Uh... nem gyenge. :(
Akinek nincs FB-regisztrációja, azok kedvéért:
(vásárló) Nekem a cserelemez is akadozott pár héttel ezelőtt, vissza is vittem, nekem így egy film nem kell...Még a mai napig is akadoznak a példányai, a kicserélt, "javított" szériát is beleértve...Kész vicc!
kb. egy órája · Tetszik
(vásárló) Kár érte, jó kiadás-lett volna!És kár érte, mert nagyon jó film! :-(((
kb. egy órája · Tetszik
(vásárló) Ja, én Budapesten élek, és a SeIect Video irodájában cserélték, oda is vittem végleg vissza a cserepéldányt is!
kb. egy órája · Tetszik
Gamma Home Entertainment Ez így nem teljesen igaz. A javított példányok tökéletesen működnek. Lehet, hogy nem kapta meg június 6-án küldött elnézést kérő levelünket, amiben ezt le is írtuk önnek. Szabadságon volt az illetékes, és aki helyettesítette, a boltokból visszaérkezett rossz lemezekből adott önnek. Ha be tud menni újra a SeIectbe, akkor rendbe hozzák a történteket.
kb. egy órája · Tetszik
(vásárló) Már visszafizették az árát!
kb. egy órája · Tetszik
(vásárló)
Azt kérdezném akkor meg, hogy mindenhol, minden boltban kicserélték akkor minden példányt a film ezen kiadásából?A Saturn hálózatban és a Tescokban is?Tudja ezt garantálni?Ha az adott bolt/áruház-hálózat kifizeti az X összeget az X számú pé...Bővebben
51 perce · Tetszik
Gamma Home Entertainment Írtam a privát email címére. Kérem, válaszoljon majd.
46 perce · Tetszik
(vásárló) Azért kérdezem, mert ha azt mondja, hogy igen, mindenhol ki van cserélve, és tényleg hibátlanok, és ezt igen, tudja garantálni, akkor ismét megvenném!Még akkor is, ha eredeti, teljes árat vagyok kénytelen is fizetni érte!Amikor ugyanis március 11-én a Duna Plaza beli Saturnban megvettem, ott 2199 Ft volt az ára, és éppen a 990 Ft-tal olcsóbbsága, kedvezményessége miatt vettem meg, csaptam le rá anno!
44 perce · Tetszik
(vásárló) Itt várok a válaszra! :-) Nem véletlenül elvileg... :-)
43 perce · Tetszik
Gamma Home Entertainment Azt hiszem, már megadtam: Kérem, fáradjon be a SeIectbe, és ott megoldjuk a problémáját.
37 perce · Tetszik
(vásárló) De már visszavittem, és visszavásárolták.azért kérdeztem a fentieket.
29 perce · Tetszik
Gamma Home Entertainment Szívesen visszavesszük a pénzét.
26 perce · Tetszik
(vásárló) ‎...
25 perce · Tetszik
(vásárló) Azt gondolom...
25 perce · Tetszik
(vásárló) De azt írtam ITT fentebb, hogy ismét megvenném egy boltban, ha ténylegesen tudja garantálni, hogy a javított szériája a filmnek immáron valóban javított lenne, teljes áron is akár.Most ezen mit nem lehet megérteni, felfogni?
22 perce · Tetszik