Úgy értettem ezt, hogy mondjuk egy lebutított Bunuel-film DVD-kiadás után a magyar piacon nem hozhatja ki újra ugyanazt a filmet egy másik kiadó (józanésszel)... amikor már az ilyen filmekből - sajnos - az első kiadások is rizikósok... :(
0
2007. augusztus 13., hétfő 0:59
13392
Anya a hétvégén kis híján leemelte a Tescós állványról a caesaros Bridget Jones-t. Erre én lazán: "meg ne próbáld", ma pedig megvettem neki a Universalost egy aukciós oldalon. Igaz, másfélszeres áron, de inkább, mint hogy ezt a kiadót 1 Ft-tal is támogassam. :)
0
2007. augusztus 12., vasárnap 23:06
1550
"egy kiadó sem engedheti meg magának, hogy ugyanazt a filmet kihozhassa Magyarországon mégegyszer, amit egy másik kiadó már kiadott egyszer... " Mivan? Ezt honnét vetted? Bizonyos időre megvették a jogot, azt ha az lejárt más megveheti és kiadhatja. Pl. régi Arieles kiadásokat mostanában a BUFI adja ki sorba.
0
2007. augusztus 12., vasárnap 22:55
1604
Ilyen kiadó eddig valóban nem volt még. Ők minden határon túlmennek... Szerintem a legvadabb álmainkban sem hittük volna, hogy idáig fajulnak a dolgok... Mert hogy jópár éve még mindig tartozik a Fantasy Film két filmmel: Mamma Róma és A nagy ábránd, az semmi ahhoz képest, amit ez a Caesar Film csinál... beigér minenféle filmet, aztán egy részét kiadja, pocsékul, le is tagadja, hogy kiadta, de itt meg ott kapható... és a legrosszabb az egészben az, hogy ezekből a kiadványokból sohasem lesz rendes kiadás, mert egy kiadó sem engedheti meg magának, hogy ugyanazt a filmet kihozhassa Magyarországon mégegyszer, amit egy másik kiadó már kiadott egyszer...
0
2007. augusztus 2., csütörtök 23:32
1597
Üdv! Azt hiszem nyugodtam kijelenthetem ezek után, hogy a CAESAR FILM egy SZEMÉT HAZUG BANDA!!!!!!! Arra sem képesek, hogy felvegyék a telefont, az e-mail-ekre nem válaszolnak és úgy látszik, hogy lenyelték a visszaküldött BR filmemet is. Elnézést nem akartam durva lenni, de ez már sok, amit ez a cég csinál.
0
2007. augusztus 2., csütörtök 19:02
1550
Egyébként ha jól emlékszem mikor legutobb a drága Caesar Film írt ide még valami nyilt napról is beszéltek, amire lehet jelentkezni. Mondjuk időközben azt hiszem kijelenthető az is hazugság volt...
0
2007. augusztus 2., csütörtök 18:09
726
az egyik fórumtaggal volt egy emailváltásom kb másfél hónapja (elnézést, pontos névre nem emlékszem:S), őneki "javított" BRje van... semmit nem javítotak a borító feliratával ellentétben. a képe tényleg hagy kívánnivalót (ennél finomabban nem tudtam fogalmazni), láttam már jobb minőségű dvdripet. akkora kockák vannak rajta, mint a ház, a színei meg pár helyen a 256színes Quaket (szigorúan szoftveresen renderelve) juttatták eszembe (avagy ennyire szépek a színátmenetei...). a bitrátája ugyan magas a filmnek, de a transzfer az egyik legrosszabb, amit valaha láttam. a tartan kétlemezese angliában kapható, dtssel, nagyon szép képpel, és nem is annyival drágább, mint az itthoni... japán filmeket meg ugyis japdub/engsub kombóval nézek tradicionális okok miatt:)
más: Ali Gt vett valaki az új kiadásból, merhetem megvenni vagy kezdjek kutatni az előző audiokommentáros verzió után?
0
2007. augusztus 2., csütörtök 15:18
7151
Legalább annyira lehet javított szerintem, mint a KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK-é...
0
2007. július 30., hétfő 15:21
1597
Azt a jó édes @&/!%+!!!!Szomorú vagyok :(((. Ezek szerint lehet, hogy én is lemondhatok a javított változatról.Elképzelhető, hogy jobban járnék, ha innen az Xpress-től venék egyet, bár nem tudom, hogy amit ők árulnak az javított-e vagy sem.
0
2007. július 30., hétfő 14:44
835
Egyik szamot se veszik fel :)))
0
2007. július 30., hétfő 14:36
835
Koszi szepen!
0
2007. július 30., hétfő 13:21
1550
köszi, előre is:)
0
2007. július 30., hétfő 13:21
1550
:))) Nem is tudom miért nem fognak össze:) A profizmus ugyanis mindkét oldalon tanítanivaló:)
0
2007. július 30., hétfő 13:00
7151
Szia Ivan!
Nem én hoztam el a legutóbbi rendelésem, de a napokban eljut hozzám. Akkor referálok, hogy mi a helyzet a DVD-vel. Haverom lezsírozta az Xpress átvevőhelyen, hogyha ez még mindig az ócskább verzió lenne, akkor az Xpress visszaveszi.
0
2007. július 30., hétfő 11:33
17243
...a marketingjük viszont akkora, hogy egy kisújszállási dvd-kiadó birodalom simán belefér keresztbe háromszor. :)
0
2007. július 29., vasárnap 23:48
1550
"Megunva a tökölést, rendeltem végül egy javított verziót is az Xpressztől" Ha majd megnézted esetleg megírhatnád, hogy ez tényleg hibátlan kiadás már végre:) Amugy igazán merész a Caesar Film ezenfajta üzletpolitikája:) A kiadványaik csapnivalóak, a vásárlóikra szarnak, a honlapjukat amióta elékszült egyszer se frissiteték stb. stb.
0
2007. július 29., vasárnap 20:56
7151
A Caesar Film komolyságáról csak annyit, hogy D. barátomat – aki velem ellentétben a BATTLE ROYALE cseréjében is érdekelt – megkértem, hogy cserélje már ki az én hibás KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK DVD-met is, ha úgyis kiautózik a világ végére ehhez a céghez. Barátom felhívta a céget, ahol azt a felvilágosítást kapta, hogy fogalmuk sincs, mikor lesz ebből a filmből javított verzió. Mindezt akkor, amikor már az Xpress is javított verziót hirdetett, melyet nyilván nem házilag gyártott, hanem a kiadótól kapott. Megunva a tökölést, rendeltem végül egy javított verziót is az Xpressztől: nekem plusz egy példány ára volt a tanulópénz, hogy többet ne vegyek olyan filmet, amit a Caesar adott ki...
0
2007. július 29., vasárnap 19:06
1597
Üdv kevin_spcey! Én is már legalább egy hónapja várok a javítot Battle Royal dvd-re, de semmi.Hívd fel azt a hölgyet telefonon: Illés-Hórvölgyi Eszter PR manager Caesar Film International 06 23 414 390 06 30 940 0690 Én beszéltem vele ezen a héten csütörtökön, és azt a választ kaptam, hogy a jövő héten kipostázzák a javított változatot. Epekedve várom. A második rész javított változatát még nem kapták meg. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
0
2007. július 29., vasárnap 17:54
1604
Nagyon elhallgattak, pedig most nyárra ígérték a Kurosawa és Godard filmeket... :S
0
2007. március 30., péntek 23:56
14593
Nyugi, Feri a mozigépész is kemény 15%-ot adott a BR1 képére a VOX ehavi számában (a második is csak 65%-os képileg szerinte).
0
2007. március 30., péntek 23:53
30
Milyen érdekes, hogy amiket írtam a BR1-ről a film oldalán, azokat mind kitörölték, valószínűleg a CF kérésére. Biztos bántotta őket az igazság. Erről ennyit!
0
2007. március 26., hétfő 14:03
835
Egy space kimaradt. Helyesen: meg egy.
0
2007. március 26., hétfő 14:03
835
Ha kicserelik a battle royale dvd-met, akkor adok megegy eselyt nekik szivesen, de ez a pofatlan nepseg az e-mailjeimre se valaszol hetek ota.
0
2007. március 26., hétfő 13:58
52684
Lehet, hogy még nem kéne sóval behinteni a kiadó felett a földet. Ha visszacserélik a Különleges történetek hibás kópiáit, ha tanulnak a technikai malőrből és a jövőben odafigyelnek a szinkron kiválasztására, valamint ráerősítenek a PR-tevékenységre, akkor még egy jó kis kiadó lehet belőlük! Ne feledjük, hogy egy kis cégről van szó, ami a hiánypótló, igényesebb filmek kiadására szakosodott, talán megérdemelnek még egy esélyt.
most posts by TM
0
2007. március 26., hétfő 13:37
94
A disznó órája is ennek a kiadónak a terméke. Tud róla valaki, valamit? Főleg a szinkronja érdekel. Ha ez is zonés, akkor azonnal törlöm a rendeléseim közül.