kedves Xpress!
nagyon megorultem a karacsonyi akcio-kinalatnak, le is adtam par filmre es diszdobozra (koztuk a chaplin 10+1 diszdoboz) a megrendelest, amit a rendszeretek tanusaga szerint dec. 13-an fel is adtatok egy csomagban postan. eXorcistnek irt lentebbi valaszotok alapjan, a 2 darab rendelkezesre allo chaplin diszdoboz kozul, en kaptam az egyiket eXorcist mellett. hat ez pech, ugyanis a csomag annak rendje es modja szerint eltunt. :( olyannyira, hogy az altalatok megadott ragszamu csomagfeladas, az itteni postahivatal fonoke szerint nem is letezik, legalabbis a postai rendszerben nem talalhato. ez ugyben irtam 2 db erdeklodo e-mailt nektek (karacsony elott es utan); a ma kapott valaszlevel azt tartalmazta tomoren, hogy ha eltunt a csomag, es meg szuksegem van ra, akkor rendeljem meg ujra.
e-mailben mar valaszoltam, de mivel ez a gyakorlati problema es a ra adott valasz masokat is erinthet/erdekelhet, ezert itt a nyilvanos forumon is jelzem, hogy_nem_szeretnem ujra megrendelni a korabban megrendelt teteleket, mert egyreszrol azok mar nem a rendeleskori aron aron kaphatok, masreszrol, amig nem kaptam meg (es fizettem ki), addig a korabbi rendelesemet nyitott, elo,nem lezarult rendelesnek tekintem.
ugy gondolom, hogy ilyen esetben a "vevobarat" eljarasrend az lenne, hogy a postai feladoveny birtokaban kinyomoztatjatok a postan, hogy hova tunt a csomag, es ha elokerult, akkor hurra, megkapom. ha viszont a posta veglegesen eltuntnek nyilvanitja, akkor ujra oszeallitjatok es ujra elkulditek a csomagot, termeszetesen az eredeti aron. emellett persze kiveritek a postabol a penzt, mert gondolom, ti sem ingyen kaptatok a kiadotol. :) (nehany netes bolt ilyen esetben a postai nyomozastol fuggetlenul(!) azonnal felajanlja a csomag ujrakuldeset, olyannal viszont, hogy "ha kell, akkor rendeld meg ujra", meg sehol nem talalkoztam.)
tudom, hogy most meg tart a karacsonyi, ujevi dvd-vasarlasi-akciozasi orulet, de remelem, hogy miutan lenyugszik a helyzet, megoldjatok a problemat, es nem kell csalodnom bennetek. varom hivatalos allasfoglalasotokat az ugyben, es boldog uj evet kivanok,
nzanga mobutu junior
ps: az informacios oldalon megadott telefonszamot soha nem veszi fel senki. mivel az e-mailen valo kommunikacio kisse nehezkesnek tunik, ezert az ilyen probelmas/reklamacios ugyek gyorsabb es hatekonyabb intezese erdekeben, javasolnam egy elo telefonszam megadasat.
ja, es kerdem a tobbiket, hogy tortent-e veluk hasonlo (postai xpress-csomag elveszeses) eset, es akkor milyen megoldas szuletett?
eXorcist, oruljel, hogy megkaptad a chaplint! :) nalunk ez lett volna a karacsonyi ajandek! :( ha netan megsincs ra szukseged, szivesen atveszem toled... ,)