Keresés

Reklamációs Iroda

2005. március 2., szerda 14:48
Kedve xpress!
02.22-én kaptam az üzenetet,hogy a csomag úton van.
De a futár még mindíg nem érkezett meg!
0
2005. március 2., szerda 14:01
Türelem.
0
2005. március 2., szerda 13:42
8-án jelenik meg a feketék fehéren(White chicks), hol van ?...és még sorolhatnám!!
0
2005. március 2., szerda 13:28
Kedves Xpess,

Tegnap reggel kaptam egy értesítést, hogy a megrendelt DVD-kkel a csomag futárral úton van, de az utóbbi 24 órában nem érkezett meg. Kérem tájékoztassanak, hogy a csomag elüldéséről tájékoztató e-mail kézhez vételétől tulajdonképpen mennyi időn belül várható a kézbesítés futáros kiszállítás esetén. Köszönöm előre is.

0
2005. március 2., szerda 11:47
Kedves Xpress!

315-081024160-567488 2005. február 21.  Csomag feladva/elküldve
Sajnos ezt a csomagot nem sikerült megkapnom, pedig már kétszer is jártam a postán. Ma azt mondták, hogy próbáljam meg az eredeti feladóvevénnyel, ami sajnos nálam nincs, csak Önöknél!
Mit tudok ilyenkor tenni?
Segítségüket előre is köszönöm!
0
2005. március 2., szerda 10:59
A DVD EXTRÁN már vagy 3-4 napja nincs frissítés! Mikor lesz frisítés?
0
2005. március 2., szerda 9:17
Az SPI e hónapra kiírt megjelenései még mindig nincsenek benne az adatbázisban.
0
2005. március 2., szerda 9:09
Innen csak a lejárt jogúak tűntek el?
0
2005. március 2., szerda 9:00
antireklám: nyugodjatok meg, emberek: a dvdextrán megtalálható a teljes adatbázis. :)
0
2005. március 2., szerda 8:56
Tényleg, én is csak most vettem észre...
0
2005. március 2., szerda 8:29
Kár volt törölni a nem rendelhető filmeket az adatbázisból. Eddig legalább volt vhonnan infóm, hogy egyáltalán nálunk valaha is megjelent-e egy adott film...
0
2005. március 2., szerda 1:32
Nálam is jelentkezett ez a porbléma a "megújulás" után, amikor bejelentkeztem, akkor kiirta, h üdvözlünk xy, tovább gomb stb, de ha rákattintottam, akkor a felső frame-n továbbra is a "nem regisztrált felhasználó [belépés]" felirat volt látható, hiába léptem be újra, és újra. De amióta meglátogattam a Cookies mappát, és ott likvidáltam az usernév@xpress.txt-t, azóta csodálatosabb, lágyabb, biztonságosabb érzés... :?
0
2005. március 1., kedd 22:07
XP + IE 6?
Nem tudjuk az okokat, de ha akad odakint egy tapasztalt Windows-guru, segíthetne nekünk is kideríteni, mi okozza a problémát.
A jelenség több mint különleges, annál is inkább, mert látszólag azonos rendszereknél többségében nem jelentkezik a gond, néhány esetben pedig igen.
Eddig csak XP + Service Pack 2 + Internet Explorer 6 kombinációnál fordult elő a bejelentkezési probléma, de például most én is ilyen rendszerből írok és semmi gond.
A rendszer új vásárló érkezésekor elhelyez egy cookie-t a gépen, majd bejelentkezés után ezt lecseréli (törli és újat ad). Legalábbis így kellene működnie a dolognak, de azoknál, akiknél jelentkezik a hiba úgy tűnik, hogy nem engedi a rendszer törölni a cookie-t.
Ezt lehet szimulálni, ha az ember a browser Internetbeállításainál (ESZKÖZÖK -> Internetbeállítások) az ADATVÉDELEM lapon a legszigorúbbra állítja a csúszkát - ilyenkor a gép nem enged hozzányúlni a cookie-khoz. Ez történik azoknál, akik most nem tudnak bejelentkezni hozzánk. Azt reméltük, hogy a csúszka állításával megszűnnek ezek a gondok, de éppen most beszéltem egy vásárlónkkal, aki minimumra állította a csúszkát, és mégsem engedte a rendszer bejelentkezni.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet a valódi probléma, és mi lehet a megoldás?
0
2005. március 1., kedd 20:38
Nem tudok bejelentkezni, csak regisztrálni! :(
Miért?
0
2005. február 26., szombat 16:08
Kedves Xpress!

Tanácsotokra megrendeltem azokat a DVD-ket, amelyeket a február 11-én feladott, de eltünt, CD7882108830 ragszámú csomagom tartalmazott. Sajnálatos módon majd minden terméket magasabb áron vett be a rendszer, mint az elsö alkalommal. Kérlek, javítsatok.

Sajnos az új honlap nem írja ki a kedvezmény mértékét, az az érzésem, mintha az enyém csökkent volna. Lehetséges ez?

Segítségeteket elöe is köszönöm.
0
2005. február 15., kedd 23:42
Én hipermarketekben vettem két olyan DVD-t, amin még fólia sem volt. Az egyiknek a borítója fordítva volt berakva a tokba, a másiknak meg olyan volt a borítója, mintha késsel próbálták volna levenni a fóliát és átszakították volna. Az utóbbiban az volt a különös, hogy a tok sértetlen volt, csak a borítón volt egy lyuk.
0
2005. február 15., kedd 21:46
Ez inkább csak füstölgés, és nem reklamáció, hiszen tudom, hogy az Xpress nem tehet semmiről, nem lát bele a lefóliázott tokokba. De ami most velem megesett, ilyesmi tán még az észak-koreai népmesékben is ritkán fordul elő, pedig azokban sok csuda dolog megesik. A múltkor megvettem A BÉRLŐ című DVD-t, s legnagyobb sajnálatomra azt láttam, hogy a lemez karcos, piszkos, ujjlenyomatos. E-mail az Xpressznek, udvarias válasz, gyors intézkedés. Ma a többi rendelésemmel együtt hozza a futár, gavallér módon még kiszállítási díjat sem kér. A DVD-t bontom ki itthon: mintha csak ugyanazt kaptam volna vissza! Az előzőben is, meg a mostaniban is van magyar nyelvű DVD ajánló füzet, ami arra utal, hogy a kiadványt bizony itthon csomagolták (nyilván a hazai forgalmazó), s toronymagasból tettek arra (a jelek szerint), hogy a lemezek épségére vigyázzanak.
Ez különösen annak fényében bosszantó, hogy az ember állandóan a legális DVD piac hanyatlásáról olvas: se a sokat fikázott újságmellékletek, se a másolt lemezeim között nem fordultak még elő karcos, ujjlenyomatos, piszkos példányok. Kizárólag az esetenként több ezer Ft-ért vásárolt hivatalos lemezeimnél. Ezen azért el kéne gondolkodnia a hazai forgalmazóknak. (Jelzem, hogy minden lejátszás előtt és után megnézem a lemezt, hogy mindig képben legyek arról, hogy mit teszek a játszómba, és az vajon sértetlenül játssza-e a korongot.)
0
2005. február 9., szerda 13:46
kedves Xpress,

csak az irant erdeklodnek, hogy varhato-e emberi idon belul a chaplin nagy diszdoboz megerkezese? mit mond a kiado? ha jol emlekszem tavaly decemberben is csak 2 darabot kaptatok a kiadotol, igy gondolom vagyunk egy joparan, akik varjak, hogy megerkezzen a cucc.

udv, nmj s.k.
0
2005. február 3., csütörtök 17:50
Xpress,

nem igazán reklamáció, de mivel érdekel megkérdezem. A minap egy teljes véletlen folytán(mivel ha rendelek országon belülről dvd-t mindig tőletek rendelek) amikor rendeltem egy online cégtől, amivel ti jópartneri viszonyt ápoltok, csodálkozva láttam hogy a DPD futárszolgálattal fuvaroztat az egész országban, mindössze 890 forintért. Hétfőn megrendeltem, ma megkaptam.
Nálatok ilyen megoldásra miért nincs lehetőség, sőt még azt ígéritek hogy a 650Ft-os bp-i futár díj is drágulni fog?

elm
0
2005. január 5., szerda 22:51
Oké. 1 hét múlva visszatérünk a témára ;) Köszi az infót.
0
2005. január 5., szerda 21:45
Jelenleg minden kiadó és nagykereskedő leltározik, a napokban még mi is leltározunk, így nem tudjuk most beszerezni a filmet. Kb. 1 hét múlva valószínűleg nálunk is lesz majd, hiszen akkor már a legtöbb kiadó/forgalmazó szállít.
0
2005. január 5., szerda 21:37
És mi a helyzet a Káposztaleves jelenleg nem rendelhető státuszával? 1 hónapja "lógtok" ezzel a filmmel. (Egyébként a konkurenciánál 1 hetes határidővel tudják szállítani).
0
2005. január 5., szerda 18:37
Ha minden igaz, a kiadónak van már újra raktáron a filmből, de jelenleg leltároznak. Várhatóan a jövő hét elején kezdenek újra kiszállítani.
0
2005. január 5., szerda 18:23
Köszönöm!
Esetleg van-e infótok, mikor lesz újra "Jóbarátok - 1. évad"?
0
2005. január 5., szerda 16:42
Kedves Benő!
Rögtön átírjuk.
0