Keresés

Elveszett filmek

2005. július 26., kedd 13:00
Nem, még nagyon fiatalka voltam ahhoz. ;)
0
2005. július 26., kedd 12:58
UFF!
Tiszteletem! Örülök, hogy ismét láthatlak! :)
UFF vége :)
most posts by TM
0
2005. július 26., kedd 12:57
És a rendező lányának a barátnője is ott volt? :)
0
2005. július 26., kedd 12:54
Az volt az. Emlékszem a Filszem azt írta róla, a rendező lányának barátnője kapta meg a lány szerepét, aki végig meztelenül játszik a filmben. Este már ott álltam a mozinál. :)
0
2005. július 26., kedd 12:46
Azóta – gondolom – a felbőszült indián is a temetőbe került... :)
0
2005. július 26., kedd 12:44
Nagyon régen még a narrátoros VHS időkben láttam az Indián temető címen futott filmet. Egy felbőszült indián állt valamiért bosszút. Akkoriban jónak tűnt. Mintha lett volna 2. része is. Mostanában hallott róla valaki valamit?
0
2005. július 26., kedd 11:53
Én is nagyon szeretem őket, no meg a hollószínházat.
0
2005. július 26., kedd 11:35
Szia!

Nem az Annaud-féle Quest For Fire-ra gondolsz véletlenül?
0
2005. július 26., kedd 11:11
Hali!!
A múltkorjában metrópotlóbuszozva és utazótársaimat bámulva eszembe ötlöttt egy film, amit még mackónadrágos kölyök-koromban láttam (ölégrégen, ahogy nagyanyám mondaná...). Ősemberes-prehisztórikus. A címe (talán)  A tűz háborúja  volt, de sajna az eredeti címe teljességgel a múlt ködébe veszett a fejemben. Jó film volt, mert még Kata is emlékszik rá. Próbáltam ráakadni a neten, de semmi. Megjelent már ez a film valahol széles e világon? Hm? Vagy egyáltalán... lehet találni valahol valamit erről a moziról?? Jamamura? Daemian? :))
Köszi, L.
0
2005. július 20., szerda 11:26
Jaj de jó!! Nosztalgiailag eszembe jutott, hogy az egyik legmenőbb kártyanaptár sztárja volt a délszláv indián! Néha két Fabulon-csajt is adtak érte! :-) A tollas portré is jó!
0
2005. július 20., szerda 11:08
Nagyon szeretném - gondolom nem vagyok egyedül ezzel! - ha megjelenhetne dvd-n a "Vastyúk is talál szeget" sorozat! Annak idején a már megszűnt Polygram 3x3 részt megjelentetett VHS-n, a mára 15 részig jutó szériából. A "hőskor" emellett még tartalmazott egy "Ha jön a medve..." című frenetikus filmet is, melyet szintén a L art pour L art társulat követett el. Azt hiszem, nem vitás, hogy az elmúlt 15 év legszínvonalasabb magyar humorforrása ők! Az már megítélés kérdése, hogy külön-külön mennyire jók, én mai napig szeretem az összes alkotót! Sajnálnám, ha e páratlan archívum az esetleges acsarkodásuk prédájává válna!
most posts by TM
0
2005. július 20., szerda 9:18
nincs, és nem is kell, mert az elsőhöz képest nagyon gyenge!
0
2005. július 20., szerda 6:29
Emlékszik még valaki a "Nick Carter, a szuperdetektív" c. filmre?
0
2005. július 13., szerda 8:43
Xtro 1-et miért keresed, mikor megvan?
0
2005. július 13., szerda 1:38
Neked megvan ez a fos?
0
2005. július 11., hétfő 23:14
És ő volt a "csapat benjaminja"- ha jól emlékszem...
0
2005. július 11., hétfő 18:26
a battle royale 2 egy rakás fos! inkább az elsőt keresd. :]
0
2005. július 11., hétfő 18:15
Keresném alábbi filmeket:
Leviathan
13.rendörőrs ostroma /Carpenter/
Necro files
Éjeliőr a hullaházban /Svéd változat/
Xtro 1-2-3
Battle royale 2
Westworld 1973
illetve horrorfilmeket,amik nélunk nemjelentek meg.
Nem baj ha másolt.
0
2005. július 9., szombat 1:34

Köszi, ez az!

(Nekem úgy rémlett, hogy volt valami magyar címe, de nagyon régen láttam.)
0
2005. július 6., szerda 16:16
Nice!

Nagyon köszi a segítséget :-)
0
2005. július 6., szerda 14:16
Micsoda nyelvi tehetség, kedves field! :-))) Hibátlanul írtad, megerősítem. :-)))
0
2005. július 6., szerda 14:12
Igen, én is az egykori hercegnőre ismertem az alábbi képben, bár inkább a tollak, és nem a markáns vonások miatt. :) A METEORVADÁSZOK-at nosztalgiából tényleg elolvasnám. Kösz, ha kölcsönadod. A film tényleg nem kultikus mű, na de Gojko indiánfilmjei felett is eljárt az idő... Nem tudom, írtam-e már korábban valahol, de én sokat mosolyogtam egykor azon, hogy a régi, Ábel Péter-féle Filmlexikonban a TECUMSEH azon a címen szerepel, hogy TECUM-TÓ. (!) A filmet ugyan is akkor még nem mutatták be itthon, a fordító meg nem gondolt arra, hogy ez személynév, s mivel kb. TEKUMZÉ-nek ejtjük, a (Der) See (ejtsd: kb. Zéé) pedig tavat jelent, lett belőle TECUM-TÓ. Akár TECUM-TENGER is lehetett volna, mivel a Die See viszont "tenger"-t (sőt, "hullám"-ot is!) jelent... :)
0
2005. július 6., szerda 13:35
Kicsit tényleg hasonlít Medveczky Ilonára. :)  A Meteorvadászok megvan nekem könyv alakban, ha akarsz nosztalgiázni kölcsönadom. De a film ótvar szar volt még gyerekszemmel is az Akadémia multiplexben körülbelül 1981-ben.
0
2005. július 6., szerda 13:15
Nem akartam tollas képet berakni, mert az olyan Maxim Varieté-feelinget kölcsönzött volna szegénynek. De ám legyen!

0
2005. július 6., szerda 13:10
Oszt hol itt a toll?
0