI A KÖV. BEKEZDÉST, OLVASSA IS VÉGIG!
még 1 reagálás: olvastam a régebbi hozzászólásokat, ahol elkezdték fikázni a szinkront. én szinkronpárti vagyok. nálunk ez egy hagyomány VOLT!!! ma sajnos már nem az. rengeteg színészt tudnék felsorolni, akik rengeteg jó szinkront csináltak. és a fordítókat nem is említettem. a vígjátékokon sokkal jobban nevettünk mintha eredetiben hallottuk volna. a komoly filmek pedig sokkal nagyobb érzést nyújtottak. rengeteg jó ötlet volt. ismétlem: ez mind már a múltté. a mai szinkron tényleg gyenge, de ennek ellenére van, aki jobban szereti azzal megnézni ezt meg ezt a filmet. egyik oldalt sem bántom, mert: eleinte bosszantott, hogy szinkront nem raknak a filmekre, de rájöttem, hogy mindig jön egy új kiadás, ha az előző elfogyott, amin már lesz szinkron. SZEMÉTSÉG, de: TÜRELEM RÓZSÁT TEREM. a véleményem az, hogy a DVD-t értelmesen találták ki: lehet feliratosan is nézni meg szinkronosan is. ezért ne bántsuk már egymást. mindenki nézze úgy, ahogy akarja. csak legyen rajta, mert mindkettő ALAP!
az extrákat én nem tartanám olyan fontosnak, mint egyesek. a szinkronnál biztos, hogy nem fontosabbak, hiszen ezek EXTRÁK. megnézed őket egyszer vagy kétszer aztán kész. amiért fizetsz, és amit látni akarsz, az a FILM. ismétlem: a FILM-ért veszed meg a DVD-t. elég idegesítő, amikor valaki lefikáz egy kiadványt, mert kevés rajta az extra.
KÉREM, CSAK AZ KEZDJEN AZ ÜZENETEM KRITIZÁLÁSÁBA, AKI TÉNYLEG VÉGIG OLVASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!