Tudod, nem elég, hogy hülye vagy, de ezt még hangoztatod is. Már mondtam neked, hogy akkor szólaljál meg, ha értelmeset is kibírsz magadból préselni (bár ez tőled az eddigiek alapján szinte Mission: Impossible), így megkímélheted magad a felesleges leégésektől.
Mutassál már nekem egy CGI animátort a stáblistán, faszikám!!!
"persze ha nem a lény CGI, akkor mi a jóbúbánat?"
Már leírtam, de vagy gondjaid vannak az alapfokú angollal, vagy úgy globálisan az olvasással. Edlund elmondta, hogy a lény árnyékát géppel készítették. De lehetne pl. az űr, a bolygó stb. Vagy a tűz, amibe Ripley beleugrik (bazzeg, SPOILER WARNING lemaradt).
"csináltad volna a CGI alient. Ez az ember még ahhoz is lusta hogy újra nézze a filmet..."
Ez csak a kis egysejtű agyad képzeli, hogy rég nem láttam a filmet, és ezt még le is írod háromszor. De nem érdekes, hiszen te és az észérv még köszönőviszonyban sem vagytok.
"Most vagy szivatni akarja a forumosokat vagy nem komplett."
Én nem akarok szívatni senkit, és tényleg nem vagyok komplett, hogy ilyen analfabéta, önálló gondolatokra képtelen egysejtűvel szóba állok, mint te.
"Mindkét esetben ideális lenne abbahagyni ezt a vég nélküli vitát :)"
Vita akkor lenne, ha értelmesen meg bírnál szólalni. De te csak annyira vagy képes, hogy "nem láttad a filmet, bezzeg". Anyuci büszke lehet rád. De hogy örüljél, vége lesz ennek, mert egyrészt tele a tököm az agyatlan megszólalásaidtól, másrészt, hogy itt a rossz idő, most már lehúzok a Balcsira egy kicsit pancsizni. Úgyhogy nyugodtan nyomogathatod tovább a pattanásaidat, egy darabig nem leszek.
Ja, utóirat: ha mondandód van számomra, még ha ilyen agyatlan is, akkor azt inkább nekem intézd, mert még azt találom hinni, hogy egy kis gerinctelen vagy, másrészt az illem is így diktálja.