Jobb esetben még boltban is el lehet csípni jóárasítva, ha jól körülnéz az ember. Nekem akkoriban sikerült lecsapnom rá gyári fóliásan, mikor már eléggé megritkult a hozzáférhetősége (bár az első példányát cserélni kellett, mivel a széferből kivéve látszott, hogy meg van nyomorgatva a digipak, a másodiknál már figyeltem hogy jót hozzak ki).
Valamikor meg is kéne nézni, még nem volt rá érkezésem.
0
2013. augusztus 28., szerda 0:57
52685
:) Aukciós oldalon bagóért van jófajta.
most posts by TM
0
2013. augusztus 28., szerda 0:23
7271
Igen, de sajna ez csak az egylemezes. Mivel számomra nem klasszikus a novella (így a belőle készült adaptáció sem), szemben a másik két csicsás kivitelű King-filmmel (A remény rabjai, Halálsoron), így annak idején jegeltem a megvételét. Most is csak azért vadásztam le, mert nemrég elkezdtem olvasni a Csontkollekció c. King-novellákat tartalmazó kötetet, melynek indító sztorija A köd, és be kell vallanom, hiányzik a csicsás változat. :-)
0
2013. augusztus 28., szerda 0:03
52685
Ez az, amelyikből volt az a csicsásabb is, ami úgy nézett ki, mint A remény rabjai limitált?
most posts by TM
0
2013. augusztus 28., szerda 0:02
52685
do-mi-szo-do-do-szo-mi-do :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 27., kedd 23:01
2738
Egyik legjobb King adaptáció. S ez tőlem nagy szó, lévén King stílusát kifejezetten nem szeretem, a könyveiből készült filmeket meg még annyira se. De ez, ez valahogy kurvára egyben van.
Három férfi és egy kis hölgy Egy bolond százat csinál Dől a moné
0
2013. augusztus 15., csütörtök 13:55
6697
Mai Xpress csomag:
A közellenséget már régen láttam, régóta szerettem volna gyűjteménybe tudni. Az első Nemzet filmet láttam és tetszett, a második rész és az Éli viszont látatlanul érkezett, de nem hiszem, hogy bármelyik is csalódásként érne :)
0
2013. augusztus 14., szerda 20:38
552
Új darabok
Cartouche Amerikai rapszódia Az órák Jane Eyre A falu
0
2013. augusztus 14., szerda 15:57
52685
A felső kép nálam is készülhetett volna, az alsóról az összecsomagolt, de különböző párosok direkt nincsenek meg. Amúgy valóban mind ritka kincs, vigyázz rájuk! :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 14., szerda 2:26
412
Nagyon régen készítettem képeket a gyűjteményem új darabjairól, de ma pakolgatás közben lefotóztam néhány ritkább, nehezebben beszerezhető díszdobozokat, amikre már régóta vadásztam, és sikerült hozzájuk jutnom az elmúlt hónapokban:
0
2013. augusztus 14., szerda 2:24
412
Nagyon régen készítettem képeket a gyűjteményem új darabjairól, de ma pakolgatás közben lefotóztam néhány ritkább, nehezebben beszerezhető díszdobozokat, amikre már régóta vadásztam, és sikerült hozzájuk jutnom az elmúlt hónapokban: