Én is ezt kérdezem. Mi a f*szt keres ott hajden? Tök szar az egész.
0
2004. július 25., vasárnap 22:45
421
Valamilyen szinten minden módosítás tartalmaz buktatókat. Az eredeti hologram megjelenésekor Luke elégedetten figyelte ahogy a néhány órával ezelőtt látott apja frissen, üdén, vidáman áll a többiek társaságában. El tudom képzelni amint a mostani hologramot látja és megérdezi, hogy Yoda mester ki az a kis köcsög melletted?
Komolyan mondom, attól tettem függővé a DVD megvételét, hogy Shaw arcába nem generálnak be valami őrületet a maszkos jelenetnél. Úgy látszik, lesz egy díszdobozos Star Wars-om? :-))
0
2004. július 25., vasárnap 21:58
346
Bocs a dupláért!
0
2004. július 25., vasárnap 21:56
346
A páncél levételekor viszont Shaw látható, tehát azt nem cserélték ki! Az EP3-ból fog kiderülni miért kellett a fiatal Anakin a szellemes jelenetbe. Állítólag a sötét oldalon töltött évek nem számítanak bele a szellemesdibe. Anakin aki jó ember volt (és Jedi), az EPIII-ban elpusztul....
A páncél levételekor viszont Shaw látható, tehát azt nem cserélték ki! Az EP3-ból fog kiderülni miért kellett a fiatal Anakin a szellemes jelenetbe. Állítólag a sötét oldalon töltött évek nem számítanak bele a szellemesdibe. Anakin aki jó ember volt (és Jedi), az EPIII-ban elpusztul....
uh ... Kiga , honnan lehet leszedni ..? Én ( meglehetősen egyszerű módon ) a Kazaa-n néztem , de nem sikerült megtalálnom . :(
0
2004. július 25., vasárnap 21:27
421
A netről letölthető Episode VI. DVDRipből pedig kiderült, hogy valóban kicserélték Anakin hologramját, beszúrtak pár plusz jelenetet és javítottak néhány trükkön.
0
2004. július 25., vasárnap 21:03
2692
Én inkább Fall of the Republic címet tippeltem eddig vagy Shadow of the Empire esetleg Rise of the Empire.
0
2004. július 25., vasárnap 20:27
1447
Nyilvánosságra hozták az Episode III címét: Revenge of the Sith
Én egy Rise of the Empire-nek vagy még inkább egy Fall of the Jedi-nak jobban örültem volna.
Ja akkor világos. Egy Erőhasználó tudata van benne, és gondolom védi saját magát a behatások ellen:) Egész jó ötlet volt ez a droid. És be is ugrott, hogy egy pillanatra mutatták a hüllő szemét, onnan sejthettem volna mi a helyzet.
0
2004. április 12., hétfő 19:24
346
Igen, csak 20 részes volt. Ha minden jól megy, a héten megkapom az egészet DVD-n. Ha valakit érdekel, kooperálhatunk...
0
2004. április 12., hétfő 19:20
346
Igen, ő a robothadsereg vezetője. Egyébként cyborg a kicsike. Állítólag ő feljlesztgette saját magát, és direkt a Jedi irtásra specializálódott. Ő a katonai vezető, Dooku pedig a politikai leader. Az "Erős" kérédés jó és érdekes! Még nem tudom a választ rá :) Ha érdekel pár kép róla, küldhetek.
0
2004. április 12., hétfő 17:57
1447
20 rész és kész?!
0
2004. április 12., hétfő 17:21
515
Hmm... a 20. rész a legutolsó Clone Wars epizód, ugye? Egy kicsit sajnálom, mert tényleg jó lett.
0
2004. április 12., hétfő 16:42
1447
Ez a robot csávó ez a Grievous? Épp azon témáztunk, hogy logikus egy ilyen cséphadaró droidot készíteni, de vajon miért nem tudja bármelyik Jedi az Erővel tönkretenni?
0
2004. április 12., hétfő 15:54
346
Szerintem is nagyon jó lett a CW. Igazán szórakoztató, én sokat derültem rajta :) Poén szintjén elmegy, nomeg addig jó amíg nem jön az EPIII. Rengeteg jelenet köszön vissza az SW filmekből, plusz rengeteg film behatása érezhető. De nagyon jó kis turmixot kreáltak belőle :) A huszadik részben látott Grievous tábornok benne lesz az EPIII-ban is. Szal lehet készíteni a vitriolt ;)
Spoiler! Ja és külön neked egy "jó" hír; az EPIII-ban Yodának legalább három harca lesz. Ezek közül az egyikben megmérkőzik Palpatine/Sidiousal :D
0
2004. április 11., vasárnap 20:16
515
"Lássuk be: az amerikai rajzfilmes képregényadaptációk nem a legjobbak (Pókember, Batman, etc), talán az X-Men Evo. ami nézhető"
Azt hiszem ezt inkább ne lássuk be, az X-Men Evolution messze eltér az eredeti történetvezetéstől (nem beszélve a karakterekről), ami ráadásul engem egy kissé zavart is. Egyébként nem mondom, hogy rossz volt, hiszen én magam is nézem néha-néha...
0
2004. április 11., vasárnap 19:28
4201
Lássuk be: az amerikai rajzfilmes képregényadaptációk nem a legjobbak (Pókember, Batman, etc), talán az X-Men Evo. ami nézhető, ezért Lucasék is inkább valami mást, egyedit szerettek volna, Tartakovsky pedig már elég sikeres és ismert volt. Nem tudom rajta kívül egyátalán ki jöhetett volna szóba Amerikában (kevés a "neves" rajzfilmes odaát). Mondjuk átvihették volna Japánba, mint az Animátrixot, de talán kevesen hisznek annyira az animében, hogy három évet és sokmillió dollárt áldozzanak rá, mint Wachowskiék. Nomeg SW anime stílusban... (bár állítólag manga készült belőle :)
0
2004. április 11., vasárnap 19:03
1447
A fénykardpárbajok itt is messze jobbak, mint mondjuk amit az Episode II-ben fénykardpárbaj címen elénk tálaltak. És egyes beállítások is olyan ötletesek, hogy legszívesebben filmen látnám őket. Tartakovsky rajzai tényleg jópofák és ötletesek, de az SW-re nem ő kellett volna.
0
2004. április 11., vasárnap 18:02
4201
Én messze nem vagyok egy SW fan, viszont bírom Tartakovsky-t és tetszett a Clone Wars is. Mondjuk a Samurai Jack szögletes rajzstílusa nekem sem jött be annyira, de a múltkor láttam egy olyan párbajjelenetet, hogy leesett az állam. Az eredeti trilógia idején még tényleg valamennyire komolyan lehetett venni a történetet, de mai szemmel már elég "meseszerű", és az új részek egyik legnagyobb hibája, hogy ugyanezzel a meseszerűséggel ugyanúgy próbálja komolyan venni magát, mint a régiek, holott egy ilyen filmbe a hitelességhez ma már kicsivel több realizmus kell.
0
2004. április 11., vasárnap 10:36
1447
Te így érzed. Ahány ember annyi ízlés. Szerintem Dexter stílusa nem igazán passzol össze az SW világával. Ha a rajzfilm - mint esetünkben is - lassan a blődli határát súrolja, akkor lehet szerintem kicsivel több komolyságot kérni. De, hogy mikor lehet komolyságról beszélsz SW kapcsán. Nem láttad a Birodalom visszavágot? Mindenesetre mondom, én így is élveztem, és többre tartom mint mondjuk a legutóbbi filmet.