Keresés

Horrors On DVD

2012. június 15., péntek 21:03
A sikoly 1 hibája javítva lett!
De ha a 4. résznél csak egy sima rétegváltásról van szó akkor felesleges javítani.
0
2012. június 15., péntek 21:01
Szerintem összekeversz valakivel... :)
0
2012. június 15., péntek 18:55
Mielőtt még valaki leteremtene, hogy milyen a hozzáállásom, hogy miről és hogyan írogatok, beszélek:"Óhhh, ez csak amolyan igazi liberális szellem!"
0
2012. június 15., péntek 18:53
Nem.Miért lett volna?Nem értelek:a múltkor még Te írtad azt nekem válaszolva, hogy a negyedik rész esetében csak egy sima rétegváltás miatt akad meg a film, és ezzel nincsen semmi probléma, általános dolog, nem kell emiatt aggódnom.Legalábbis ezen utóbbiakat lehetett kiolvasni a soraidból!Most akkor mi a gond? :-) Nem lett javítva a negyedik rész, az a lényeg.Minek lenne...Mond, most őszintén?Olvastad Te ennek a Stern Gábornak itt lentebb a sorait?(A GHE vezetője, vagy kije, igazából tökmindegy.)Nem egyértelmű, hogy hogy áll ehhez az egészhez?Ilyen hozzáállással hogy lenne javítva mindkét film hibái is akár?Törődik szerinted vele?Szerintem magasról szarik rá!
Én meg arra szarok, hogy a fajtája erre meg arra érzékeny; ott kellett volna maradnia mindnek, ahonnan visszatért a fajtája!
0
2012. június 15., péntek 18:06
Közben megtaláltam, a rétegváltás. Akkor ezek szerint a sikoly 1-hez hasonlóan a 4. rész kiadása is javítva lett?
0
2012. június 15., péntek 18:00
Kicsit le vagyok maradva. Ha jól értem a sikoly 4- ről van szó, de pontosan mi is a probléma a lemezzel?
0
2012. június 15., péntek 16:49
Kedves Xpress.hu!

Lehetne ezt a hsz.-t esetleg törölni?Megköszönném.
0
2012. június 15., péntek 16:45
Maradjunk annyiban, hogy az értelmét, a hozzáállását, és nyelvezetét tekintve nem egy (és most csak magamból indulok ki, és éppen ezért használok első szám, első személyt) magamfajta, hanem egy amolyan bizonyos fajtajellem ez a személy.
0
2012. június 15., péntek 16:42
Nem mintha ott tervezném megvenni ismét-na persze immár egy teljesen okés kiadványt, példányt...!!!
0
2012. június 15., péntek 16:40
Na én pont a lenti sorok és a még korábbi levelezésünk miatt nem adtam meg a telefonszámomat az illetőnek, az márt több szempontból is sok lett volna nekem/részemről...Maradjunk annyiban, hogy ő is jobban járt így.
0
2012. június 15., péntek 16:37
Tudod, bár ilyen egyszerű lenne, de ezek szerint nem az...No persze nem a részemről, hiszen itt ebben a dologban nem én vagyok az érthetetlen hülye (sem többek között), mint azt teljesen egyértelműen ki lehet olvasni.
Ha láttátok volna a másfél héttel ezelőtti levelezésemet ezzel a Stern Gáborral...Teljesen egybevág a stílusa is, de ami ugye a lényeg, a nemtörödömsége, érthetetlensége!Komolyan mondom, mintha egy másik bolygón élne a csávó! :D
0
2012. június 14., csütörtök 23:37
Anno ugyanez volt a Vissza A Jövőbe digi hibás szériájával. Akkor mondjuk egy telefonos egyeztetés során az adott bolt nevét / címét bemondva meg tudták mondani, hogy onnan vissza lettek-e már szállítva és kiküldték-e már az új szállítmányt...
0
2012. június 14., csütörtök 23:24
Végülis, jogos.
0
2012. június 14., csütörtök 23:22
Elnézést, de bullshit.
Intézkedjen a SeIect, vagy maga a Gamma, hogy a hibás példányok mindegyike be a polcokról, helyettük a hibátlanok ki a polcokra.  Nem kell túlmisztifikálni, épp olyan egyszerű, ahogy leírtam.
0
2012. június 14., csütörtök 23:17
Hát hogy mondjuk a teszkó mi olyat ad vagy nem ad el, ami már egyszer kikerült a polcaikra, azt szerintem butaság is lenne garantálni. Garantálni azt tudod, ami fölött ellenőrzéssel bírsz, amit ténylegesen te intézel. Kellemetlen egy ilyen sztori, nagy hiba, hogy kikerült a hibás adag, de hogy valaki azt garantálja, hogy majd mit kap a vásárló a röcsögecsörögei teszkóban, az eléggé irreális elvárás.
0
2012. június 14., csütörtök 23:10
Folytatás:

Gamma Home Entertainment Igen, erről értesültem, de értsem ezt egyben úgy, hogy jó változatot már nem szeretne a filmből?
13 perce · Tetszik
(vásárló) De szeretnék!De a fenti kérdéseimre is szeretnék választ kapni! :-)
10 perce · Tetszik
Gamma Home Entertainment Azt tudjuk garantálni, hogy a SeIectben kap egy hibátlan példányt.
4 perce · Tetszik

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Azt nem tudják garantálni, hogy a boltban hibátlan példányba botlik az ember, de menjünk a SeIectbe, majd ott lesz. :)
0
2012. június 14., csütörtök 22:50
Uh... nem gyenge. :(

Akinek nincs FB-regisztrációja, azok kedvéért:

(vásárló) Nekem a cserelemez is akadozott pár héttel ezelőtt, vissza is vittem, nekem így egy film nem kell...Még a mai napig is akadoznak a példányai, a kicserélt, "javított" szériát is beleértve...Kész vicc!
kb. egy órája · Tetszik

(vásárló) Kár érte, jó kiadás-lett volna!És kár érte, mert nagyon jó film! :-(((
kb. egy órája · Tetszik

(vásárló) Ja, én Budapesten élek, és a SeIect Video irodájában cserélték, oda is vittem végleg vissza a cserepéldányt is!
kb. egy órája · Tetszik

Gamma Home Entertainment Ez így nem teljesen igaz. A javított példányok tökéletesen működnek. Lehet, hogy nem kapta meg június 6-án küldött elnézést kérő levelünket, amiben ezt le is írtuk önnek. Szabadságon volt az illetékes, és aki helyettesítette, a boltokból visszaérkezett rossz lemezekből adott önnek. Ha be tud menni újra a SeIectbe, akkor rendbe hozzák a történteket.
kb. egy órája · Tetszik

(vásárló) Már visszafizették az árát!
kb. egy órája · Tetszik

(vásárló)
Azt kérdezném akkor meg, hogy mindenhol, minden boltban kicserélték akkor minden példányt a film ezen kiadásából?A Saturn hálózatban és a Tescokban is?Tudja ezt garantálni?Ha az adott bolt/áruház-hálózat kifizeti az X összeget az X számú pé...Bővebben
51 perce · Tetszik

Gamma Home Entertainment Írtam a privát email címére. Kérem, válaszoljon majd.
46 perce · Tetszik

(vásárló) Azért kérdezem, mert ha azt mondja, hogy igen, mindenhol ki van cserélve, és tényleg hibátlanok, és ezt igen, tudja garantálni, akkor ismét megvenném!Még akkor is, ha eredeti, teljes árat vagyok kénytelen is fizetni érte!Amikor ugyanis március 11-én a Duna Plaza beli Saturnban megvettem, ott 2199 Ft volt az ára, és éppen a 990 Ft-tal olcsóbbsága, kedvezményessége miatt vettem meg, csaptam le rá anno!
44 perce · Tetszik

(vásárló) Itt várok a válaszra! :-) Nem véletlenül elvileg... :-)
43 perce · Tetszik

Gamma Home Entertainment Azt hiszem, már megadtam: Kérem, fáradjon be a SeIectbe, és ott megoldjuk a problémáját.
37 perce · Tetszik

(vásárló) De már visszavittem, és visszavásárolták.azért kérdeztem a fentieket.
29 perce · Tetszik

Gamma Home Entertainment Szívesen visszavesszük a pénzét.
26 perce · Tetszik

(vásárló) ‎...
25 perce · Tetszik

(vásárló) Azt gondolom...
25 perce · Tetszik

(vásárló) De azt írtam ITT fentebb, hogy ismét megvenném egy boltban, ha ténylegesen tudja garantálni, hogy a javított szériája a filmnek immáron valóban javított lenne, teljes áron is akár.Most ezen mit nem lehet megérteni, felfogni?
22 perce · Tetszik
0
2012. június 14., csütörtök 22:30
A GHE Facebookos oldalára nézzetek fel, a Sikoly 4 végleges borítójának a linkjét keressétek meg, és a hsz.-eket olvassátok el, érdemes, tanulságos, megéri! :-)
0
2012. június 13., szerda 13:27
Frankó filmek, igazi régivágású slasher-ek, bár nekem a 2. rész jobban tetszett:) Sajnos a 3. rész (prequel) viszont gyenge lett szerintem.
0
2012. június 13., szerda 11:47
A 13Hrs című filmről valakinek van valamilyen tapasztalata? :D

A trailere tetszik, de ez még nem jelenti azt, hogy jó is... :)
0
2012. május 23., szerda 21:19
Fritt Vilt 1-2, avagy Hideg Préda 1-2

Aznap este unatkoztam: a Fear és a Stalker is végig van tolva...kétszer is, az Unbreakable zenéje a lejátszóban, de igazából nincs hangulatom hozzá. Végignézem a polcon a DVDket, a Szövetséget le is emelem, de tíz másodpercnyi borítóbámulás után visszateszem... Holnap meló, úgyhogy bánatos iszogatás sem nagyon jöhet szóba, így eldőlök az ágyon, bekapcsolom a tévét és váltogatom a csatornákat...ez duma, ez hülyeség, ez fos, ez dedó, ez egy cici...ez egy cici...ez egy cici, ez baromság, ez hazudik, ez nem jól énekel, ...hopp, itt síelés közben a eltörik a srác lába, valami film, maradjon ez...
Nyolcvan perc múlva megállapítom, hogy nagyon is érdemes volt a filmnél maradni, mert egy erős hangulatú, régimódi, mégis modern slasher filmet láttam Norvégiából, és e kellemes európai fűszerezés nagyon is feldobta a mozit. Kiválóan szórakoztam az öt fiatalon, akik a norvég hegyekben síelvén a közelgő hóvihar elől egy, a hetvenes évek óta elhagyott szállodában cuccolnak le, ám a szálloda sötét szobáinak egyikében él egy pszichopata gyilkos is, aki nem igazán szereti a látogatókat. Mindenképpen pozitívum az erős főszereplőnő, a hangulat, és a valóban überbrutál gyilkos. Ez a mozi szerencsére a jobbik fajtából való és csak erősíti a műfajt.

A Hideg Préda 2 egy fokkal már gyengébb, mint elődje, de még így is simán jó mozi, és jó folytatás. Némi Halloween 2 utánérzése van, legfőképp, mivel a helyszín ezúttal egy kórház, ahol főszereplőnk összetűzésbe keveredik a gonosszal. Brutális vérengzések, para és klausztrofób hangulat.
A lemezek technikailag kifogástalanok. Anamorfikus 2.35:1 kép, DD 5.1 tökéletes keverésű norvég hang, angol felirat.

Fritt Vilt 1 trailer
Fritt Vilt 2 trailer
0
2012. május 20., vasárnap 13:48
Midnight Movie

Szar ügy, ha a moziban ülve arra kapod fel a fejed, hogy a nagyvásznon nézett, hetvenes évekbeli slasher mészárosa megelevenedik és már nemcsak a celluloidon vágja haza áldozatait, hanem a valóságban, a mozi sötét folyosóin is büntet és rád vadászik. Tetszett, bár sokkal többet és jobbat is ki lehetett volna hozni a szituból. A Gyilkos amolyan Freddy Krueger sztájlban tolja a biciklit és akár még kultikus ikonná is válhatott volna, ha a lusta készítők orvosolják a forgatókönyv gyengeségeit, a kivitelezés semmilyenségét továbbá a Gyilkos fizikumán is javíthatott volna egy-két vödör protein turmix, mert szegényke olyan, mintha bulímiát ebédelt volna. A lemez képén is lenne mit meggyónni, merthogy az NTSC-ből történő konvertálás sajnos szembetűnő...kb. mint  a Vexille-nél. Mindezek ellenére nézhető és kellemes kikapcsolódás a film...ha másnak nem is, egy péntek éjféli mozinak simán elmegy.

0
2012. május 17., csütörtök 12:42
The Possession of David O Riley

Még tavaly láttam, de mivel reneszánszát éli e topik, meg a megszállott múvik is, gondoltam bedobom ide ezt a -majdnem- jól sikerült mozit. Szóval adva van egy fiatal pár: Alex és Kate, kikhez egy viharos éjszakán becsenget Alex zavartan viselkedő jóbarátja, David, aki elmondja, hogy összevesztek az asszonnyal, ezért most nincs hol álomra hajtania a fejét. Alex természetesen felajánlja, hogy nyugodtan maradjon náluk, míg az indulatok lecsendesednek. David köszöni szépen a baráti önzetlenséget, ám azt elfelejti közölni cimborájával, hogy egy démoni szörnyeteg a nyomában van. A rém viszont nem szarozik és megkezdi a támadást... A film első fele a - mi a fasz van? - jegyében telik el: rejtély rejtély hátán, az izgalom növekszik és a hangulat is paraabnormális. Ami nagyon tetszett, hogy a szörnyeteg nem valami cgi generálta pixelhalmaz, hanem régimódi, kellemes maszkmunka eredménye. Ami kevésbé tetszett, hogy a kiváló negyven perc után a rejtélyt kezdik megmagyarázni és a befejezés némileg kiábrándító. Összességében a film egy jólesően parás horror a ködös Albionból.

0
2012. május 16., szerda 14:49
A The Devide nekem is nagyon tetszett.
0
2012. május 16., szerda 14:34
Nálam az újonnan megnézett említésre méltó frissebb darabok: Kill List, The Awakening, The Divide, Rabies.
0