A SURANYIHIFI.hu -n találtam: Pioneer RCS-55 5.1-es komplett házimozi DVD felvevővel. Természetesen HDD nélkül. Hmmm.. Nem tudom, mennyire jó vétel, nincs minden paramétere feltüntetve.
Komplett házimozit keresek felvevővel, de nem túl nagy a választék, vagy rossz helyen keresek,
0
2006. november 20., hétfő 21:52
101
sziasztok tudna valaki olyan weboldalt ajánlani, ami a HDD-s felvevőkkel kapcsolatos szakkifejezéseket megmagyarázza köszi
0
2006. november 8., szerda 2:19
248
Kösz!
0
2006. november 7., kedd 17:00
115
Én azt ajánlanám, hogy gyűjts még egy kis pénzt és a Panasonic DMR-ES15-öt már megkapod 50-52 ezerért! Noname terméket a minőség és a megbízhatóság tekintetében nem igazán ajánlanám. A Samsung, LG vagy Thomson termékeknél nagyon gyatra a lézerfej, sok köt ki a szervízben! A Pana egyrészt minőségben is a kategória legjobbja, meg gond sincs vele!
0
2006. október 30., hétfő 4:17
248
Sziasztok,
Mostanában gondolkozom egy DIVX-es, DVD írón. Kb 35-40ezer ft körül. Mostanában kicsit kiestem az infókból. Mit érdemes venni és mire érdemes odafigyelni ha választok valamit?
0
2006. október 18., szerda 18:01
32
Kedves Pioneer merevlemezes-felvevő (pl. DVR 440, 530 stb) használók! Van ugye a leírásokban ez a "digital jukebox" funkció. Azon morfondírozom, h. ez vajon a normál (pl. bolti) CD-imet valamely tömörített formátumban tárolja el, vagy csak ha már eleve mp3-t adok neki? Elnézést, ha triviálisat kérdeztem. Netán más márkák is tudják ezt a kunsztot, csak nem említik?
0
2006. október 4., szerda 19:50
4956
haha ;-)
0
2006. október 1., vasárnap 23:19
370
Csak viccel a bácsi. ;-)
0
2006. október 1., vasárnap 22:21
4956
de az LG az nem Life s Good ?
0
2006. szeptember 30., szombat 22:33
4201
LG = Lucky GoldStar
0
2006. szeptember 27., szerda 18:59
16970
Az biztos jobb lett mint a saját felvételem. :)
0
2006. szeptember 27., szerda 18:29
4379
Nemrég felvettem mind a kétféle változatát.
0
2006. szeptember 27., szerda 17:29
4956
Hello!
GoldStar= LG? mik vannak. ezt nem tudtam. Nekem a CD-RW ROM-om Eldzsí de eddig semmi bajom nem volt vele. ( lehet épp egy műszakilag jó példány került a gépembe?) AZóta van egy DVD-RW ROM-om is annak semmi márkajelzése sincs. Igaz azzal írom már a CD-ket is, a másikat nem használom.. No hát csak gondoltam leírom a véleményem.
0
2006. szeptember 16., szombat 22:51
2975
"- pörgő lemezzel kiadott tálca"
ez nekem volt asztali pana lejátszónál is, oszt mégsem vennék mást, csak azt (esetleg mellé egy régiófüggetlent, de nem helyette)... :)
0
2006. szeptember 16., szombat 22:41
16970
Nem lett rossz! Tekintve, hogy milyen volt a VHS minősége... :-) Szóval bevállt a cucc!
0
2006. szeptember 16., szombat 18:22
3495
Jópár filmet nekem is be kellene már húznom, csak több szabadidő kellene hozzá. Amúgy meg megfelelő paraméterek beállításával, meglepően sokat ki lehet hozni egy VHS-ből. A 12 dühös ember fantasztikus egy film, én is nagyon szeretem!
0
2006. szeptember 16., szombat 15:50
16970
Ez durva, főleg a felrobbanó lemez :) eddig csak robbanó TV-ről és mobilaksiról hallottam... No, most kezdtem felvenni a 12 dühös embert, majd kíváncsi leszek a végeredményre, de nem várok tőle csodákat, hiszen a filmet kb. 4 éve vettem fel videóra és akkor is elég szemcsés volt a kép, ezen még az átjátszás sem tud segíteni, viszont nem romlik tovább! Egyik kedvenc filmem :)
0
2006. szeptember 16., szombat 15:00
3495
Azt nem tudom hányan tartják annak - elég sokan veszik, és használják évekig - de nekem elég volt a következő néhány máskor sohasem tapasztalt Life s Good jelenség, melyekhez ismerősi körökben volt szerencsém: - szétrobbanó lemez a meghajtóban - pörgő lemezzel kiadott tálca - felrobbant képcső (korai típusoknál) - remegő színhibás kép 2 hónap után - ...
És a dizájn is mérföldekre van az ízlésestől. Nagyon műanyag, nagyon gagyi, de ez inkább a szórakoztató elektronikai termékeket jellemzi.
Eddig összeraktam közel 270-300 számítógépet, de csak külön kérésre használtam LG alkatrészt, és ha lehetett inkább rábeszéltem másra a vevőt.
Ui.: Az írókról olyan sok rosszat nem hallottam, de nekem az egyik ismerősömnél az egyszer írható már megírt és lezárt Verbatim 8X-es DVD-R lemezemre (Total Commander-es) böngészés közben gátlások nélkül olvasás helyett rápörkölt kettő 1,5-2 mm-es sávot, így használhatatlanná téve a lemezt. Szerencse, hogy gépen még megvolt a kiírt cucc.
0
2006. szeptember 16., szombat 14:35
16970
Elhiszem. Konkrétan amúgy miért tartják sokan szarnak az LG-t? Az első PCmben LG CD író volt még jó régen, de semmi problémám nem volt vele, pedig vagy 4 évig használtam folyamatosan.
0
2006. szeptember 16., szombat 14:29
3495
Azé én sem mint tehénpásztor írtam amit írtam. :D
0
2006. szeptember 16., szombat 14:24
16970
Informatikusok :) csak értenek hozzá... Nekem nincsen bajom az LG-vel, majd most elválik mit hoztak össze ezzel a cuccal. ;)
0
2006. szeptember 16., szombat 14:15
3495
szakértőkkel együtt Ez aranyos! :)
Az LG azért olyan népszerű a forgalmazóknál, mert hatalmas árréssel lehet értékesíteni, ezért előszeretettel halmoznak fel hatalmas készleteket a különböző termékeikből, melyeket korrekt haszonnal is lehet alacsony áron adni. A márka így gyorsan befutott, és az emberek el is felejtették, hogy ez nem is olyan rég még GoldStar néven futott.
(Én mondjuk egérpadot nem vennék LG-ből, de ez már más tészta. :)
0
2006. szeptember 16., szombat 14:02
16970
Szia! Igazából nem tudom, a boltban ahol vettem ott szakértőkkel együtt rendeltük meg, fel is telepítették, kipróbáltuk, de teljes fimet még nem rögzítettem vele. A leghosszabb időtatam mindösszesen 5 perc volt. Most délután szeretnék vele felvenni egy egész filmet, majd meglátjuk mit produkál. Erről a hiából amúgy nem írtak semmit, gondolom azóta sikerült tökéletesíteni ezeket az felvevőket. Majd megírom a tapasztalatokat este vagy holnap.
0
2006. szeptember 16., szombat 11:24
3495
A hosszabb felvételeknél előforduló kép-hang aszinkron nem jelentkezik nála? Tehát nem mászik el észlelhetően a hang a képtől nagyjából minden tíz-tizenötödik percben? A digitális mozgóképrögzítő kütyüknél ezt általában külön is megemlítik valamilyen hangzatos, erre a problémára kifejlesztett technológiai megoldással együtt. Korábban PC-s környezetben ez gyakori/általános jelenség volt, de azért ma is sűrűn előferdül.