Keresés

Elveszett filmek

2005. szeptember 30., péntek 19:56
sárkányladyből van az örökmozgónak egy szakadt kópiája, úgy kétévente lenyomják, persze tudom hogy ettől senki sem lesz boldogabb, mindegy, eszembe jutott
0
2005. szeptember 30., péntek 19:51
A BIZTOSAN ÖLŐ SÁRKÁNY LADY

http://www.imdb.com/title/tt0227197/

A KARATÉZÓ KOBRA

http://www.imdb.com/title/tt0165176/

0
2005. szeptember 30., péntek 19:23
Egyik ismerősöm meg már régóta kereses 2 (szintén) japán filmet.
-Karatázó Kobra
-Biztosanölő Sárkánylady
0
2005. szeptember 30., péntek 19:10
Az az igazság, hogy többre nem emlékszem.
Nem tudsz esetleg egy olyan oldalt, ahol fel vannak sorolva japán filmcímek?
Vagy valami DVD-s oldal japánul?!
Nagy segítség lenne.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 30., péntek 19:07
Hát, ez így nem fog menni sajna. Próbáld meg szűkíteni a kört!
0
2005. szeptember 30., péntek 18:44
Ahoy!

Keresem azt a japán filmet, amiben szamurájok voltak, és nagyon régen leadta az MTV! Annyi maradt meg belőle, hogy a szamurájok egy szakadék fölött keltek át egy kötélen, vagy hídon. Valami ilyesmi. Nem a Seven Samurai-ban van benne.
Ha valaki tud segíteni, az tegye meg! Előre is THX!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. augusztus 21., vasárnap 15:32
Egy kis faluban, illetve annak környékén játszódott a történet, olyan "de Sicás" feelingje volt, de szerintem biztos nem az ő filmje.
most posts by TM
0
2005. augusztus 21., vasárnap 14:01
Ez nem rémlik, de érdekes film lehetett. :-)
0
2005. augusztus 21., vasárnap 0:19
Nekem is beugrott egy film, még tán zsenge gyerekkoromban láttam egy kései időpontban, amikor is alvó szüleim ágya előtt kuporogtam a hideg szőnyegen, végletekig lehallkított fekete-fehér tévén nézve az éjszakai műsort.
Ez a történet is egy nőről szólt, talán egy lányról(?), aki ha jól emlékszem egy fiúgalerivel volt jóba, és a barátság során, a történet különböző pontjain, egyenként mindenkinek odaadta magát, a fiúk persze nem tudtak egymás hmm. aktusairól. A bonyodalom akkor tetőzött, amikor a lány teherbe esett, minden kiderült, és a négy fiú nem tudta, hogy ki az igazi apa, így úgy döntöttek, hogy mind a négyen együtt istápolják a lányt, és a születendő gyermeket. Lehet, hogy történt még más is, már csak erre emlékszem.
most posts by TM
0
2005. augusztus 20., szombat 21:35
Köszi, kedves Bubblegirl!
Nem, biztos, hogy nem az volt, ismerem azt a filmet, és nagyon szeretem azt is, de ez más volt, és fekete-fehér, azt elfelejtettem mondani. Tudom, melyik történetre gondolsz, de ez nem az. Azért kösz a segítséget! :-)
A nő hétszert nagyon szeretem én is, és tényleg játszik benne Vittorio Gassman. De ez a hölgy nem Shirley Maclaine volt, hanem valamilyen ismeretlen olasz szépség.
0
2005. augusztus 20., szombat 21:26
Szerintem a "A nő hétszer" című, Vittorio De Sica által rendezett filmre gondolsz. Hét különálló történetből állt, mindegyiknek Shirley MacLaine volt a főszereplője. Az egyik epizódnak valóban az volt a sztorija, amit elmeséltél, és tényleg szerepelt benne Vittorio Gassman.

Íme egy kép a filmből (pont ebből az epizódból):

http://cikkiro.terasz.hu/cikk/kepek/3195_9_1665_1.jpg
0
2005. augusztus 20., szombat 20:02
Van egy film, aminek nem emlékszem a címére. Egy olasz film volt, azt hiszem, az ötvenes években készülhetett, úgy emlékszem, nem is egész estés volt, hanem talán csak egy epizódja volt egy filmnek, ami kb. 3 kisebb történetből állt. Csak úgy megint eszembe jutott, és jó lenne tudni a címét, hátha adják még.
Egy fiatal nő volt a főszereplő, aki után bomlottak a férfiak. Csinos volt, de rendkívül visszafogott, szinte apácaként viselkedett, és épp ez őrjítette meg a férfiakat úton-útfélen, amerre járt. Valami társasutazáson vett éppen részt, azt hiszem. Talán Görögországban.
Aztán mikor már nagyon megelégelte, megpróbálta elijeszteni őket, és kihívóan kezdett viselkedni, kacérkodott, flörtölt az udvarlókkal, és ez bevált, azok megijedtek, szinte undorodni kezdtek tőle, mivel a tiszta lényéhez annyira nem illett ez a fajta viselkedés. A végére pontosan nem is emlékszem, ennyi maradt meg belőle. Talán az egyik mellékszerepben nagy kedvencem, Vittorio Gassman is feltűnt, úgy rémlik, de erre nem tenném a fejem.
Ha valakinek van ötlete, szóljon. Köszi. :-)
0
2005. július 26., kedd 18:42
Azért az évek őt sem tették se szebbé, se bölcsebbé, csak öregebbé...
0
2005. július 26., kedd 18:41
Szerintem némi cash fejében kölcsönzésre...
0
2005. július 26., kedd 18:21
Egen. Csinos ősember. :)
0
2005. július 26., kedd 18:20
DVD-n? Mennyiért?
0
2005. július 26., kedd 18:08
Budapestiek előnyben: a Quest for Fire (is) megvan a Francia Intézetben.
0
2005. július 26., kedd 17:10
Itt egy pöttyet másképp néz ki:
http://www.techhecklers.com/images/dons/Rae%20Dawn.jpg
0
2005. július 26., kedd 15:57
Na ez se kéne!
0
2005. július 26., kedd 15:18
A Quest For Fire igazán jöhetne hozzánk is. Ennél talán még a szinkronkedvelők sem reklamálnának (sőt, még a feliratok olvasása sem erőltetne meg senkit)...:)
0
2005. július 26., kedd 15:00
A legmélyebb nyomot az a jelenet hagyta bennem, amikor a sátorban lévő férfinek egy hosszú sorban ülő nőtömeget kellett egymás után "szórakoztatnia"
Főleg az utolsó teremtés maradt meg emlékezetemben, ő maga volt a "tömeg"! :)
most posts by TM
0
2005. július 26., kedd 13:37
Akkor kedvcsinálóként a kőkorszaki hölgy korabeli portréja:

0
2005. július 26., kedd 13:29
Nem is rossz, hogy irkálunk erről a filmről, most jutott eszembe, hogy néma film volt, szeptemberben külföldön megveszem dvdn.
Chong egy néger nő neve?
0
2005. július 26., kedd 13:09
Rae Down Chongról nekem (meg, gondolom, még jó pár  80-as évekbeli kalózvideóbuzinak) máig a Kommandó ugrik be, de különösen azok a képek, mikor Schwarzi kitépte a kocsi ülését. :)
0
2005. július 26., kedd 13:04
Szia TM!

Én is örülök. E-mailre válaszoltam.

Alibiből valami "on"-t is mondok: A QUEST FOR FIRE az általam kedvelt Jean-Jacques Annaud filmje, aki egyébként már legelső munkájáért (FEKETE-FEHÉR SZÍNESBEN) Oscart kapott. A rendező lányának barátnője pedig Rae Down Chong, ha netán Rosszkutyusz randit akarna vele egyeztetni... :)
0