Sziasztok
végigolvastam a hozzászólásokat, gondoltam beírok én is, bár csöppet hosszú lesz
szal múlt szombaton haverral megnéztük a Falut a Corvinban
persze amilyen mákunk volt, mögénk ült 9-10 kis , na mondom élvezetes lesz
elkezdődik a film elkezdenek ők is pofázni, persze kb. 7 csaj volt, éshát ha olyan kedvük volt, átüvöltöttek a 2-3 üléssel odébb levő barátnőnek. itt valaki megkérte őket, hogy hallgassanak már el mert nem érteni a filmet, bírták a kusst kemény 1,5 percig
kb. fél óra után (miközben persze végig pofáztak és a kis pondró rugdosta a székem) elfogyott a popcorn, hát gondolta a hülyegyerek kimegy tankolni pár haverral
kb 5 perc múlva visszaérnek, ahogy leüllnek, vmelyik csaj, aki nem ment ki, elkezdi:"fú képzeld el amíg nem voltatok itt, jött a szörny, és qrva hosszú karmai voltak, és olyan para volt meg blablabla" 5 perc eseményiet elmesélte 10 perc alatt
szenvedélyes zabálás és pofázás veszi kezdetét, kezdek hozzászokni a zajhoz, egyik hülyegyereknek megint!!! elfogyott a kajája, kiment hát ő is, közben jól megrázza a székem, itt elküldtem a 'csába, remélem meghallotta
visszaér, eltellik max 10 perc leesik egy üres kóláspohár, hülyegyerek nem veszi fel, hanem elkezdik rugdosni a földön, közben jó hangosan röhögnek, itt aszittem az eszem megáll
na kb ennyi lenne a story, persze a film végéig fantasztikus poénok fültanúja lehettem, a gyöngyszem: a filmben még az elején a csaj vagy a csávó nem emléxem elkezd futni, gyerek ilyet szól: fuss Forest, fuss--> na mondom gratulálok, persze a haverjai jót röhögtek
de mondom olyanok voltak, hogy agyerek felvett bakancsot meg Exploited pólót és már rokkernek hitte magát mind a max 14 évével
ez még felülmúlja a Tomb Raider esetet, amikor a mögöttünk ülő kissrác már látta anyuval, de azért eljött az ovival is, és a mellette ülő havernak mesélte előre az eseményeket, pl az elején: "meg ne ilyedj, most jön a robotszörny" -->na mondom remek, még emléxem hogy belenyúltam a kólámba könyékig és egy marék jeget rádobtam a gyerekre a film végén
bocs hogy hosszú lett de kikivánkozott belőlem